Præsenterer nyt hold

Rombus Esport har hentet et oprykkerhold fra 2. Division.

Den næste sæson af POWER Ligaen er ved at være over os, og derfor er det nu, at mange af spillerne finder sig et nyt hjem og skifter ud på holdkortet.

Det er også sket hos Heldagsgrind, som både har lavet ændringer på holdet, men fremover også skal repræsentere Rombus Esport.

Sinzey, som er holdets ingame leader og AWP'er, guidede sit hold til direkte oprykning, da holdet uden nogle problemer vandt sin gruppe i 2. Division A i sidste sæson.

Det var noget som skabte interesse blandt organisationer, og her faldt valget på Rombus Esport, som er en forholdsvis nyopstartet organisation.

Heldagsgrind har bare været et navn, som vi fandt på; ingen organisationen indblandet eller noget som helst. Vi er så rykket op i 1. Division, som har givet os et par forskellige valgmuligheder af organisationer, og vi har så valgt at gå videre med Rombus Esport, fortæller SInzey til Dust2.dk.

Henter erfaring

Det var dog ikke lutter sol og skin, da holdet har vejet gennem en udskiftningsproces på holdet, idet en af spillerne valgte at rykkes på bænken og fremover agere som 6. mand og coach for holdet.

H3ZZ har af eget ønske valgt at skulle fungere som en 6.mand og coach på holdet, da han manglede tiden og lysten til det her i sommerperioden.

Det skabte derfor et tomrum på holdet, og her lægger Sinzey især vægt på, at holdet så vidt muligt ville forsøge at hente en spiller med samme mængde erfaring som H3ZZ.

Vi har derfor været ude og lede efter en erstatning med den mængde erfaring, som H3ZZ bragte til holdet samt hans individuelle niveau.

Her faldt valget derfor på MSN, som har en række sæsoner i POWER Ligaen på CV'et. Senest tørnede den 20-årige rifler ud for New Generation, hvor det blev til nedrykning til 1. Division.

Efter flere forskellige tryouts og ventetid på grund af diverse ferier, så er valget faldet på MSN fra New Generation, der uden tvivl har det individuelle niveau samt erfaringen til 1. Division og over, afslutter Sinzey.

Rombus Esport består af:

  • Danmark MSN

  • Danmark Sinzey

  • Danmark Jipsi

  • Danmark RalleR

  • Danmark Berrrnard

Holdet spiller med i den kommende sæson af 1. Division, som er sat til at skydes i gang 12. september.

#1(Med 0 svar)
22. august 2022 kl. 10:31
z1mZe
Spændende! en org, med et dårligt ry i 4. div, henter noget så stort. Lad os se om det bliver bedre, håber lineuppet det bedste :)
#2(Med 0 svar)
22. august 2022 kl. 11:28
D0N
Håber at alt kaoset i orgen fra sidste sæson er løst. Da det er et spænende lineup.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.