jarko må nu se sig om efter et andet sted at tørne ud.

SASHI smider to på porten

Holdet, som nåede semifinalen i denne sæson af POWER Ligaen, har nu taget første skridt mod udskiftninger.

jarko og scott er ikke længere en del af SASHI.

Det skriver den danske organisation tirsdag aften på Twitter.

Hvad årsagen skyldes, melder SASHI ikke noget ud om, men senest nåede de semifinalen i POWER Ligaen, hvor MASONIC dog blev for stor en mundfuld.

scott var ellers seneste tilføjelse til holdkortet og blev hentet ind i begyndelsen af dette år, mens jarko har været en del af først AaB og senere ex-AaB og Los Reyes, inden SASHI altså blev det sidste navn, han skulle tørne ud under sammen med alexsomfan.

Hvem erstatningerne for jarko og scott bliver, har SASHI endnu til gode at melde ud, men med en sommerpause lige om hjørnet bliver det spændende at se, hvad det ender med.

Med ændringen består SASHI af:

  • Danmark alexsomfan

  • Danmark Ryxxo

  • Danmark Patti

#1(Med 7 svar)
13. juli 2022 kl. 10:16
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ærgerligt og en smule underligt at de bliver opsagt som frie agenter ud af det blå. Bliver spændende at se hvem de finder til holdet.
#2(Med 1 svar)
13. juli 2022 kl. 10:56
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er da kun godt de bliver opsagt som freeagent i stedet for at skulle være fanget i en kontrakt, hvor ingen gider eller har råd til at købe dem fri. Du så det shit jarko og anlele var igennem hos aalborg rebels for at komme ud af deres kontrakter.
#4(Med 0 svar)
14. juli 2022 kl. 00:21
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Yes, men heldigvis køres nogle organisationer mere fornuftigt end dét de havde kog i, i AR. Ja, for spillerne er det da fedt at blive frigivet, efter en organisation har brugt penge og ressourcer på dem - helt enig. Men for organisationen tænker jeg næppe det er en god forretning.
#3(Med 4 svar)
13. juli 2022 kl. 11:51
JakobHelms
Det kan vel også være at kontrakten med Sashi simpelthen har været sat til at køre Powerligaen ud, og at Sashi så har valgt ikke at forlænge, tænker jeg?

Jeg synes ærligt talt det virker som det bedste for parterne, at fritstille dem nu op til holdskift og sommerferie, uanset omstændighederne, i stedet for at holde dem på en kontrakt der kan vanskeliggøre forhandlingerne for de to spillere.
#5(Med 3 svar)
14. juli 2022 kl. 00:23
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Bestemt en god ide, men hovedsageligt for spillerne. Organisationen vinder formodentligt intet af det som de har investeret tilbage, ved at frigive dem - men så kan man selvfølgelig tale om eventuelle sponsorater og den værdi som spillerne i deres tid i organisationen har bidraget med.
#6(Med 2 svar)
14. juli 2022 kl. 11:03
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det kommer vel helt an på hvilke budget organisationen har.
Hvis de har råd og ved de kan sælge Jarko/Scott videre, så burde de have holdt dem på kontrakten.
Er der ingen salgspotentialle, så er drømmescenaiet for organisationen at rive kontrakten over hurtigst muligt, for at lide det mindst mulige tab.
#7(Med 1 svar)
14. juli 2022 kl. 18:11
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt enig. Men derfor er det vel stadig, alt andet lige, det bedste udfald for en spiller da de ikke risikere at sidde og blive kold på bænken 🤷
#8(Med 0 svar)
14. juli 2022 kl. 21:20
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Går også an på om den spiller for noget løn, og hvor meget og hvor afhængig de er af den løn på deres nuværende tidspunkt. Kan være de står i en situation hvor de har brug for den til husleje eller mad for en kort periode, og så kan det selvfølgelig være træls. Ellers ja så er det helt klart dejligt at kunne joine lige det man vil i en off season.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.