k1to skal ikke længere nøjes med at stå bag holdet.

BIG skifter ud

Der er udskiftninger på topholdet.

k1to er tilbage, mens tiziaN er fortid hos BIG.

Det melder den tyske organisation tirsdag eftermiddag.

BIG byder dermed velkommen tilbage til k1to, som også tidligere har spillet på holdet. Tilbage i marts måned blev han dog erstattet af Krimbo og sendt ned til akademiholdet, men nu er han tilbage med de store drenge.

k1to har arbejdet utrolig hårdt på at komme tilbage i de sidste måneder og har overbevist os med fremragende præstationer hos BIG OMEN Academy, skriver BIG's CEO i pressemeddelelsen.

tiziaN er dog ikke fortid hos BIG som organisation. I pressemeddelelsen melder BIG nemlig, at den erfarne tysker for lov at fortsætte i organisationen i en ny rolle.

BIG stiller fremover med følgende startfemmer:

  • tabseN

  • k1to

  • syrsoN

  • faveN

  • Krimbo

  • gob b (Coach)

Dermed har BIG i sandhed gjort sig klar til den nye sæson med uskiftning og forlængelsen af kontrakterne med tabseN og gob b.

Den første test tilbage på førsteholdet for k1to bliver BLAST Premier Fall Groups, som bliver skudt i gang den 21. august for tyskerne.

#1(Med 0 svar)
9. august 2022 kl. 16:36
JakobHelms
Det viker ærligt talt som et bedre valg. BIG har godt nok været præget af ustabilitet denne her sæson. Først ud med k1to for Krimbo, så udskiftning af træner, og så har k1to været sjettemand og udskifter for både Krimbo, faveN og sågar som træner i stedet for gob b i i alt 4 forskellige turneringer. Det er alligevel noget af en sjat. Jeg synes at spillerne på BIG har potentiale, de virker bare så ustabile, men jeg tror helt klart at det går op ad ranglisten, hvis de kan få lov til at spille denne her sæson med alle 5 spillere tilgængelige hele tiden; man har vel lov til at håbe.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.