Siden NIP har drakens karriere ikke ligefrem taget fart.

GODSENT vender tilbage til rødderne

GODSENT er vendt tilbage til de svenske rødder med et hold bestående af draken og unge svenskere.

Da GODSENT tilbage i 2016 startede op, var det med et svensk mandskab, og sådan var det frem til 2018, inden organisation vendte hovedet mod et internationalt samt brasiliansk mandskab.

Efter fire år uden svenskere er GODSENT vendt tilbage til sine rødder, da man har hentet draken og en række andre kendte svenskere ind i varmen.

Blandt andet tæller holdet tidligere NIP-stjerner i form af ztr og Plopski. Tidligere fredag kunne BLIX.gg erfare skiftet til GODSENT.

Holdet har allerede været i aktion under banneret Bigmix123. Det svenske mandskab var blandt andet i duel med Prosapia i Elisa-kvalifikationen, hvor det talentfulde, danske hold gav dem kamp til stregen.

På trænerfronten skal tidligere fnatic- og Cloud9-spiller Golden agere træner.

GODSENT består af:

  • Sverige draken

  • Sverige ztr

  • Sverige joel

  • Sverige RuStY

  • Sverige Plopski
    --

  • Sverige Golden (Coach)

#1(Med 0 svar)
13. januar 2023 kl. 21:49
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vel et meget fair tier 2 hold
#2(Med 0 svar)
14. januar 2023 kl. 00:56
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Med mindre at Golden er en voldsom coach, så har jeg svært ved at se det her hold rykke helt vildt rundt, kan måske komme til at kysse top 35 på et tidspunkt. Men godt for svensk CS at GODSENT vælger at satse på svenske talenter igen.
#3(Med 0 svar)
14. januar 2023 kl. 10:51
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Godt at se GODSENT går tilbage til at støtte svensk CS.
#4(Med 2 svar)
14. januar 2023 kl. 14:17
JakobHelms
Skidesmart af NIP lige at forlænge 3 år med ztr, og så låne ham ud til Godsent. Han har tydeligt talent som IGL, men kan jo heller ikke sidde fast i Young Ninjas for evigt. God løsning for alle parter. Tænk, hvis Astralis havde sendt f.eks. Zyphon videre på en lånekontrakt.
#5(Med 1 svar)
14. januar 2023 kl. 16:44
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Helt enig, men jeg er dog alligevel lidt spændt på, om Valve siger god for det til majors. Man må jo ikke have en interesse i andre holds succes, og der kan være situationer, hvor ztr kan have det. Lad os sige, at det allerede er på plads, at ztr skal retur til NIP efter en major og de to hold så mødes i 2-2 kampen i swiss, så vil man altså kunne spekulere i, om ztr har en interesse i, at NIP vinder og kommer op på ranglisten og er sikret nemmere adgang til kommende turneringer, hvor han så bliver en del af holdet. Jeg tror dog langt de fleste spillere altid vil spille for at vinde, men jeg er spændt på, om Valve gør noget her.

I 2018 kom følgende op til FACEIT Majoren:
"To participate in the 2018 Fall Major, players and teams are required to affirm that they have no business entanglement (including, but not limited to, shared management, shared ownership of entities, licensing, and loans) with any other participating team or its players."

Spørgsmålet er så om lån kun dækker over økonomisk lån eller også lån/leje af spillere. Umiddelbart kan jeg ikke se, at BLAST har lagt regler op endnu, men mon ikke der følger nogle regler, når de åbner for tilmelding til kvals?
#6(Med 0 svar)
14. januar 2023 kl. 17:12
JakobHelms
Reglerne for majoren er jo bare Major Supplemental Rulebook - github.com/ValveSoftware/csgo/blob/516e4aa1ac6d93d.. - så tænker ikke at BLAST lægger særskilte regler op. Enig i at det er en gråzone - ligesom jeg også synes det var det, da Magisk, Dupreeh og Zonic deltog i majoren for Astralis mens de allerede havde underskrevet kontrakter med Vitality, der trådte i kraft når deres kontrakter med Astralis udløb. Min opfattelse er dog at "loans" der netop gælder lån af penge, og ikke lån af spillere, men enig i at det kunne være rart hvis Valve kom ud og slog helt fast at udlånskontrakter er OK.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.