cadiaN og TeSeS endte på en delt 5.-6. plads ved Red Bull Flick 2vs2 Invitational Copenhagen 2022.

Amatører slår majordeltagere

cadiaN, TeSeS, m0NESY, jks, es3tag, magixx og w0nderful kunne ikke stille noget op mod amatørerne i Red Bull Flick.

Puteli & 8Juho8 mod raks0n & mati lyder måske ikke som en vild finale.

Men på vejen til finalen slog de to ukendte hold verdensstjerner som cadiaN, TeSeS, magixx og w0nderful - altså fire spillere der nåede hele vejen til slutspillet ved den netop overståede major i Rio de Janeiro.

Belønningen for at mestre de specielle flick-maps er lige under 150.000 kr. til førstepladsen og 97.000 kr. til andenpladsen.

Det er en ganske flot præmiesum, når man tænker på, at den her kun skal deles mellem to spillere i stedet for de normale fem.

Sådan endte finalen:

  • 1. KUSAMOO (Puteli, 8Juho8)

  • 2. SWIIIRY (raks0n, mati)

Danskerne knuten og Speedie gik desværre ikke videre til kampene mod de professionelle, der figurerede på HLTV. De var én plads fra at nå slutspillet, kun overgået af holdene, der endte i finalen.

De bedst placerede danskere blev cadiaN og TeSeS, der endte på en delt 5.-6. plads efter et nederlag til magixx og w0nderful, som var det bedste af de professionelle hold. magixx vandt desuden første udgave af Red Bull Flick sammen med sdy.

#1(Med 6 svar)
20. november 2022 kl. 22:59
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Den her slags events er for det første sjove som seer, og for det andet, så illustrerer de meget godt, at man typisk ikke bliver professionel ved "bare" at have godt aim. Der skal unægteligt noget mere til, og det beviser jo også bare, at der sidder amatører, som rammer bedre end de professionelle :)
#2(Med 5 svar)
20. november 2022 kl. 23:09
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tror det er en halv sandhed :)

De professionelle bruger al deres tid på de officielle maps, lave strategier og anti-strats.

Amatørerne her bruger nok væsentlig flere timer på de her maps og kan alle de små tricks og ved, hvordan man spiller dem optimalt.

Kan ikke huske om det var Heroic eller ENCE, der brugte nogle af de her aim-maps som en sjov måde at varme op på, i stedet for lige at tage 15 min mod bots eller på deathmatch servere.
#3(Med 4 svar)
21. november 2022 kl. 12:06
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Der ligger også det i det, specielt i DK, at for at blive pro, skal du kende de rigtige mennesker, det er ikke nok bare af være god. Det handler om at være venner med de rigtige, som har en fod inden for diverse steder.. Ved ikke om det helt er sådan længere, men sådan var det meget, engang i hvert fald.
#4(Med 3 svar)
21. november 2022 kl. 18:03
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er Danmark tildels gået væk fra. I og med de store hold nu samler spillere op fra hhv. Tricked, Astralis acd. Og flames / ecstatic / masonic. Og de hold bruger som ofte scouts til spillere efter de sælger.

Men giver dig 100% ret du skal ikke mere end 2+3 år tilbage så fungerede det sådan herhjemme.
#5(Med 2 svar)
21. november 2022 kl. 19:50
Kristja
Men du skal jo stadig kende de rigtige for at få en plads på de andre hold du nævner? Det er vel stadigvæk ikke nok, bare at være god.

Så skal det jo være fordi man bliver opdaget igennem highligghts, stats osv i rækkerne under PowerLigaen 😄

Men du har helt ret i, at springbrættet til at blive pro, er blevet meget lettere end det var engang! ☺️
#6(Med 1 svar)
21. november 2022 kl. 21:52
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tværtimod det er blevet meget sværere fordi konkurrencen er meget hårdere. Nu skal du stikke langt fra andre folk for at blive samlet op som talent.

Nah de scouter selv spillere de respektable orgs. Kigger på hvem der gør det godt på de forskellige hold. Så er ikke enig i hvad du siger. Går man et led mere ned og siger du skal jo også kende DEM du spiller med. Så ja. Så har du ret. Men så er vi nede i top 7-15 hold og da er det sku ikke vennetjenester men grind som det hold du finder der giver pote.
#7(Med 0 svar)
22. november 2022 kl. 12:07
zyh
Argh, der bliver stadig lavet rigeligt med vennetjenester. Det kan tydeligt ses på dem der bliver samlet op fra tid til anden. Jeg tror bare det er en anelse "mindre" helt i toppen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.