Fortsat ubesejret inden efterårspausen

Det går forrygende i 3. division A for særligt ét mandskab.

Onsdag aften var i divisionernes tegn, og der var derfor lagt op til en lang række brag i størstedelen af de i alt 11 divisioner.

Denne spillerunde var samtidig den sidste fulde spillerunde inden efterårsferien, hvor POWER Ligaen holder pause.

Forbliver ubesejret efter første halvsæson

En af disse var 3. division A, hvor Floki Esport fortsatte deres imponerende sæsonstart ufortrødent.

Inden dagens opgør var topholdet ubesejret, og det er de stadig efter onsdagens kampe. Her startede Floki Esport nemlig ud med en sikker 16-4-sejr, inden de bagefter sejrede 16-12 over Aurantiaco.

I begge opgør var det særligt særligt 17-årige Blizoo, som var brandvarm. I storsejren på 16-4 leverede han en flot rating på 1,89, mens den lød på 1,30 over Aurantiaco i onsdagens andet opgør.

Imponerende stime fortsætter

Onsdag skulle vi også forbi 1. divison, og her fortsatte Borghavens Beskidtezte også deres flotte stime, som nu lyder på fem sejre i streg.

Mandskabet, som tæller flere tidligere POWER Ligaen-spillere mødte et hold fra bunden af ligaen i form af eSpuma, mens også førstepladsen SERA WiWi.host var på programmet.

I første opgør mod bundholdet eSpuma løb zypztws tropper med en stensikker 16-3-sejr, og de var derfor godt varme inden braget mod SERA.

Inden kampen så det dog stadig svært ud, da SERA blot havde tabt ét opgør inden topbraget, men det blev der lavet om på onsdag aften. med c1gura i front skød Borghavens Beskidtezte sig nemlig til en 16-12-sejr, hvorfor de nu har 21 point efter 11 kampe.

Det betyder også, at de slutter halvsæsonen på en 3. plads, hvorfor de ligger godt til i toppen af divisionen, og kæmper med om oprykning.

#1(Med 3 svar)
13. oktober 2022 kl. 00:06
Sinzey
"Det betyder også, at de slutter halvsæsonen på en 3. plads, der giver adgang til oprykningsspillet, hvor der er pladser i POWER Ligaen på spil."

Er det confirmed? De sidste udmeldinger inden sæsonstart, var at kun top2 ville have mulighed for oprykning
#2(Med 2 svar)
13. oktober 2022 kl. 00:44
JSand
Nu jeg tænker over det, kan det egentligt godt være, at jeg var lidt for hurtig, og at du har ret - jeg har rettet det til i artiklen!
#4(Med 1 svar)
13. oktober 2022 kl. 08:44
dinesen
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvorfor springer du 2 div over JSand?
#5(Med 0 svar)
13. oktober 2022 kl. 09:52
jakesimon
Kan ikke have det hele med - tænker benhård udvælgelse .. godt nok ikke 2 div men vi har et eneste andet hold som stadig er ubesejret i 3 div ( C ), nævner ingen navne ;)
#3(Med 0 svar)
13. oktober 2022 kl. 07:17
Kell3rCS
Varmeste blizoo
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.