casle har en god fornemmelse inden dagens semifinale.

MASONIC-coach ser frem til semifinalen

Det er et kampklart MASONIC, der ser frem mod semifinalen i eftermiddag, lyder det fra holdets coach.

Mandag kommer vi et skridt tættere på at finde vinderne af POWER Ligaen Sæson 20.

Her skal kvart- og semifinaler nemlig løbe af stablen, og holdlisten tæller DREAM, Los Reyes, Astralis Talent, Atlantic samt Tricked og grundspilsvinderne fra MASONIC.

De to sidstnævnte er qua deres topplaceringer i grundspillet direkte i semifinalerne, mens kvartfinalerne står mellem henholdsvis DREAM og Astralis Talent i den ene kamp og Atlantic og Los Reyes i den anden.

Hos MASONIC møder de vinderen af opgøret mellem Atlantic og Los Reyes, og holdets coach casle forklarer, at fornemmelsen inden semifinalen er god.

Han slår samtidig fast, at han ser de to potentielle modstanderes niveau for ret lige, men skulle han på ét hold, han helst ville møde, så er der dog én.

Jeg føler, deres niveau er ret lige. Det betyder ikke det store, hvem vi møder. Måske Los Reyes, så vi kan få revanche fra sidst.

Har I forberedt jer mentalt på det opgør? I tabte jo til Los Reyes i sidste sæsons finale?

Ja, mentalt bliver det ikke et problem. Vi mødte dem også i kvallen den anden dag, og der gik det fint. Vi er også et langt bedre hold nu, end til finalen sidste gang.

Vi er langt mere gennemspillet. Vi har fået lavet ændringer i vores taktikker og tilføjet en masse nyt. Spillerne er også bedre individuelt end sidst. Så generelt har vi forbedret os, over hele linjen, lyder det fra casle.

Én kamp ad gangen

MASONIC strøg på overbevisende facon gennem grundspillet, hvor de sejrede i 19 ud af 22 kampe og endte med en positiv rundescore på hele 136.

Derfor er der også et pres på at nå finalen, og her har MASONIC ikke statistikken med sig. Foruden sidste sæsons finalenederlag har holdet tabt i både Gamebox Invitational-finalen samt finalen i MistGames Heroes of Tomorrow.

Men holdet tager en kamp ad gangen, før der skal snakkes om det mentale i en finale, lyder det fra casle.

Vi har selvfølgelig snakket en del om det mentale. Nu skal vi lige i finalen, før vi forbereder os mentalt på finalen. Vi har også vundet finaler før, så det er ikke, fordi vi ikke er i stand til det. Vi tager altid en kamp af gangen. Vi gør vores bedste, og vi vinder og taber som et hold.

Tager man et kig på performance centret på ligasiden, så toppper en MASONIC-spiller flere af statistikkerne. Men hvis casle skulle pege på én anden spiller i slutspillet, som han har fidus til, så er det hos Atlantic, hvor en tidligere OPAA- og CEPTER BITSKINS-spiller huserer.

Det må være Tauson. Han har set virkelig god ud på det sidste. Han kunne godt gøre det onde ved Los Reyes. Han har lidt af det der Young gun over sig. God i dueller, tør tage chancer og så ser han sulten ud, siger casle.

MASONIC møder som nævnt vinderen af kvartfinalen mellem Atlantic og Los Reyes. Semifinalen spilles efter planen klokken 17:00.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.