birdfromsky sigter efter majoren med det nye Flames-mandskab. Foto: Esben Zøllner Olsen @ Red Bull Media House.

Vil kvalificere sig til majoren

Målsætningen er i første omgang at blive et stabilt top 30 hold, men Flames håber stadig på, at de kan skyde sig til Rio senere på året.

Tidligere i dag præsenterede Copenhagen Flames sit nye CS:GO-hold, som består af raalz, b0RUP, regali, TMB og birdfromsky.

For sidstnævnte var muligheden for at spille for Flames ikke en, han skulle tænke særlig længe over, hvorfor han er skiftet fra ECSTATIC til Flames.

Jeg tror ikke, det er nogen hemmelighed, at jeg som de fleste andre danske spillere altid gerne har ville spille under Flames. Samtlige spillere, man har snakket med, som har spillet for dem, har kun været mere end tilfredse, og det er selvfølgelig noget, man også gerne selv vil opleve.

Derudover kunne vi samle mange interessante spillere, som ikke gjorde det mindre attraktivt.

Copenhagen Flames’ seneste hold kvalificerede sig til to majors i træk, og ved den seneste blev det endda til en placering i top 8.

Organisationen forventer ikke, at det nye hold tager over fra det niveau, men det ændrer ikke på, at birdfromsky rigtig gerne vil skyde holdet til Rio.

Der er ingen tvivl om, at vi håber på at kunne kvalificere os til majoren, men som de fleste hold er det yderst begrænset, hvor meget man kan nå at få bygget op, så det kræver gode individuelle præstationer og beslutninger, da vi som hold ikke vil være foran de andre, siger birdfromsky.

I første omgang handler det dog om, at Flames skal op og være et stabilt top 30 hold.

Jeg håber da, vi bliver et solidt top 30 hold og bedre. De fleste af os har ligget der i korte eller længere perioder med vores tidligere hold, så det første mål må være at komme stabilt i top 30. Derefter må vi se, hvad vi tænker, der kan åbnes.

Kvalifikationerne til majoren i Rio starter allerede på mandag, hvor Flames kan opleves i aktion.

Copenhagen Flames består af:

  • Danmark TMB

  • Danmark b0RUP

  • Danmark birdfromsky

  • Danmark raalz

  • regali

  • Danmark cube (Coach)

#1(Med 0 svar)
13. august 2022 kl. 16:12
JakobHelms
Jeg er så tændt på mandag. Det bliver fedt at se så mange danske hold af forskellige kalibre, fra Astralis til Masonic til de små mixhold, der skal dyste om det samme. Det bliver rigtig spændende at se hvad Flames-holdet her kan, det er godt nok et sejt line-up af folk, der har talent til mere end de har fået lov til at vise indtil nu.
#2(Med 0 svar)
14. august 2022 kl. 13:47
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
godfromsky
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.