device må sidde over, når Astralis tager til Finland.

DEVICE MISSER FINLAND

device får ikke sin debut i Finland.

device skal ikke med til Finland.

Det skriver Astralis på i en pressemeddelelse.

I stedet bliver det Astralis Talents-AWP'eren Kristou, der rejser med og deltager til Elisa Masters Espoo den 8.-16. november.

device blev hentet tilbage til Astralis i slutningen af oktober efter en periode på halvandet år i NIP, og da Astralis missede majoren, har superstjernen endnu ikke fået sin debut i den røde trøje.

Den må altså også vente lidt endnu, da han ikke drager med til Finland sammen med resten af holdet.

Med hensyn til Nicolai “dev1ce” er det fedt at opleve, hvordan han omgående er blevet en central del af holdet. Med hans spilsans, evner og personlighed leverer han allerede nu alt, vi havde håbet på, og han har fra dag ét været meget tydelig i sit spil. Selvom vi alle er ivrige efter, at han skal spille sin første turnering, har vi, som vi sagde, da han blev præsenteret, tid til at gøre tingene rigtigt og i den rigtige rækkefølge uden at forcere noget. Det handler om at skabe plads til den bedste version af "dev1ce", og det arbejde fortsætter, udtaler Kasper Hvidt i pressemeddelelsen.

Kristou har leveret på en ganske pænt niveau for Astralis Talent i den seneste tid.

I POWER Ligaen er han den 9. bedst ratede spiller overhovedet med en rating på 1,16, mens han i WePlay Academy League har leveret en rating på 1,03.

Jeg kan slet ikke vente med at repræsentere Astralis på den store scene, fortæller Kristou i pressemeddelelsen.

Astralis stiller med følgende holdkort i til Elisa Masters:

  • Danmark gla1ve

  • Danmark Xyp9x

  • Danmark blameF

  • Danmark Kristou (Stand-in)

  • Danmark MistR (Stand-in)

  • Danmark casle (Midlertidig coach)

#1(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 16:23
nylsnej
😬
#2(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 16:26
JakobHelms
Tja, de havde jo også sagt, at de ville tage sig god tid omkring hans turneringscomeback, og det kan jeg egentlig godt forstå. En ting er at være tilbage på kontoret, en anden ting er at spille foran så mange mennesker, der alle har stærke holdninger om dig, om de så er positive eller negative.

Det er så også bare sådan lidt ærgerligt og lunkent, men nu er det jo heldigvis ikke en synderligt vigtig turnering, og mon ikke han er klar til at spille, når vi når næste turneringsæson i Januar (og så skal de jo også lige have hentet en 5.-mand ind først).
#3(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 16:26
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
😬
#4(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 16:27
DanskHammer
Giver god mening..
#5(Med 3 svar)
8. november 2022 kl. 16:37
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tid til at gøre det rigtigt, jojo, men der er alligevel en katowice play-in spot på højkant.

Håber da næsten, at der ligger anden grund bag, end at de vil gemme device til Astralis stiller med det "rigtige" hold (flere udskiftninger).

Er det virkelig stolthed, der holder Astralis fra ikke at sende Danmarks bedste spiller gennem tiderne til en turnering, bare fordi de ikke kommer til at være 100% klar til at tage favoritstatus? :/
#6(Med 2 svar)
8. november 2022 kl. 16:51
Bestiarium
Historien om devices comeback kommer til at blive formet enormt meget af deres første turnering. Jeg tror ikke at der handler om stolthed, men om at beskytte ham og holdet. De vurderer jo nok, at holdet stadig kan være i spil til Katowice.
#9(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 17:04
JakobHelms
Det kan de også sagtens, selvom det sikre spot nok ville gavne dem. Ingen af de to allerede kvalificerede til IEM Katowice (Vitality og FaZe) kan vinde majoren, så deraf ryger der et direkte spot, som så helst skal gå til et EU hold. Så skal de bare håbe på, at en af favorittene over dem (BIG/ENCE/MOUZ/Fnatic) vinder Elisa og Play-In pladsen - og så er der kun de to BLAST-events tilbage, som formegentlig kun påvirker hold, der allerede er rangeret over dem, og så er de rimelig sikret. Et hold som Sprout hopper f.eks. ikke over dem grundet deres major-placering, så de ligger lige i den zone, hvor man er meget sikker på at kvalificere sig. Jeg tror personligt at det spot rent faktisk er sikret.
#22(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 19:39
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det, synes jeg, er deres opgave at imødekomme. De har jo masser af gode undskyldninger for, hvorfor de ikke ender med at vinde Elisa.

Tror de overvurderer hvor meget det førstehåndsindtryk betyder i det store perspektiv.

En dårlig performance fra device ved Elisa kan forklares, men hvis de ikke starter med et brag efter juleferien, så siver luften jo for alvor ud af ballonen, nu når de selv har hentydet, at device på det tidspunkt vil være den bedste version af sig selv og at han har fået optimale vilkår for at komme ind på holdet.
#7(Med 1 svar)
8. november 2022 kl. 16:55
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg tror de venter indtil de har det lineup de ønsker.
Tror ikke de vil kaste hans debut over styr med det her lineup, som nok skal have en måske to ændringer mere. Og kan på en måde godt forstå dem hvis dette er tilfældet. Der er enormt meget på spil med device tilbage
#11(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 17:09
DanskHammer
Præcis.. De har intet at vinde ved at sende ham afsted. Alt fokus ville være på ham, og med et hold der stadig ikke er komplet..
#8(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 17:00
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det giver bare god mening at lade ham være lidt mere på bænken som han er vant til.
#10(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 17:07
Unlucky-Luke
øv, glæder mig til at se ham spille igen...
#12(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 17:40
Hunt
Så vi får ikke device at se før måske katowice, hvis astralis rent faktisk kan kvalificere sig og ellers først til EPL slut februar.
#13(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 18:16
Lemmy
God beslutning imo.

Der kommer nok til at ske ting og sager for astralis lineuppet over vinteren :)
#14(Med 20 svar)
8. november 2022 kl. 18:22
Wasin
Fatter ikke folk er så forstående for beslutningen. I hvilken anden sportsgren var det her nogensinde sket? Du betaler dyrt for en spiller, selvfølgelig skal han spille.

Det her er jo bare allerede første indikator på hans psyke desværre ikke er til det her game mere.

Og de har da netop alt at vinde ved det, få ham kørt i gang på et dødt hold og uden forventninger. Der kommer sku da først for alvor pres og tryk på når det reele lineup er fastlagt.

Samtidigt må man da netop formode han skal spille sig i kamp/turnerings form, så ved at spare ham udskyder man potentielt hans top niveau.
#17(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 18:36
Bestiarium
Hvis man vurderer at han ikke er kørt ordentligt ind på holdet, så kunne en lignende beslutning være blevet truffet i alle holdspil. Det er jo ikke device med sit A-game kørende der er hentet ind.
#18(Med 5 svar)
8. november 2022 kl. 18:48
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt ærligt - vi kan ikke altid sammenligne sportsgrene. Men hvis du køber en spiller der ikke er helt fit, så får han vel også tiden til at blive klar?

Er ofte enig med dig, men her tror jeg Astralis ønsker en frisk start, og et ønske om at det nye lineup ikke skal stå for meget i skyggen af det her holds formåen.

Tror der ligger mere til grund andet end hans game. Tror der er en større Astralis nyhed på vej inden for en måned
#20(Med 1 svar)
8. november 2022 kl. 19:22
Wasin
Problemet er jo device ikke har været fit i gud ved hvor længe.

På et eller andet tidspunkt tror jeg også bare device er nødt til at træffe en beslutning om hvorvidt han vil det her igen eller ej. Jeg føler det her var en oplagt mulighed for at blive spillet stille og roligt ind uden de store forventninger.

Hvad er det præcis der skulle ændre sig for device ved at spille med nuværende lineup i forhold til det næste "rigtige" lineup? Nu har han været sygemeldt gud ved hvor længe.

Det er selvfølgelig ren spekulation. Jeg fatter det bare ikke. Det er hvad jeg vil kalde for en bjørne tjeneste.
#37(Med 0 svar)
9. november 2022 kl. 10:38
JENS_LYN
Det er da sket i mange sportsgrene. Hvis du f. eks. henter en profil i fodbold, der har været ude med skader eller siddet på bænken, så er det altså ret almindeligt at bruge lidt tid på at opbygge hans form inden han er i start 11'eren.
Jeg så også helst at dev1ce spillede, da jeg egentligt glæder mig ret meget til at se det nye Astralis lineup, med ham i. Og jeg kan også godt se at det kunne være en god mulighed for at få noget lowkey turneringserfaring allerede.
Tænker dog også, at der i den her nyhed måske ligger det med, at de ser efter en anden spiller end MistR på den lange bane og at de ikke har lyst til at smide dev1ce ind i samme mølle som han var i i NiP, hvor den ene standin kom ind efter den anden.
#21(Med 2 svar)
8. november 2022 kl. 19:33
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Jeg kan sagtens se for mig, at de planlægger et narrativ, som du skriver, men det er jo ikke til at vide, om de overhovedet kommer til at være gode med det samme, selv når de får deres "rigtige" hold på plads.

Nu kommer der jo bare endnu mere pres på, for at holdet leverer fra dag 1 i det nye år.

Ved at melde det her ud, så siger man jo samtidig, at man ikke tager Elisa Masters seriøst.

Det er jo så spild af Gla1ve, Xyp9x og blameF's tid. De får i hvert fald ikke lov til at vente med at spille til man får den "bedste" version af dem.

Og så udtaler Kasper Hvidt jo selv:
"Med hensyn til Nicolai “dev1ce” er det fedt at opleve, hvordan han omgående er blevet en central del af holdet. Med hans spilsans, evner og personlighed leverer han allerede nu alt, vi havde håbet på, og han har fra dag ét været meget tydelig i sit spil. "

:/ synes bare ikke deres udmelding hænger helt sammen.
#23(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 19:54
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Når du citerer hvidt. Så synes jeg denne del er vigtig: tid til at gøre tingene rigtigt og i den rigtige rækkefølge uden at forcere noget. Det handler om at skabe plads til den bedste version af "dev1ce",

Det at ser ligger en plan. Er egentlig enig i at det ville være fint at se ham igang. Men fra er business synspunkt også, så at de kan ramme fuld poser commercielt med et nyt lineup. Det tror jeg har kæmpe værdi 🤷‍♂️
#27(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 20:12
Wasin
Lige præcis. Jeg føler de nu netop smider et kæmpe pres på det nye lineup og specielt device. Som jeg antager har en psyke der er lavet af glas eftersom han har været sygemeldt i så langt tid nu.

Den her turnering var så god en mulighed for bare at tage afsted og hygge sig. Komme ind i miljøet og tingene igen for alvor.
#24(Med 6 svar)
8. november 2022 kl. 20:04
DanskHammer
Du læser det helt forkert. Alle venter på at device skal komme ind på holdet og vende hele lortet til top 3 natten over. At tage til Finland med mindst en standin og device kan de næsten kun tabe på.
Tager de til Finland og får tæsk, så kan alt fokus være på at device ikke var den rette.

Jeg tror at det her intet overhovedet med devices psyke at gøre, men det at Astralis ikke magter en storm på internettet fordi device ikke skød 30 pr map i en lille turnering med standin.
Og det er sket før især i fodbold. Spillere købt dyrt starter de første par kampe på bænken for at vende sig til det hele, blive kørt ind stille og roligt.

Modsat dig så syntes jeg det er en fin beslutning når man ikke har alle 5 på plads.
#25(Med 5 svar)
8. november 2022 kl. 20:09
Wasin
Men hvad så når de for holdet på plads og de tager til første turnering og han ikke leverer fordi han ikke har spillet i evigheder?

Det kan fandme gå begge veje. Selvfølgelig er der også chancen for de kommer med det nye lineup og leverer fra dag 1. Men HVIS det nu ikke er tilfældet. Så tror jeg for alvor de for røg fra hele scenen.

Men ja, det kan sagtens være jeg læser det forkert. Jeg ville nok bare ønske device kom med en no bullshit indstilling og ville spille alt han kan komme i nærheden af!
#26(Med 4 svar)
8. november 2022 kl. 20:12
DanskHammer
Din tankegang forstår jeg fuldt ud! :)
Tror nu også gerne han vil igang - men det vigtigste jeg læser ud fra opdateringen omkring holdet til Finland er at Mistr ikke bliver en del af holdet i fremtiden. Der var nok 10-15% af mig der troede han ville blive brugt, men den er nok på 1% nu.
#28(Med 3 svar)
8. november 2022 kl. 20:16
Wasin
Det kommer nok lidt for tidligt for ham. Jeg er ikke I tvivl om intentionen med device er at blive verdens bedste hold igen og der er mistR ikke endnu.

Jeg forventer et stjerne hold med blame, xyp, gla1ve, devve og staerh
#29(Med 2 svar)
8. november 2022 kl. 20:18
DanskHammer
Enig, men er Xyp og glaive materiale i 2022 til at blive verdens bedste? Jeg tror det ikke - men jeg modbevises gerne!
#30(Med 1 svar)
8. november 2022 kl. 20:21
Wasin
En type som xyp skal nok tilpasse sig og hvis han kan være udpræget lurk og clutcher så tror jeg på ham.

Glaive er jeg mere i tvivl om. Han virker meget forældet i hans syn på spillet, men det kan selvfølgelig være metaen skifter tilbage i hans favør. Lige nu virker det meget mere som power aim cs end de glade dage med taktiske geni streger - sat lidt på spidsen selvfølgelig.
#31(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 20:29
DanskHammer
Vi tænker ens.
#32(Med 1 svar)
8. november 2022 kl. 21:29
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt enig. Det virker helt absurd at man bruger den slags penge på en ude-af-form-dev1ce, og så ikke tør smide ham på holdet til en turnering hvis de falder igennem. Så de vælger i stedet at smide (endnu) en standin på holdet. Det virker som dårlig ledelse (igen, har jeg lyst til at sige).

Fint nok de vil ud og hente en profil mere, eller flere - men at gøre udsætte hans debut er jeg helt uforstående over for. Hvad sker der så når de lancerer deres nye hold/ spiller? Sidder de så også nogle kvalifikationer over fordi de ikke er helt klar? Hvor går grænsen? Fedt for Kristou, men det virker sgu sølle.
#33(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 21:46
Wasin
Det er simpelthen så vattet. Hvor fanden er vinder mentaliteten og iveren efter at spille?

Det her skide forløb med at pakke device ind vat og stryge ham med hårene hele tiden. Nu er det fandme også på tide han tager sig sammen.

Han har et af de potentielt fedeste jobs i verden og en mulighed meget meget få nogensinde for. Enten spiller du fandme og for noget for dine penge eller så må han sku trække stikket.

Det her er bare så 'meeeeeeh'.
#34(Med 2 svar)
8. november 2022 kl. 22:36
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er faktisk lige sket for united. De købte casemiro og ventede 5-6 kampe altså næsten 4 uger med at spille ham for at køre ham ordentligt ind til træning :)
#35(Med 1 svar)
8. november 2022 kl. 22:45
Wasin
Tror nærmere det var fordi han var for tyk. Men det er selvfølgelig spekulation.
#36(Med 0 svar)
9. november 2022 kl. 09:49
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
😂😂😂😂😂 hahahhhaha

Case er så god for United ærlig.
Hvis så bare de kunne få et ordentligt angreb. Tænk at lave 35 chancer i en kamp og så kun score en gang mod et hold som omonia. Det fatter man da ikke 😂😂😂
#38(Med 0 svar)
9. november 2022 kl. 11:26
panzerlas
Enig i dine betragtninger.

El dejlig "lille" turnering hvor han kunne føle sig tilpas igen, kontra at blive smidt for løverne og måske få et endeligt knæk hvis de ikke præsterer.

Den her beslutning får mig til at tro at det var en kæmpe fejl at hente Device igen.
#15(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 18:27
zagal
Let’s go Kris !
#16(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 18:35
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sprout ryger ud -> Astralis melder, at Device ikke kommer med til Finland -> Forhandlinger med Staehr nærmer sig en konklusion?!
#19(Med 0 svar)
8. november 2022 kl. 19:04
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ærgerligt, men jeg synes det giver fin mening.

God mulighed for Kristou!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.