Fra venstre: sjuush, TeSeS og jabbi

"Det føles rigtig godt at slå Astralis"

TeSeS er rigtig glad for, at Heroic slog Astralis i lørdagens danske derby, men han er mest af alt glad for, at Heroic beviste, at holdet stadig har et højt niveau.

Lørdag aften besejrede Heroic Astralis i det største danske derby, vi kan støve op herhjemme, og mange danskeres øjne var derfor også rettet mod kampen.

Astralis vandt første map, hvorefter Heroic dominerede resten af kampen og vandt de to sidste maps med cifrene 16-4.

Og det var vigtigt for Heroic at få bevist, at holdet stadig har et højt niveau, efter danskerne meget skuffende tabte til Evil Geniuses i gruppens åbningskamp.

Sejre føles altid godt. Vi var skuffede over vores spil mod Evil Geniuses, så det føles rigtig godt at slå Astralis, men endnu vigtigere at få vist, at vi til trods for ferien stadigvæk har et super højt niveau, når vi spiller vores spil og holder vores aftaler både på og udenfor serveren, siger TeSeS til Dust2.dk.

Heroic og Astralis har en historik, der ikke er til at tage fejl af, hvor der har været stikpiller sendt på kryds og tværs igennem årene, mens Astralis også har Heroics tidligere coach HUNDEN ansat.

Men det spiller ifølge TeSeS ikke ind på, hvor opsatte Heroic-spillerne er på at slå Astralis kontra andre danske hold.

Vi er altid opsatte, når vi møder Astralis, men jeg synes ofte, at vi har vist, at vi også formår at sætte os op, når vi møder mindre danske hold, som f.eks. da vi slog ECSTATIC i Showdown sidste år, siger TeSeS og fortsætter:

Det er efterhånden lang tid siden, at vi har haft en følelse af, at vi skulle se op til Astralis. Vi fokuserer på os selv, og det vil vi blive ved med.

Heroic spiller næste kamp i dag klokken 15:00, hvor de møder Evil Geniuses. Hvis danskerne vinder er de klar til gruppefinalen mod Vitality om en plads i Spring Final senere på året.

Du finder information om kampen, stats og streams på kampsiden.

#1(Med 0 svar)
24. januar 2023 kl. 09:05
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
“Det er efterhånden lang tid siden, at vi har haft en følelse af, at vi skulle se op til Astralis.“

Det her understreger vel, hvor godt et stykke arbejde de har lavet i Heroic over et par år. De har langsomt men sikkert overhalet Astralis, som indiskutabelt har været et af de bedste - hvis ikke dét bedste - hold i verden gennem tiden.

Heroics konstante fremgang til trods for de store bump på vejen er virkelig imponerende!

Det fortæller samtidig også om Astralis, der ikke har formået at holde sig på toppen, men det skal jo ikke tage æren fra Heroic :)
#2(Med 0 svar)
24. januar 2023 kl. 11:15
BEDST
Det er virkeligt også en flot udvikling de har været igennem Heroic og sikkert for et ganske moderat budget - men det er også imponerende at Astralis, kan få så lidt ud af deres cs:go division i den lidt mere kompetitive æra af cs:go, hvor øvrige organisationer også har fået investeret i deres bagland.
#3(Med 0 svar)
24. januar 2023 kl. 12:21
Madsen
jeg tror nu nok astralis skal blive gode synes det var flot at de spillede tæt mod vitality og tog et map fra heroic når de ikke har haft særlig lang tid med det nye hold..
#4(Med 0 svar)
24. januar 2023 kl. 14:07
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg elsker at der ikke er så meget love mellem holdene. Elsker derby, hvor der er mere på spil end point og titler.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.