Fortsat ubesejrede i POWER Ligaen

Mandag fortsatte de imponerende takter fra ligaens tophold.

POWER Ligaen bød atter velkommen til endnu en spillerunde mandag aften, hvor særligt to hold formentligt går skuffede fra aftenens kampe.

Et hold, der dog gjorde det godt, var CEPTER BITSKINS.

Mandskabet fortsatte, hvor de slap sidste mandag, da Twinx' tropper vandt samtlige kampe i denne runde.

Først viste CEPTER tænder mod Struggletony, hvor det blev til en 16-9-sejr. Særligt Basso og Twinx var i hopla med flotte ratings, og førstnævnte fortsatte de fine takter i aftenens anden kamp.

Her leverede Basso nemlig en rating på 1,34 mod Atlantic. CEPTER-stjernen var kun overgået af mupzG, der også præsterede på et utrolig højt niveau, som Atlantic ikke kunne gøre noget ved, da de sort- og hvidstribede sejrede med 16-7.

Foruden CEPTER BITSKINS sikrede Astralis Talent sig også seks point mandag aften efter sejre over Tricked og Flames Ascent, mens resultatet glippede mod Struggletony.

Skuffende aften for titelfavoritter

To af ligaens titelfavoritter, Tricked og Sashi Esport, havde ikke den ønskede aften på kontoret.

For førstnævntes vedkommende var mandagens ene kamp ingen succes. Her havde Lucky og kompagni aldrig rigtig en chance mod Astralis Talent, som sikkert kørte en sejr i hus.

Sashi debuterede i ligaen med deres nye lineup efter at have skiftet ud inden sæsonstart, og det blev langt fra en succes.

Først blev mandskabet besejret af Atlantic i en sand neglebider, som endte i Atlantics favør efter en omgang overtid. Derefter bød aftenen på en kamp mod Flames Ascent, og her var flammerne brandvarme, da de vandt 16-12.

Stillingen i POWER Ligaen:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.