J3nsyy giver her et kig ind i det nye MASONIC.

Imponerer fra start

Det danske hold har i den grad imponeret med kun en måned på bagen.

For godt en måned siden hentede MASONIC tre nye spillere ombord og de har siden fået en fantastisk start med det nye holdkort.

Blot en uge efter at MASONIC havde præsenteret Buzz, Anlelele og Tauson gik det nye mandskab videre til anden dagen i den første major kvalifikation, hvor de spillede op imod Astralis i et 16-12-nederlag til verdensstjernerne.

Senest har de spillet sig videre til FiReLEAGUE med sejre over hold Sinners, Bad News Eagles og SAW, der alle er rangeret i verdens top 50-30.

Spørg man holdets AWP’er J3nsyy, er der flere grunde til, at MASONIC er kommet så godt fra start med de nye spillere.

Man tænker jo, at det vil tage tid at bygge et hold op fra bunden igen, men de spillere, vi har fået, deler den samme spilforståelse. Så vi er meget på samme bane, og derfor tror jeg, at vi er kommet så godt fra start. Vi er også et forholdsvis nyt hold, så folk ved ikke rigtig, hvad vi kommer med, fortæller J3nsyy.

Det ser ud til, at MASONIC ganske enkelt har fundet den helt rette konstellation, men ingredienserne til succes er mange, og en del af opskriften hos MASONIC er, at der ikke er nogen udpræget ingame leader.

Vi har et system på holdet, som fungerer godt for os. Det er noget vi udvikler på hele tiden. Alle har forskellige ansvarsområder, og derfor er vi meget på bølgelængde, når vi spiller, laver plays og ændrer ting. Vi alle tager ansvar.

Fortsat favoritter

MASONIC løftede trofæet i sidste sæson af POWER Ligaen, hvor de desuden også vandt grundspillet.

Nu skal J3nsyy gentage succesen med tre nye holdkammerater.

I sidste sæson var vi rimelig dominante. Der var ikke et hold, som vi frygtede. Vi havde rigtig meget selvtillid. Selvom vi har fået en helt ny kerne, så føler jeg ikke, at meget har ændret sig på den front.

Jeg føler stadig, at vi er gode, men om vi går hen og leverer det samme resultat må tiden vise. Jeg tænker, der er mange nye hold ligesom os, så det bliver spændende at se, hvad de kommer med.

MASONIC har dog allerede vist, at de fortsat er favoritter i POWER Ligaen, da de siden tilføjelsen af de nye spillere har mødt sidste sæsons finalister fra Tricked to gange og vundet begge.

Og sådan må det gerne fortsætte, lyder det fra J3nsyy.

Der er ikke rigtig nogen af holdene, jeg ser som store konkurrenter, men jeg synes, vi har lidt en sjov rival i Tricked. Så det ville da være sjovt at blive ved med at slå dem i 2022.

MASONIC spiller deres første kamp i POWER Ligaen den 12. september klokken 19:00, hvor de møder Tauson og Anleleles tidligere hjem Atlantic.

MASONIC består af:

  • Danmark J3nsyy

  • Danmark notaN

  • Danmark Tauson

  • Danmark Anlelele

  • Danmark Buzz

#1(Med 0 svar)
6. september 2022 kl. 08:12
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes det er en stærk spiller konstellation,
Blaq og co. Har scoutet. Man kan godt se de har lavet sine lektier her.
Gode ser de hvert fald ud på serveren, glæder mig til at følge dem fremover.
#2(Med 1 svar)
6. september 2022 kl. 09:48
Bl0mmen
De ender i top 50 meget hurtigt tror jeg
#3(Med 0 svar)
6. september 2022 kl. 14:53
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg tror vi skal tænke top 30 ... ambitionerne er der ihvertfald ;-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.