Svær vej til finalen for Twinx og co.

Slutspillet står for døren, og i den forbindelse sætter Twinx lidt ord på sæsonen og forhåbningerne for kvartfinalen.

Tirsdag skydes slutspillet i POWER Ligaen i gang, og her skal de to hold til LAN-finalen, som spilles lørdag i næste uge på Anarkist i Odense, findes.

Tirsdagen skydes i gang med kvartfinalerne, inden semifinalerne spilles som dagens to sidste opgør. Her er MASONIC og Astralis Talent qua deres placering i grundspillet allerede at finde.

Kvartfinalerne står mellem henholdsvis Atlantic og Tricked i den ene, mens Flames Ascent og CEPTER BITSKINS krydser klinger i den anden.

I CEPTER BITSKINS-lejren må de se bort fra to af grundspillets nøglespillere, efter Basso og mupzG blev hentet til Sashi i slutningen af sæsonen. Og det var også til at se på serveren.

Siden de to spilleres afgang i begyndelsen af november, hentede CEPTER-mandskabet blot tre sejre ud af otte opgør.

Derfor måtte CEPTER også se bort fra en topplacering i grundspillet og dermed en nemmere vej til finalen. Twinx havde ellers håbet om en finaleplads tidligere på sæsonen.

Selvfølgelig har alt det pjat med Sashi haft betydning for, hvordan udfaldet af slutspillet bliver. Jeg synes, at vi havde fat i mange gode ting, da vi spillede med Mupper og Bas, og jeg troede helt sikkert på en finaleplads i Ligaen.

Nu har vi fået lidt hjælp fra Pelly og Damkilde, så vi kunne færdiggøre sæsonen ordenligt. Vi har ikke trænet med de to, og det har heller ikke været planen.

Selvom IGL'en sagtens kan se en semifinaleplads for sig, så erkender han også, at der skal findes noget ekstraordinært frem, hvis CEPTER BITSKINS skal være den ene af de to finalister.

Jeg tror stadig ikke, at en sejr over Flames er urealistisk, men hvis vi møder MASONIC, skal der trækkes en kanin op af hatten, siger han.

Twinx og CEPTER BITSKINS brager sammen med Flames Ascent klokken 11:00 tirsdag i POWER Ligaens første kvartfinale.

#1(Med 0 svar)
9. december 2022 kl. 13:59
HUNDEN
Astralis
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Intet er svært for en af Danmarks flotteste spillere.
#2(Med 0 svar)
9. december 2022 kl. 17:54
mupzgxDD
den tager lækkermanden twinx selv
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.