Atlantic klar til slutspillet: "Vi har mulighed for at overraske"

Forud for slutspillet i POWER Ligaen der skydes i gang tirsdag fortæller oJay lidt om situationen og forventningerne i Atlantic-lejren.

Tirsdag starter slutspillet med to kvartfinaler efterfulgt af semifinalerne, hvor MASONIC og Astralis Talent allerede venter grundet deres placering i grundspillet.

Her skal de to finalehold altså findes til LAN-finalen, der afgøres lørdag i næste uge på Anarkist i Odense.

Den første kvartfinale løber allerede af stablen tirsdag klokken 11:00, hvor CEPTER BITSKINS brager sammen med Flames Ascent.

I den anden kvartfinale står Atlantic overfor de røde vaskebjørne, Tricked.

Tidligere i sæsonen mistede Atlantic den 18-årige AWP'er salazer, som blev solgt til ECSTATIC.

Atlantic-mandskabet skal derfor stille op med en ny femtemand på holdkortet, når braget starter tirsdag, og det sætter oJay nogle ord på.

Situationen med at vi mangler en mand til slutspillet er desværre besværlig, men der er ikke noget at gøre ved det. Vi har søgt dispensation om at få en anden spiller ind og venter lige pt. svar.

Men nok den eneste måde at takle situationen på er at pracce så meget som muligt for at få den nye spiller ind i systemerne. Dermed kan vi præstere så godt som muligt på kampdagen.

Kaster man et blik tilbage på grundspillet har et nøgleord især været stabilitet i Atlantic-lejren.

De formåede at vinde 9 ud af de 18 opgør i grundspillet, og det var akkurat med til at sikre dem en sjetteplads, samt den sidste billet til slutspillet.

Lige så stabil som vi er blevet set i grundspillet, kommer jeg ikke til at tro på vi er i slutspillet. Dog har vi med et lidt 'ukendt' line-up muligheden for at overraske. Vi har mistet en spiller, og har ikke muligheden for at introducere vores nye spiller til alle vores systemer endnu.

Derfor kommer udskiftningen helt klart til at have en indflydelse i Atlantics spil. oJay har dog en klar fornemmelse af, hvad vi kan forvente, når de støder ind i Tricked.

Derudover møder vi også et stærkt Tricked-mandskab, som ikke gør situationen meget bedre, selvom vi hev 3 point hjem sidste gang vi var imod dem.

Så håb findes der! Vi vil gøre det bedste ud af situationen og møder kampklar op, samt præsterer så godt som situationen kan tillade.

oJay og Atlantic tager tirsdag eftermiddag hul på slutspillet klokken 14:00, hvor de møder Tricked.

Atlantic spillede hele grundspillet med følgende lineup:

  • Danmark NoProblemGuy

  • Danmark oJay

  • Danmark kroK

  • Danmark Zanto

  • Danmark salazar

#1(Med 0 svar)
12. december 2022 kl. 21:50
MCzip
Hvilket TV2 play abonoment skal man have for at se det
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.