Bliver afgjort i aften

Mandag bliver grundspillet i POWER Ligaen afgjort.

Det hele bliver afgjort mandag.

Her har POWER Ligaen nemlig sidste spillerunde, hvorfor vi både kender de seks hold i slutspillet såvel som de to nedrykkere.

Stillingen er så småt også ved at forme sig, men for flere mandskaber betyder mandagens kampe stadig alt, da der fortsat kan nå at ske ændringer.

Intens bundstrid bliver afgjort mandag

I bunden af ligaen er der fortsat stor spænding forud for mandagens spillerunde.

Ligaens sorteper er dog fundet. Det står nemlig klart allerede nu, at Bricksport Esports ender på sidstepladsen i denne sæson. Efter 15 kampe ligger de med tre point, og selvom de kan nå at indhente Prosapia Esport mandag aften, så er de værre indbyrdes. Derfor er de altså også sikret sidstepladsen.

Prosapia ligger næstsidst inden mandagens kampe, men det kan de ændre på. For at nå over Struggletony og dermed få muligheden for endnu en sæson i POWER Ligaen, skal Prosapia dog slå både Struggletony og Tricked Esport mandag, mens Struggletony ikke må få point.

Meget skal derfor gå rigtigt for Equips mandskab, hvis de skal håbe på endnu en sæson.

Slutspilspladserne stadig helt åbne

De seks øverste hold i grundspillet går videre til slutspillet, og her er der fortsat stor spænding om, hvem det bliver.

MASONIC har lagt sig klart i spidsen og er sikret en billet, mens Tricked og Astralis Talent også har spillet sig videre med 33 point hver inden mandag aften.

Sashi, Flames Ascent, Atlantic og CEPTER BITSKINS ligger dog alle med 24 point inden den sidste spillerunde, og de fire hold kæmper dermed om de sidste tre pladser i slutspillet.

Her er det umiddelbart Atlantic, som er værst stillet, da de har spillet 17 kampe, mens de tre andre hold blot har spillet 15.

Sådan sender Dust2tv mandag aften:

18:00 - Sashi vs. Flames Ascent
19:00 - Sashi vs. Astralis Talent
20:00 - Prosapia Esport vs. Struggletony
21:00 - CEPTER BITSKINS vs. Flames Ascent
22:00 - MASONIC vs. CEPTER BITSKINS

Stillingen forud for sidste spillerunde kan ses herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.