Tricked viser overskud og Prosapia tager første sejr

Første spilledag i den 21. sæson af POWER Ligaen er overstået, og dagens resultater fulgte eksperternes forudsigelser.

Så er sæsonen skudt i gang.

Danmarks bedste liga åbnede første spilledag med et opgør mellem to spritnye hold.

Det var Nicklas Bendtners Prosapia Esport, der skulle op imod Copenhagen Flames nye akademihold, Flames Ascent.

Prosapia med Equip i spidsen startede langsomt ud på T-siden af Mirage, hvor de havde svært ved at bryde igennem forsvaret hos Flames Ascent.

Kun tre runder kunne det blive til i første halvleg, men da holdene skiftede side, skulle var der bedre styr på det for Prosapia.

Her vandt de, de første fem runder af halvlegen, og det lignede at et større comeback var i gang.

Prosapia havde dog ikke formået at bygge deres økonomi op i løbet af de fem første runder på CT-siden, så da Flames Ascent vandt den sjette, havde Equip og co. ikke råd til et fuldt køb i de efterfølgende runder.

Ascent lukkede mappet med fire runder i streg 16-8.

Tricked klar fra start

I aftenens andet opgør var det muligvis et kommende top- og bundhold, der skulle op imod hinanden.

Tricked er en af forhåndsfavoritterne til at vinde grundspillet af denne sæson i POWER Ligaen, mens Bricksports ikke er spået store chancer for at nå slutspillet.

Og det var også det styrkeforhold, der blev udpenslet på serveren, hvor Tricked kun gav tre runder til Bricksports i deres sejr på Ancient.

Her var det den tidligere Astralis-spiller og dobbelte POWER Liga MVP, Lucky, der førte an for Tricked med en voldsom K/D på 25-8.

Kamp til stregen

Sidste kamp på programmet stod mellem de to tabere fra tidligere på dagen. Prosapia og Bricksports skulle forsøge at slutte første kampdag af med en positiv oplevelse.

Her var det Prosapia, der lagde godt ud i første halvleg på Inferno.

10 runder fik de tilkæmpet sig på T-siden, hvorfor der skulle være gode chancer for at lukke kampen i regulær spilletid.

Bricksports ville det dog anderledes. Med en vunden pistolrunde satte Bricksports gang i indhentningen af Prosapia. Mod slutningen af anden halvleg var det faktisk Bricksports, der havde bragt sig foran 14-13.

I næste runde havde de indtaget B-sitet og plantet bomben i en overtalssituation, men Prosapia hev en kanin ud af hatten og lavede tre hurtige kills i træk, og så skulle de bare finde den sidste spiller for at færdiggøre retaket.

Herefter var Prosapia ikke til at rokke, og de næste to runder blev taget på overbevisende facon, og de kunne dermed lukke kampen 16-14 i regulær spilletid.

Her er stillingen efter første spilledag

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.