oskar er nu igen fri på markedet.

Veteran langer ud efter skandale-org: "Sikke et spildt år for mig endnu en gang"

Den 31-årige tjekke lægger ikke fingre imellem i forbindelse med, at han nu er fri af sin kontrakt.

Nodios var ikke alene med sin oplevelse af den tilsyneladende storsatsende organisation TITANS, der blandt andet misligholdte kontrakten og ikke betalte løn.

Den tidligere MOUZ-stjerne oskar, som også var en del af TITANS-projektet, langer nemlig kraftigt ud efter organisationen, som han ikke har meget til overs for.

Han har torsdag annonceret, at også han nu er ude af kontrakten med den schweiziske organisation, der entrerede scenen tilbage i august.

Glad for at kunne sige, at i dag er dagen, hvor jeg endelig er ude af TITANS-showet. Beslutningen blev truffet, da de kontraktlige aftaler ikke blev overholdt, og jeg ser frem til min nye rejse.

Sikke et spildt år for mig endnu en gang, skriver tjekken på Twitter torsdag middag.

Dermed lægger tjekken sig i slipstrømmen af Nodios, der tidligere denne måned tog bladet fra munden og fortalte om manglende løn fra TITANS samt udgifter til bootcamp, som heller ikke er blevet betalt.

TITANS kom ind på scenen i august i år, hvor MSL stod i spidsen for holdet, som foruden ham, Nodios og oskar også talte estiske supra og finske suNny.

Resultaterne har dog ikke været prangende, og i begyndelsen af oktober sagde først Nodios farvel, inden MSL gik samme vej ved udgangen af måneden.

Hvorvidt supra og suNny stadig er på kontrakt i TITANS er ukendt, men organisationen har tidligere meldt ud, at eventuelt interesserede parter kan tage kontakt.

TITANS bestod af:

  • Danmark Nodios

  • Danmark MSL

  • oskar

  • suNny

  • supra

#1(Med 0 svar)
17. november 2022 kl. 14:28
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvis noget er for godt til at være sandt, så er det desværre ofte det.
#2(Med 0 svar)
17. november 2022 kl. 15:52
JakobHelms
At året er spildt rent sportsligt må sgu stå for egen regning.
#3(Med 0 svar)
17. november 2022 kl. 18:27
GET_LEIF
Haha.. manden fatter hat og kan ikke engelsk. 😂😂😂 han er røv overvurderet og har scoret kassen. Han har absolut intet niveau og som awp spiller er han dumpet med et brag!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.