Dødt løb forud for sidste spilledag

Det spidser til i POWER Ligaens øverste division, hvor der er tæt kamp i midterfeltet.

Efter dagens kampe i POWER Ligaen er der blot én spilledag tilbage i den øverste division. Ligaens grundspil afgøres nemlig endeligt på mandag, men også i dag blev der dystet om afgørende point for holdene i det tætte midterfelt.

Atlantic havde tre kampe på programmet i dag. De lagde ud med et opgør mod Struggletony, hvor det dog ikke blev til point for den blå bølge.

Det gik til gengæld en del bedre mod nogle af Ligaens favoritter. NoProblemGuy og co. nedlagde nemlig både Tricked og Astralis Talent i dagens spillerunde.

Det ser dog fortsat ganske tæt ud i midterfeltet, da også Flames Ascent hentede 6 point i dag. De slog nemlig Struggletony og Bricksports.

Bunden falder på plads

Struggletony fik også bank af CEPTER BITSKINS, der tog en komfortabel 16-4-sejr. tmL og co. ser dog ud til at undgå direkte nedrykning, da de slog Sashi i overtid og nu har 18 point.

Hvis Prosapia skal indhente Struggletony skal de slå tmLs tropper og Tricked i næste uge.

Under Prosapia ligger Bricksports, der blot har vundet en enkelt kamp denne sæson. Her til aften kom de dog ganske tæt på en sejr over Sashi, da de fik 14 runder mod alexsomfan og co.

Stillingen samt dagens resultater i POWER Ligaen:

#1(Med 0 svar)
18. november 2022 kl. 07:40
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Virkelig nice at Nicklas Bendtner kommer ind i CS, men får skabt et hold der ryger ud af power ligaen er virkelig skuffende.
Havde forventet mere, og håber ikke det betyder et exit for Bendtner og CS.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.