larsen har tidligere båret Tricked-trøjen, da han spillede for holdet.

larsen er tilbage i Tricked

Tricked hiver larsen ind i varmen igen, men det bliver ikke som spiller.

Tricked har nu sat navn på den person, der skal overtage trænerstolen, som blev ledig tidligere på året, da Tricked og Winspai gik hver til sit.

Det er larsen, som fremover skal hjælpe Tricked med at skabe den bedst mulige spillestil, så holdet kan rykke endnu længere op på ranglisten.

Den 25-årige træner er slet ikke ukendt for hverken Tricked som klub eller spillerne på holdet.

larsen er selv tidligere spiller, og han var en del af Tricked i knap et år i løbet af 2021 og 2022, hvor han spillede sammen med flere af holdets nuværende spillere.

Valget faldt naturligt på larsen, da vi har haft rig mulighed for at se, hvad han indeholdt som person under hans periode som spiller, siger Morten Høj Jensen, der er direktør i Tricked, og fortsætter:

Vi har tidligere haft spillere inde, som vi faktisk følte var perfekte at konvertere til en trænerposition. larsen havde mange af de samme kvaliteter, som vi havde oplevet med sycrone, og da vi sendte Dennis videre i hans karriere, var vi godt klar over, at hans trænerpotentiale var ekstraordinært. Det er de samme tendenser, vi ser hos larsen og vores data giver os et klart billede af, hvad han kan forbedre på holdet.

Selvom transitionen til at være træner betyder, at larsen ikke selv skal spille længere, føler den nu tidligere spiller, at det er det helt rigtige tidspunkt, han træffer beslutningen om at lægge musen på hylden.

Jeg er super spændt på at starte op for fuld skrue nu her. Det tiltaler mig rigtig meget at blive coach, og jeg tror på, at det er det rigtige tidspunkt, at jeg har taget valget. Det er heldigvis en rolle, jeg har været vant til fra tidligere, så jeg føler mig komfortabel, og jeg er sikker på, at drengene og jeg selv nok skal nyde godt af det på sigt, siger larsen.

Tricked deltager i den kommende sæson af POWER Ligaen, hvor holdet, der er rangeret som nummer 45 på verdensranglisten, er blandt favoritterne til at snuppe trofæet.

Tricked består af:

  • Danmark Lucky

  • Danmark IceBerg

  • Danmark PR1mE

  • Danmark Nodios

  • Danmark kwezz

  • Danmark larsen (Coach)

#1(Med 0 svar)
12. januar 2023 kl. 15:08
rizc
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Kæmpe gl hf til LarZ og alle drengene - er sikker på i nok skal flække det hele i '23!
#2(Med 0 svar)
12. januar 2023 kl. 16:16
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Chefen er tilbage 🦝🦝🦝 tillykke til Larsen! Bliver mega spændene at følge holdet!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.