afro var en stor del af HEET's 2-0-sejr over Astralis i starten af december.

Medie: Vil hente stjernen hos konkurrenter

En af Frankrigs største stjerner er angiveligt tæt på et skifte til et andet fransk hold.

afro er på vej væk fra HEET for i stedet at skrive under med LDLC.

Det melder det franske medie 1pv.fr.

Skiftet væk fra Frankrigs bedst rangerede hold skyldes ifølge artiklen fra 1pv.fr, at det nuværende HEET-projekt er ved at lukke som følge af økonomiske problemer såvel som dårlige resultater.

HEET's manager har efterfølgende bekræftet på Twitter, at holdet ikke deltager i EPL Conference, idet det er i gang med en genopbygningsfase.

Gennem 2022 var HEET det bedste hold fra Frankrig og lå i og omkring top 30 hele året. Her viste afro sig især frem som en af holdets helt store stjerner og lå med en gennemsnitlig rating på 1,12 i 2022.

LDLC havde det derimod svært og sluttede året af på en 67. plads på HLTV's rangliste. Det må dog langt fra være tilfredsstillende for organisationen, som i 2014 vandt en major, og som i juli hentede G2-spilleren AMANEK hjem.

Derfor er blikket altså også nu angiveligt rettet mod afro som erstatning for 19-årige Diviiii.

Skulle skiftet gå igennem, vil LDLC bestå af:

  • AMANEK

  • afro

  • Gravity

  • Snobling

  • Broooxsy

  • Lambert (Coach)
    --

  • unshaark (Udskifter)

#1(Med 1 svar)
16. januar 2023 kl. 19:49
JakobHelms
Det virker åndssvagt at springe en turnering over som man har kvalificeret sig til, og hvor der er en reel chance for at kvalificere sig til selve EPL, grundet dårlige resultater. Det må virkeligt stå skidt til økonomisk.
#2(Med 0 svar)
17. januar 2023 kl. 12:32
JakobHelms
Bliver mere forvirret når man rent faktisk ser på bracket. De skulle slå Partizan i går og så Eternal Fire i dag - begge hold de bør kunne slå! - og så ville de formegentlig tabe til Sprout der jo nærmest er garanteret et slot som langt det bedste hold i Conference denne her omgang. Så ville HEETs mest sandsynlige modstander om pladsen være Forze, og helt ærligt, der har de gode chancer.

De må tro mindre på projektet, end jeg gør, når de sådan dropper Conference. Jeg kunne snildt have set dem komme til selve EPL.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.