Holms Obliviate fusionerer med Mandrupski under XI ESPORT. (Foto: XI ESPORT)

Slår sig sammen med POWER Ligaen-ambitioner

De to organisationer har begge flere hold på tværs af POWER Ligaens divisioner. Nu er øjnene rettet mod øverste hylde.

Obliviate og XI ESPORT fusionerer.

Det meddelte de to organisationer lørdag. Sammen fortsætter de under XI-navnet.

Det nye og større XI ESPORT kommer i den kommende sæson til at understøtte to hold i POWER Ligaens 1. division samt et i 2. og 3. division. Organisationen huser desuden et kvindehold, der spiller med i ESEA Open.

Ifølge Dust2.dks kilder kommer XI ESPORTs nye førstehold til at tælle blandt andre mertz.

XI ESPORT trådte ind i Counter-Strike for første gang tilbage i 2014. I 2021 startede de op igen, og nu har de altså fået Obliviate, der blev stiftet i foråret 2020, med ombord.

Begge organisationer har i den seneste sæson haft et hold i 1. division, men nu er øjnene rettet mod den øverste hylde.

Vi har kæmpet mod hinanden i de forskellige divisioner i flere sæsoner. Sammenlægningen kan være med til at styrke vores fundament og betyder, at vi kan sigte efter større mål i fremtiden, fortæller XI ESPORT CEO Mandrupski i forbindelse med fusionen.

Vi har en klar ambition om at rykke op i POWER Ligaen.

Også Holm, der står bag Obliviate, glæder sig over sammenlægningen, der også giver mulighed for at opnå deres fælles ambitioner om blandt andet talentudvikling.

Vores to organisationer deler en stor kærlighed til esporten og har begge store ambitioner, som bedst kan opnås ved at fusionere. Som organisationsleder stræber man efter at udvikle nye talenter til scenen, og her er XI 100% vejen frem. Teamet, jeg kommer til at samarbejde med nu, har samme mission, og jeg er sikker på, at vi nok skal vise, hvad divisionerne i POWER Ligaen har at byde på, fortæller Holm.

Der er rigeligt på plakaten hos XI ESPORT i det nye år. Foruden et nyt stærkt førstehold der skal i POWER Ligaen og talentudvikling i divisionerne, vil XI ESPORT også skille sig ud som en organisation, der understøtter de enkelte spillere.

Vi er altid i dialog om, hvordan vi som organisation kan udvikle vores koncept for at skabe noget unikt og ekstraordinært. Siden stiftelsen af XI og den nye genoprejsning tilbage i august 2021 har spillerne været i centrum.

Vi vil gerne sende spillerne videre i den rigtige retning, men når det er sagt, er der også forventninger til udvikling og præstationer - både sportsligt og personligt. Vi lægger stor vægt på PR-værdien i XI ESPORT. Det gælder fra et organisatorisk standpunkt, men i den grad også med udgangspunkt i spillerne. Vi hjælper blandt andet spillerne med sponsoraftaler i vores interne netværk, og det er noget af det, der skal gøre XI til en attraktiv organisation at være en del af, afslutter Mandrupski.

Obliviate og XI ESPORT havde i sidste sæson til sammen otte pladser i POWER Ligaen på tværs af alle dens divisioner. Fremover vil de have fire hold, hvoraf ét altså meget vel kunne gå hen og rykke op i POWER Ligaens øverste division.

#1(Med 0 svar)
2. januar 2023 kl. 00:26
Dew1
h
#2(Med 2 svar)
3. januar 2023 kl. 23:33
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Tja, når alt kommer til alt er det mennesker og bånd imellem mennesker der får ting til at ske. Måske har denne combo en fremtid, hvem ved! :-) Held og lykke XI Esport.

Hvorfor hedder det i øvrigt XI Esport?
#3(Med 1 svar)
5. januar 2023 kl. 11:50
z1mZe
"I februar 2013 valgte fire venner at gå sammen om et nyt esports projekt. Det skulle bære kærligheden, loyaliteten og sammenholdet som de alle havde oplevet i esport regi. Navnet blev XI (11 på latin) som definerede de 11 aktive år de hver især havde i esport og gaming generelt, før de stoppede den aktive gaming stil.". kilde er: xiesport.dk/om-xi/
#4(Med 0 svar)
6. januar 2023 kl. 01:17
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Tak for svar! Tjaa, hvorfor ikke :-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.