maNkz ved Gamebox Festival 2022.

maNkz sætter næsen op efter RMR-deltagelse

Det var naturligt for maNkz at overtage IGL-rollen i ECSTATIC efter birdfromsky, og han er ikke bange for at sætte personlige mål.

ECSTATIC er nede på tre spillere efter birdfromsky fløj fra reden og XELLOW skiftede tilbage til Nexus i løbet af sidste uge.

24-årige maNkz skal forsøge at løfte arven fra den garvede IGL efter at have spillet under ham i over et år, men det var ikke noget, som organisationen behøvede at overtale ham til.

Det har altid ligget lidt i kortene, at jeg nok ville blive IGL på den danske scene på et eller andet tidspunkt. Tingene gik sin gang, og jeg føler, at nu er det rigtige tidspunkt at træde tilbage i rollen som holdkaptajn.

maNkz har tidligere ageret IGL for Copenhagen Flames, men den unge spiller har udviklet sig siden da, og det kommer til at blive en stor fordel, udtaler han.

Jeg føler helt bestemt, jeg er bedre rustet til opgaven nu.
Jeg har lært meget om mig selv og Counter-Strike generelt under mit ophold hos Lyngby Vikings/ECSTATIC, som gør opgaven en del nemmere.

Vi kommer naturligvis til at spille anderledes, end hvordan birdfromsky ville spille, da jeg ikke er ham, men vi kommer til at tage mange
tommelfingerregler med, som alle i ECSTATIC har været sammen om at udvikle.

Sådan som det ser ud nu, så består ECSTATIC af dig, Daffu og FASHR.
Hvordan går det med at udfylde resten af positionerne?

Hvordan, line-uppet kommer til at se ud ved sæsonstart, er stadig uvist.

På trods af det ufuldendte holdkort er ambitionerne stadig høje hos maNkz.

Vores ambitioner er egentlig at tage tingene, som de kommer. Jeg har et personligt mål om at kvalificere mig til en RMR og forblive det 3. bedste danske hold.

Som hold bliver det nemmere at sætte målsætninger, når vi ser, hvor vi er rent niveaumæssigt efter ændringerne.

ECSTATIC er i øjeblikket:

  • Danmark maNkz

  • Danmark Daffu

  • FASHR
    --

  • USA WolfY (Bænket)

#1(Med 7 svar)
3. august 2022 kl. 22:32
JakobHelms
"Forblive det 3. bedste danske hold" - Det er vel sandt nok, men det føles godt nok noget spøjst at snakke om at forblive noget, man kun har været efter at Flames gik fra hinanden :-). Det tyder vel dog også på at de så finder i hvert fald en tredje dansker til line-uppet - det ville trods alt være lidt mærkeligt at være det tredjebedste danske hold, hvis man kun har to danske spillere (og så ville det i hvert fald ikke være ECSTATIC).
#3(Med 6 svar)
4. august 2022 kl. 03:07
zEden
de går fuldt dansk vidst
#4(Med 0 svar)
4. august 2022 kl. 03:19
JakobHelms
Ja, det har jeg også hele tiden tænkt, at de ville - jeg så bare Mankz' udtalelse som en bekræftelse af, at det er sandt :-).
#5(Med 4 svar)
4. august 2022 kl. 11:35
DOMINA7HOR
Så, FASHR til Sprout, confirmed? ;)
slaxz, Staehr, lauNx, FASHR og Zyphon. BUM!
#6(Med 3 svar)
4. august 2022 kl. 14:19
JakobHelms
FASHR er angiveligt 5.-mand på Fnatic, som valgte ikke at gå videre med HEAP efter endt trial-periode. Refrezh og Zyphon skulle dog være sikret hos Sprout.
#7(Med 2 svar)
4. august 2022 kl. 15:03
DOMINA7HOR
Havde helt glemt refrezh er ledig på markedet. Det er stærkt, selv om der umiddelbart vel være et role clash på T-site med Zyphon og refrezh, som begge spiller lurk. Men mon ikke BERRY og co. finder ud af det. Interessant bliver det også, hvem der skal være IGL hos Sprout.
Hvad FASHR angår, så synes jeg egentlig også han har fortjent et skifte til øverste hylde. Han har klart været bedste mand hos ECSTATIC over en længere periode. Og der er ingen tvivl om, at han niveauet til mere.
#8(Med 1 svar)
4. august 2022 kl. 15:26
JakobHelms
Angiveligt skulle Refrezh ende som IGL; det bliver spændende at se, hvordan det virker. De går jo nok fuldt dansk før eller siden; LauNX bør blive taget af en større org, og hvis man i forvejen har 3 danske spillere, så er det jo lige til højrebenet.
#9(Med 0 svar)
4. august 2022 kl. 15:56
DOMINA7HOR
Seriøst! Han har været IGL før? Okay, han har haft nogle gode lærermestre gennem tiderne, senest cadiaN, og BERRY skal nok blive god for ham at have ved sin side, men det havde jeg alligevel ikke set.
Mon det er BERRY, som har set noget IGL potentiale i ham? Spændende
#2(Med 0 svar)
4. august 2022 kl. 01:27
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nu når vi snakker om næser overvej det her! steamcommunity.com/groups/BIGN0SE

For alle os med store næser XD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.