Foto: Tricked

Lucky vender hjem

Lucky er tilbage i de vante og trygge rammer hos Tricked efter knap et år som Astralis-spiller.

Trickeds holdkort er igen fuldtalligt, da det danske hold har præsenteret Lucky som holdets nye AWP-spiller.

Lucky kommer til at erstatte larsen, der blev bænket i slutningen af maj måned, efter nogle svingende måneder, hvor Tricked ikke havde levet op til de sportslige mål, som der var sat for holdet.

Det skal den hjemvendte Lucky være med til at lave om på, efter han i juli sidste år skiftede fra netop Tricked til Astralis.

Her er de bedste CSGO betting sider.

Nu bliver han genforenet med sine tidligere holdkammerater, og netop den tryghed ser den 19-årige dansker frem til, efter opholdet i Astralis ikke gik som håbet.

Efter at have været ude et sted, hvor det var meget turbulent og til tider kaotisk med mange udskiftninger på holdet, er det meget rart at være tilbage et sted, hvor man ved, at man føler sig hjemme, og hvor man ved, hvordan tingene fungerer. Ambitionen med Tricked er helt klart at komme tilbage dertil, hvor det er rigtigt sjovt - her håber jeg på at kunne give det sidste skub i den retning, udtaler Lucky i pressemeddelelsen.

Også i Tricked-lejren er glæden stor over at kunne byde Lucky velkommen tilbage, hvor det særligt er hans firepower, som Tricked glæder sig til igen at få ind i startfemmeren.

Det er en fantastisk fornemmelse at kunne byde Lucky velkommen tilbage efter hans tur i Astralis. Der fik han desværre ikke det ophold, han og vi havde ønsket for ham, men vi har på intet tidspunkt mistet troen på hans enorme talent. Holdet har tydeligvis manglet nogle af hans kvaliteter og firepower siden salget sidste år, så gensynsglæden er stor. Jeg er stolt over, at Lucky viser os den tillid, at han stoler på, at vi kan få ham tilbage til toppen, siger Trickeds direktør, Morten Høj Jensen.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at Tricked håber på, at den hjemvendte søn, der inden skiftet til Astralis havde spillet halvandet år for Tricked, kan være med til at få holdet op blandt verdens 30 bedste hold.

Tricked består nu af:

  • Danmark IceBerg

  • Danmark PR1mE

  • Danmark kiR

  • Danmark kwezz

  • Danmark Lucky
    --

  • Danmark Winspai (Coach)

  • Danmark larsen (Bænket)

Se videoen herunder, hvor Tricked præsenterer Lucky.

#1(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 12:01
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Forventet - og fedt. Alt held og lykke til både Lucky og Tricked.
#2(Med 22 svar)
8. juni 2022 kl. 12:11
Wasin
Hold kæft Lucky har måtte skulle sluge en kamel her. Sjældent man ser et så stort skridt tilbage som er tilfældet her. Men omvendt tror jeg sagtens det kan vise sig at være det rigtige valg.
#4(Med 19 svar)
8. juni 2022 kl. 12:16
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sådan ville jeg ikke se på det, hvis jeg var Lucky. Et eller andet sted, så tror jeg faktisk bare, at han skal være glad for, at han har et sted at fortsætte og i den forbindelse, så tror jeg, at det er et selvtillidsboost, at han kan komme tilbage til noget han kender og har gode erfaringer med. Det virker - på papiret - som det helt rigtige for både Lucky og Tricked.
#6(Med 12 svar)
8. juni 2022 kl. 12:24
Wasin
Hvis du pludselig skal gå fra iem katowice, proleague og major til pinnacle, elisa og power ligaen kan det næppe undgås at føles lidt 'meh'.

Men derfor kan det sagtens være det rigtige move lige nu. To skridt tilbage for at tage tre frem :)
#7(Med 2 svar)
8. juni 2022 kl. 12:27
Hunt
Havde skridtet op til at starte med ikke været så stort og havde han rent faktisk gjort det bare nogenlunde på tier 1, så helt enig. Men i og med det nok var en fejl at hive ham så mange niveauer op på en gang, så synes jeg det er fint han er tilbage i Tricked.
#10(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 12:47
xone
Det kan vel ikke rigtigt diskuteres om det er et skridt eller to tilbage at gå fra tier1 og til tier2-3 stykker..

At det derimod kan være en god idé, det er en anden side sagen! :)
#13(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 13:07
Wasin
Jeg er helt enig i det her skifte er det rigtige. Mens skiftet til astralis i første omgang var alt alt for stort. Han sprang et par trin på stigen over, og det er de færreste der kan magte det.

Så nu må han tilbage trinene tilbage igen og starte forfra nu.
#14(Med 4 svar)
8. juni 2022 kl. 13:12
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg forstår godt både dig og #10 - men omvendt, så er du jo bare ikke rigtig tier1 spiller, hvis du er blevet kasseret efter 6 mdr. fordi niveauet ikke var højt nok (svære betingelser er måske en del af forklaringen) og du nu sidder på bænken uden interesse (antaget). Så det er da rigtigt, at Katowice og Pro league er federe end Elise og Power ligaen, men Lucky ville ikke komme til at spille de førstnævnte nogle steder i verden og set i lyset af de ting, så synes jeg ikke, at der er tale om et skridt tilbage på nuværende tidspunkt ved at joine Tricked igen. Skridtet tilbage tilbage eller kamelen at sluge, det var episoden med AWP'en og Glaive samt bænkningen efter så kort tid. Han er og har hele tiden været tier2, som var heldig at få chancen og være med til nogle fede turneringer, og man håbede på, at han ville udvikle sig hurtigere i "bedre" rammer. Det gjorde han ikke, men han er har nu en erfaring, som han forhåbentlig kan bruge til at bygge på i niveau - bare i vante omgivelser og forhåbentlig komme stærkt tilbage til tier1 på et andet tidspunkt. - Og set i lyset af alle de spillere, som står uden kontrakt og har gjort det længere, så synes jeg, at han skal være glad for chancen i Tricked. :)
#18(Med 3 svar)
8. juni 2022 kl. 13:17
Wasin
Men er det netop ikke betydningen af at måtte sluge en kamel? Selverkendelsen af at det pludselig går op for en man ikke er en tier1 spiller, men derimod nærmere tier3.
#19(Med 2 svar)
8. juni 2022 kl. 13:26
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jo, men det er jo ikke dét, at joine Tricked fra bænken i Astralis, som er at sluge en kamel. Der var selverkendelsen af, at han ikke var god nok, som var at sluge en kamel - og det skete jo tidligere i forløbet (da han blev bænket) og ikke nu. Det jo den da, hvor man bliver droppet af sin kæreste, at det gør ondt i maven - det er ikke når man finder en ny, hvad end det så er en gammel eks. :)
#29(Med 1 svar)
8. juni 2022 kl. 17:40
Bestiarium
Elsker det billede. Det rammer sømmet meget godt på hovedet, men derudover er det vist en fnidder-diskussion I har gang i. I lyder ikke ret uenige
#32(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 18:23
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hehe, enig, enig!
#23(Med 3 svar)
8. juni 2022 kl. 15:10
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Er faktisk uenig, overvej hvor mange danskere, som lige har været oppe og smage på T1/T2, som nu føler sig for "gode" til at tage skridtet tilbage, for at komme "frem" igen .

Synes det er fedt, at Lucky vender tilbage til Tricked, og ikke sidder og venter på et eller andet sygt tilbud, som man alligevel ikke får.
#25(Med 1 svar)
8. juni 2022 kl. 15:30
Wasin
Jeg mener jo også selv det er fedt og helt klart det rigtige valg lige nu. Men mon ikke han trods alt godt kunne have skrabet et lidt bedre tilbud sammen end power ligaen.

Men det her er 100p et bedre valg. Få gnisten og troen på tingene tilbage!
#36(Med 0 svar)
9. juni 2022 kl. 11:12
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Nu er det jo ikke kun POWER Ligaen Tricked spiller, de har fået invites til næsten samtlige CCT tour events, Pinnacle osv.
#35(Med 0 svar)
9. juni 2022 kl. 06:49
JaapStam
+1
#17(Med 5 svar)
8. juni 2022 kl. 13:17
Ib1ng
Helt enig. Han har haft flere muligheder (ifølge folk tæt på Philip), men har valgt efter, hvad han tror gavner ham mest på længere sigt.
#20(Med 4 svar)
8. juni 2022 kl. 13:29
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Okay - det er jeg overrasket over, men det er jo kun fedt! Man kan aldrig vide om det kommer til at fungerer igen, men jeg synes, at han har sat sig i den bedst mulige position og jeg glæder mig til at se ham i Tricked.
#21(Med 3 svar)
8. juni 2022 kl. 14:06
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Begge parter havde faktisk andre tilbud og dialoger i gang inden vi fandt ud af det var en mulighed. Nu kan jeg kun tale for Tricked, men der faldt valget på Lucky frem for et par andre ellers ret kompetente kandidater, fordi kendskab til ham og tidligere holdkammerater var så stort.

Jeg tror Lucky er gået lidt på kompromis med lønnen, da han kender Tricked's setup og ved hvad det kan. Det var måske noget mere usikkert med de andre tilbud selvom lønposen uden tvivl havde været større der.
#22(Med 1 svar)
8. juni 2022 kl. 15:02
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg ved ikke om du kan løfte sløret for noget, men var Acor på tegnebrættet eller ligger han for langt væk i forhold til det kontraktuelle? Jeg synes, at det er mega fedt, når spillere har de langsigtet planer for øje, og hvad der umiddelbart er en mindre lønnedgang nu kan hurtigt vise sig at være en større lønfremgang på et senere tidspunkt. Jeg er ret sikker på, at jeg skrev Lucky til Tricked allerede ved hans bænkning i Astralis - det virker som det helt rigtige for begge parter. - Og tillykke med en fed signing!
#24(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 15:15
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg tør godt sige at vi havde en føler ude ved mouz i forhold til Acor, men det blev aldrig rigtig konkret. Vi havde flere dialoger i gang, og ham som var tættest på en signing tror jeg selv at han skal have lov til at komme ud med hvis han ønsker det. Men fra vi vidste Lucky havde interesse i os, blev han klart vores første prioritet
#26(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 15:47
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Selvfølgelig faldt valget på Lucky - kæmpe scoop for jer og fx power ligaen. Godt arbejde af jer, og tror 100% det er det rigtige valg af Lucky.
#33(Med 1 svar)
9. juni 2022 kl. 00:25
z1mZe
Jeg forstår godt tankegangen, men jeg synes også det er modent af Lucky at tage et skridt ned, for at kickstarte sin karrierer. Synes det vidner om en grinder mentalitet.
#34(Med 0 svar)
9. juni 2022 kl. 00:34
Wasin
100% - det handler nok i bund og grund om at finde lysten og glæden til spillet igen. Nogle gange kræver det man måske smider ambitionerne og forventningerne lidt på hylden og er i vante og trygge omgivelser.

Finder han først gnisten og troen på tingene igen så skal han nok komme til at spille store turneringer igen.
#3(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 12:13
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
GLHF!
#5(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 12:22
casle
Dansktoppen
Major deltager
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Godt for både Tricked og Lucky
#8(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 12:30
RAF
Godt for ham ! Det er mega vigtigt at trives og det lyder som om tricked er det rigtige sted lige nu.
#9(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 12:45
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Uden tvivl et stort skridt tilbage, men man må nok erkende at han nok ikke var helt klar til Astralis, og Astralis ikke var helt klar til at give ham tiden til at tilvende sig og forbedre sig. Bliver spændende om Tricked med dette lineup kan tage det næste skridt og nå op af mod top 30.
#11(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 12:59
glx0
Så mangler vi bare acoR kommer til flames, og sin gamle holdkammerat.
#12(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 13:03
JernLars
Glad for at se ham tilbage i tricked, tror også det er den bedste løsning for ham
#15(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 13:13
ankjaers
Det er jo ikke noget skridt tilbage da det Astralis han spillede for heller ikke havde evnerne til at gå videre fra gruppespillet i de sjove turneringer.
Håber han har haft 4 arme til at gribe alt den erfaring og læring der har drysset af fra hans tid i Astralis. Og ikke mindst oplevelsen til Blast
#16(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 13:17
wazorntB
Fornuftig løsning for alle parter.
Uden tvivl et løft for holdet - Mange skriver at det er et stort skridt tilbage, måske ja, men hvor mange andre hold, tror I har vist interesse?

Jeg synes det er fornuftigt af ham.
Så må han trække holdet, modnes, og på et senere tidspunkt se, om han ikke kan tage et skridt højere op igen.

Held og lykke, kan næsten kun blive en succes.
#27(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 16:51
Unlucky-Luke
godt for dig Lucky, håber det kommer til at køre for dig hos Tricked :)
#28(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 17:25
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
kiR og Lucky sammen igen, det er lidt frækt jo.. Glæder mig til at se ham tordne frem sammen med holdet.
#30(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 17:46
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Håber han kan få delt ud af den erfaring han har suget til sig i astralis
#31(Med 0 svar)
8. juni 2022 kl. 18:11
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Håber det er ændring nok. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.