POWER Ligaen Sæson 21 - Finale på ANARKIST
08D : 18T : 31M : 40S
sdy kan være fortid i NAVI efter årsskiftet.

Ny mand i trøjen for NAVI

NAVI hiver en ny akademi-spiller op på førsteholdet til BLAST Premier World Final.

Dagene i den frygtindgydende NAVI-trøje kan være talte for ukraineren sdy.

Holdets coach, B1ad3, bekræfter overfor HLTV, at den kun 17-årige akademi-spiller, nipl, fra NAVI Junior, allerede er i gang med at træne med førsteholdet, og at han vil blive sat i spil på nogle maps ved årets sidste store event, BLAST Premier World Final 2022.

Efter hver major kan man give en akademi-spiller erfaring og chancen for at vise, hvad han kan. Du kan se, hvordan han spiller og eksperimente med holdet. Det her er en konkurrence mellem spillere for at vise, hvem der er den bedste, og det synes jeg kun er en normal og naturlig ting, fortæller B1ad3.

Coachens udtalelse fortæller også lidt om, hvor fokus ligger for en af spillets største organisationer. Det handler om majors først og fremmest, og så må man bruge tiden imellem til at finde det bedste hold. For BLAST Premier World Final er kulminationen på BLAST's år, og en af de største events i kalenderen, lige efter majors, Cologne og Katowice.

Den nye mand i trøjen, nipl, har 21 spillede maps på HLTV over de sidste tre måneder, hvoraf ingen af dem er mod hold i top 50. Han har leveret en rating på 1,19 i gennemsnit over kampene.

s1mple efterlyser ro på holdkortet

Men der kan være delte meninger om, hvordan man giver et hold de bedste forudsætninger for at præstere optimalt.

Da HLTV spurgte NAVI's superstjerne og verdens bedste spiller, s1mple, om hvad hvordan holdet kunne gentage den store succes fra 2021, svarede han nemlig, at det handler om stabilitet og ro på holdet.

Jeg tror organisationen og holdet bliver nødt til endegyldigt at beslutte, hvilket hold vi vil stille med i 2023.

Da vi vandt alle turneringerne sidste år, der havde vi fire eller fem måneder sammen med vores nye spillere, og vi trænede hele tiden og var i bootcamp konstant. Siden krigen brød ud har der ikke været nogen bootcamps. Der var hård træning, og vi fjernede også nogle spillere... Jeg tror vi bare har brug for tid og for at vide, hvilket holdkort vi går med i fremtiden.

Her kan du læse de fulde interviews med B1ad3 og s1mple, hvor de også kommer ind på det nye map, Anubis, og ændringerne til M4A1-S og AWP'en.

#1(Med 1 svar)
23. november 2022 kl. 04:29
JakobHelms
Spændende at de hiver ham op, mens Blad3 samtidig siger at en spiller som headtr1ck ikke har den erfaring der skal til for at kunne spille mod tier 1 hold. Det er da ikke fordi nipl har været dårlig denne her sæson, men det tætteste han kommer på erfaring uden for ligaen er da at have været blevet banket af Flames 3.0.

Jeg kan personligt ikke se logikken i at headtr1ck, som virkelig har overperformet i akademi-ligaen og er på vej videre til noget andet, han ikke er god nok til at blive kaldt op til førsteholdet, mens man så som det naturligste i verden giver nipl - som er dygtig(!), men ikke har præsteret på samme niveau som headtr1ck - chancen for at vise hvad han kan gøre i et ekstremt kompetitivt event hvor der udelukkende er tophold. Det bliver sgu da noget af en ilddåb, i hvert fald.
#2(Med 0 svar)
23. november 2022 kl. 13:31
Famous
Helt helt enig her.

Punkt 1, behold sdy.

Punkt 2, promote headtr1ck

Punkt 3, gå tilbage til punkt 1 og start forfra :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.