Nu begynder slutspillet

Nu går der ikke længe, før slutspillet i POWER Ligaen skydes i gang

Ventetiden har været lang, men nu går der ikke længe, før vi tager første spadestik i dette års slutspil af POWER Ligaen sæson 20.

Holdene har igennem sæsonen kæmpet med næb og kløer for at stå her i dag, så der er masser på spil, når det hele løber af stablen 11:00.

Her skal de forsvarende mestre fra Los Reyes i ilden mod underdoggen fra Atlantic, hvor der er en semifinaleplads på højkant. Her venter MASONIC.

Klokken 14:00 fortsætter det, når Astralis Talent tager imod DREAM.gg i en vaskeægte neglebider. Vinderen af det opgør mødes med Tricked i dagens anden semifinale, der starter 20:00.

Se kampprogrammet her:

Kvart- og semifinaler - Mandag d. 11. juli

11:00 - Los Reyes vs. Atlantic (#1)
14:00 - Astralis Talent vs. DREAM.gg (#2)

17:00 - MASONIC vs. #1
20:00 - Tricked vs. #2

Vinderne af de respektive semifinaler mødes til LAN-finale i Odense på Anarkist | BEER & FOOD LAB, hvor der vil være masser af tilskuere og CS-stemning af højeste kaliber.

Alle kampene kan ses på TV 2 PLAY.

>>KØB BILLET TIL FINALEN HER<<

#1(Med 2 svar)
11. juli 2022 kl. 09:18
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ses vi i Odense?
#2(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 09:35
blaqCSGO
MASONIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
💯💯💯
#4(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 10:41
RasmusRoev
Hvorfor kommer der ikke noget op omkring Astralis og Faze igår? :)
#3(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 10:32
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ah det er nedern at det er så tidligt. Må sidde på arbejde og holde øje med hltv.
#5(Med 22 svar)
11. juli 2022 kl. 11:19
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Dust2 er ofte kendt for at lave gode beslutninger, men det her samarbejde med de danske store streaming steder så som dr live og tv2 play, må simpelthen være en af de ringeste beslutninger.
Ville egentlig gerne se nogle af kampene i dag, men af princip gider jeg simpelthen ikke betale for et produkt som jeg bruger noget af i dag og det var så det.
Jeg håber virkelig at der kommer et andet samarbejde, som gør man rammer dust2 målgruppe, for jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der har den her følelse. Dr live ku man i det mindste se gratis.

VI VIL HAVE TWITCH TILBAGE
#6(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 11:34
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
+1
#7(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 11:50
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
twitch.tv/watchfultv

Bare rolig bird, du kan se en opstemt russer råbe Hougens hele morgenen
#9(Med 5 svar)
11. juli 2022 kl. 13:46
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er spørgsmålet hvad Dust2 og ligaen får ud af samarbejde med tv2. DR tv var jo gratis, så du kan ikke sige det var en dårlig ting, hvis dit argument er at det skal være gratis. Jeg er selvfølgelig selv ked af at jeg ikke kan se det gratis og jeg nægter også købe tv2 play for at bruge det en halv dag.

Dust2 må jo melde ud hvad samarbejdet giver, om det er flere penge præmier og havde håbet der var noget med seertal. Kan jo være flere ser det. Ved ikke om de lavede en nyhed om det efter finalen sidste år.
#10(Med 4 svar)
11. juli 2022 kl. 15:22
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Lidt voldsomt, hvis vi SKAL melde ud, hvad alle samarbejder giver, men jeg vil gerne forsøge at tage dig lidt med gennem processen.

Vi har selv jagtet aftalerne med DR og TV2, vi har faktisk hyret en konsulent til at hjælpe os med at angribe sådan en dialog og sparke de rigtige døre ind.

Jeg tror alle herinde godt er klar over, at det er en hård kamp at drive en org på sub-top niveau. På samme måde er det jo også svært at drive en liga som fx vores. Der er simpelthen bare en begrænset interesse for holdene og spillerne under Astralis og Heroic. Så vi har rigtig gerne ville have en aftale med en stor TV-station for at udbrede kendskabet til de danske hold og spillere. Jo flere, der interesserer sig for dem, jo større sponsoraftaler kan alle lave og det smitter godt af på hele fødekæden.

Når vi skal ud og hente flere partnere, som både kan skyde i præmiepuljen men som også kan hjælpe os med andre udgifter til fx at hæve niveauet i produktionen, så kan vi ikke gå efter de "nemme" penge hos bettingselskaber, der ikke har en dansk licens. Det må vi ikke, da vores målgruppe er dansk. Og ja, jeg tillader mig at kalde det for nemme penge, for vi bliver løbende kontaktet af dem, og deres pung er bare dyb. Det skal ikke opleves som whine, det er bare for lige at sætte i perspektiv til visse turneringer I fx ser.

Vi skal virkelig kæmpe for at lande nye aftaler, og der giver en stor dansk TV-station altså noget. Det viser, at når vi fortæller, at det her er stort og det er de næste danske stjerner, vi følger, så er det rigtigt. Og det gør en forskel, når vi skal åbne en dialog - det kan vi mærke. Det samme gælder med Ekstra Bladet-aftalen, vi også har kæmpet meget for. Spørgsmålet er jo så, hvor stor en forskel det gør, det kommer vi jo til at evaluere på, men vi oplever, at marketingscheferne en langt mere åbne, når vi viser, at Ekstra Bladet og TV2 også har købt ind på projektet.

Og det samme håber vi jo, at holdene kan bruge, når de skal pitche for potentielle sponsors og forlænge med nuværende.

Derudover er der også elementet at give spillerne en stor oplevelse, når de kan vise venner, familie osv. at de er på ZULU. Det har været en stor prioritet for os at få sikret, at finalen kommer på ZULU.

Angående seertal, så kommer jeg ikke til at smide dem ud offentligt, men det har været meget bedre, end når vi selv sender en finale på Twitch. Og her skal I også huske på, at vi, nuværende partnere og alle andre firmaer vi forsøger at få med ikke er vildt interesseret i udenlandske seere. Vi henter jo penge fra firmaernes danske budgetter og vi skal ramme danske seere. Så det er selvfølgelig fint, at der sidder, lad os bare sige 50.000 unikke seere, men det vil jo være totalt svindel, hvis vi giver POWER det tal og ikke lige fortæller, at 75% er russere, der har bettet på kampen.

Nu blev det ret langt, men for lige at opsummere, så håber vi at aftalen giver:
- Øget interesse for dansk sub-top CS
- Bedre mulighed for at sparke døre ind for både os og orgs
- Flotte seertal på særligt finalen
#13(Med 3 svar)
11. juli 2022 kl. 16:46
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det var ikke ment som at i SKAL melde noget om det, det ville bare være rart sådan, så vi var klar over hvad det gav og vi dermed kunne være glade på jeres vegne over aftalen i har fået, i stedet for at folk som bird og jeg er lidt irriteret over at vi ikke kan se kampen. :)

Havde lidt forventet nogle tal fordi det gør man til andre events og fortæller omkring de rekorder man slår. Kunne også bare være indeks tal i kom med, så vi var klar over at det gav noget. Lige meget hvad ved jeg det hjælper da det vil ramme nogle som ikke ser twitch osv, som forhåbenlig bliver fans for livet. Min bror blev først astralis fan da han så der var cs i fjernsynet, han ser aldrig cs på twitch. Men i mit hoved tror jeg bare jeg tænker, åh nej der sidder måske et par små hundrende personer på tv2 play og ser den kamp i stedet for 10-20.000 på twitch. (her snakker jeg kvartfinaler og ikke finalen).

Så var ikke ment i SKULLE melde noget ud, men ville være rart for folk som mig, der ikke lige ved bedre og hvad det helt præcist gør for ligaen og scenen. 100% ja med produktion og det er fedt. Selv hvis i sagde tallene kun var 50% af twitch fra sidste, ved jeg godt det ville gavne fordi det rammer nye som er vigtigst da vi andre jo ikke smutter fordi vi ikke kan se det.
#14(Med 2 svar)
11. juli 2022 kl. 17:19
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du er meget fokuseret på tal og forholder dig bare slet ikke til noget andet. Det er altså for snævertsynet i et større perspektiv. Også ret flabet, nu når du efterspørger en begrundelse, og jeg så bruger tid på at skrive den til dig.

Seertal er ikke det primære, vi sælger ligaen på til partnere. Det har selvfølgelig interesse men er slet ikke det vigtigste.

Og så kan du altså ikke skille slutspillet ad. Du er nødt til at se det som én samlet ting, for præmissen for finalen på ZULU er kvart- og semifinaler på PLAY. Men nu når du så gerne vil have tal, så giver finalen på ZULU alene lige så mange danske seere end tidligere slutspil har givet på Twitch. Jeg tror du undervurderer hvor mange seere, der er russere, polakker osv., lige så snart kampene er på HLTV :-)
#15(Med 1 svar)
11. juli 2022 kl. 17:46
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sorry hvis du føler det sådan, men hver major i CS og worlds i LoL, der får vi tallene hele tiden og jeg synes sådan noget er spændende. Jeg laver marketing til hverdag, så ja tal og stats føler jeg er vigtige. Det er helt fair hvis i ikke vil give det, jeg siger bare at jeg troede det var normalt, fordi vi får det kastet i hovedet af mange andre events.

Det var ikke ment ondt eller offensivt på nogen måde, ville bare gerne vide mere om det. Ved jo godt i ikke tager an aftale der vil skade ligaen eller scenen.
#18(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 22:19
MIkaelTV2
Tallene på PLAY er fortrolige. Ingen streaming tjeneste med betalingsmur udleverer noget der lugter af seertal. De fleste oplyser ikke engang hvor mange kunder de har. Seertal fra Zulu eller andre TV stationer kan du Google dig frem til ☺️
#11(Med 1 svar)
11. juli 2022 kl. 15:41
MIkaelTV2
Du kunne også overveje om de penge går til at støtte den fremtidige dækning af dansk CS? Uden kunder der vil betale så er chancen for en langvarig fortsat dækning af Tier 1 CS + Power Ligaen ikke tilstede.

Jeg tænker ikke vi behøver at diskutere at det er godt for alle på den danske scene, at vi på TV 2 sender så meget dansk kommenteret CS i løbet af året?
#12(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 16:30
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg har nok en lidt anderledes og kritisk tilgang til det. Hvor godt er det her egentlig for den danske scene, finder vi nye spillere til scenen på den her måde, øger det rent faktisk de danske oganisationer værdi fordi at en stor samtale med tv2/dr er blevet lavet?
Jeg ved det ikke, det eneste jeg ved at jeg ikke har hørt nogle spillere snakke om at de f.eks. kan få mere i løn/et ekstra bootcamp/bedre hotel osv. fordi de har valgt at spille power ligaen.
Jeg siger ikke at selve power ligaen ikke er et mega fedt koncept for den danske scene og at jeg virkelig er imponeret over de folk som står bag den (det burde de også vide).
Men kan det her betyde at lille Jakob på 10 år, som spiller cs og egentlig gerne ville se power ligaen slutspil nu lader være.

Der er ingen tvivl om at aftalen er for dust2 og måske for en bedre fremtid, men for spillerne/folk der gerne vil følge med i power ligaen er og vil twitch bare altid være bedst.
#16(Med 11 svar)
11. juli 2022 kl. 17:47
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg kan se hvor du kommer fra, men hvis vi ikke selv gider betale for der, hvem gider så 🤷🏼‍♂️
#17(Med 10 svar)
11. juli 2022 kl. 19:07
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er også lidt der problemet er. Hvis ens primære målgruppe (spillere så som mig/cs intereseret folk) ikke vil betale, hvem vil så. Gør det at det her samarbejde unikt og bedre - igen jeg ved det ikke.
Jeg ville hvertfald ønske at næste samarbejde stadig vil være gratis så vil jeg hvertfald se mere af slutspillet! Fedt at finalen er zulu dog, det burde være til rådighed for alle stort set :)
#19(Med 9 svar)
11. juli 2022 kl. 22:26
MIkaelTV2
Du synes simpelthen det er bedst at du får det du gerne vil have uden at skulle betale for det? Chokerende alligevel 😅

Det er klart at alle der elsker sport helst ville kunne se alt uden at skulle betale for det. Men pengene til sporten skal komme et sted fra og lige nu er CS milevidt bagud på den front at ingen kan sælge rettigheder til store medievirksomheder. TV2 er den eneste undtagelse. Alle andre steder er det den indtægt som primært driver omsætningen. Jeg ved godt at der også er indtægter gennem Twitch mm for ESL+Blast men det opvejer ikke nok. Hvilke af organisationerne på højeste niveau tjener penge? Så på den lange bane kunne det måske være bedst for sporten og scenen at få ændret den gratis model der findes i dag. Og ja det ville så kræve at forbrugerne skulle til lommerne som man gør med alt andet sport man gerne vil se.
#20(Med 8 svar)
12. juli 2022 kl. 00:11
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
haha yeps, altid tænk på sig selv, føler heller ikke jeg ligger skjul for de ting jeg skriver omhandler tingene fra mit perspektiv, samtidig kan jeg dog også godt følge dust2.
Som jeg også skrev, kunne man få dr3/zulu/whatever standard dansk kanal har, så ville der nok være endnu flere som ville se med. Men når man skal til at købe et abonement i en måned (tror jeg det er), er det bare meget for 1 dags underholdning. Hvis de dermod kunne sætte det til at koste xx kr for en dag for at se det tror jeg det ville være en god måde, at gøre både partnere og seere tilfredse, blot en ide.
#21(Med 7 svar)
12. juli 2022 kl. 07:11
MIkaelTV2
Pointen er jo du kan bruge det hele året rundt. Vi sender op til 180 sendedage om året med dansk kommenteret CS. Med virkeligt dygtige folk i studiet og på kommenteringen. Så det er et reelt alternativ til Twitch, hvor det lyder som om du måske lige skulle give det en chance ☺️
#22(Med 6 svar)
12. juli 2022 kl. 15:02
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Men bliver det ikke også primært sendt på zulu, som jeg nævner at stort set alle danskere har?
Hvis ikke er det mig som måske har misforstået noget og så skal jeg nok sige my bad, da min opfattelse er at tv2play kun er til finalerne her.
#23(Med 5 svar)
12. juli 2022 kl. 19:34
MIkaelTV2
Du er nogle år bagud her. Playoff bliver sendt på Zulu fra de tier 1 turneringer vi dækker. Men alt andet inden bliver sendt på PLAY. I forhold til tidligere hvor det kun var playoff weekender man kunne se på Zulu. Så for et PLAY abonnement til 109 kroner om måneden får man nu mellem 150-180 dages CS med dansk kommentering hvert år. Så det at Dust2 har sendedage på PLAY passer bare lige i den pakke man i forvejen får derinde.

I øvrigt er det langt fra alle danskere der har en almindelig TV pakke mere hvor de kan se Zulu. Rigtigt mange vælger det fra og køber adgang gennem de streaming tjenester de gerne vil betale for, i stedet for en kæmpe pakke de ikke bruger ret meget.
#24(Med 4 svar)
13. juli 2022 kl. 09:54
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Alt det kan man jo godt forstå, men som boy skriver, er man også nød til at kigge på hvem der befinder sig på dust2. Mange af dem følger jo med på twitch, da det er den platform de er vokset op med, ligesom at mange af dem som bruger ZULU, er familier som følger med som nye, der er vant til deres TV kanaler.
Jeg ved godt, der altid er undtagelser, men det som ZULU gør, er noget de gør rigtig godt. Jeg har den opfattelse af, at dem kommentering man oplever der, er meget "Beginner-friendly", og der er jo helt perfekt.

Det jeg oplever på twitch, er mere professionel produktion, det er top professionelle castere man elsker, og altid har elsket at se.
Det er klart, når man har ressourcerne, så er det altid tilfældet.

Mange af de mennesker som følger med i POWER LIGAEN, ser også deres CS på twitch, og det med "I kan jo prøve at udforske TV2 play, nu når i alligevel abonnerer" er nok lidt tyndt.
Hvis de ville udforske det, havde de nok gjort det på forhånd. Det samme er gældende for andre streaming tjenester.

Jeg savner også at der er mere tilgængelighed for slutspillet. Jeg var nødt til at se det på Russisk, da jeg heller ikke lige var typen som ville investere i en tjeneste for bare en enkelt dag.
#25(Med 3 svar)
13. juli 2022 kl. 10:59
MIkaelTV2
Jeg tror ikke helt du har fulgt med i vores dækning de seneste år. Vi kan bestemt være med på faglighed og den dækning vi laver er med alt respekt længder foran det Dust2 til dagligt byder på fra Powerligaen. Vi har folk som MSA, Jern, Bubzkji, Pimp og Torbeniorden som de faste folk. Det krydrer vi med VNG, CoachDP og diverse spillere når de har tid. I starten er det rigtigt der var mere fokus på at holde alle i hånden, men efterhånden er den balance skiftet meget mere ind mod du ellers kender fra Twitch.
#26(Med 2 svar)
13. juli 2022 kl. 13:44
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Er det så ikke bare på tide at få overtaget alt produktionen der ligger hos POWER Ligaen?
Hvis vi snakker værdi for de hold, som er med, så er det jo væsentligt bedre at man kan blive vist bedre frem, end det dust2 laver på twitch (I følge dig).
Der ud over, rammer man tættere det format man ser for Fodbold, og kan begynde at ligge mere tid i op- og nedtakt til de forskellige kamp dage.

På samme tid, gør man også at folk ville have en større lyst til at abonnere på TV2 PLAY, da det spejler det andre streaming tjenester gør med nye episoder for deres serier, som bliver udgivet "ca" en gang om ugen. Her har man bare et hav af CS kampe i de bedste ligaer vi har her hjemme.
Så får man jo også spillet mere på det princip med at "vise spillere og hold frem til de mennesker, som er uvidende over for SUB Toppen, og PT kun tror at Astralis er det eneste Danske CS Hold der eksisterer (Som det man ser i ZULU Facebook gruppen).

Det var bare en tanke
#27(Med 1 svar)
13. juli 2022 kl. 22:44
MIkaelTV2
Misforstå mig ikke. Dust2 gør det fremragende med de ressourcer de har til rådighed. Men der er forskel på om de har et par folk på til at caste en kamp og så den dækning vi f.eks. Har på søndag hvor vi har et livehold til eventen på Anarkist og et større hold i Køln og vores faste studie på TV 2 til at binde det hele sammen.

Vi vil skam gerne sende mere Powerligaen end slutspillet. Men det ville i så fald foregå på PLAY indtil finalen. Det ville være en pæn omkostning for os at udvide dækningen med x antal sendedage mere og det kræver jo vi kan få dækket den omkostning ved at nogen vil købe adgang til det. Sådan fungerer den del af forretningen selvfølgelig. Indtil videre må jeg dog sige at jeg ikke fornemmer mange Dust 2 brugere har den store villighed til at betale for den adgang. Så det er måske en anelse tvivlsomt på den korte bane, men lad os se når vi kommer hen og får evalueret senere på året ☺️
#28(Med 0 svar)
13. juli 2022 kl. 23:35
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg er overbevist om, at hvis POWER Ligaen, bliver en fast del af TV2 Play, hvor man kan gå ind og se CS 3 gange om ugen, vil der være en stigende mængder i abonnenter.
Jeg ved personligt at det er noget jeg ville investere i, hvorimod at her snakker vi om en enkelt dag, men den eneste mulighed er et måneds abonnement.
Det er bare mest der kritikken ligger, og jeg håber også i kan se det udefra, at når man ser hele sæsonnen på twitch, og så skal man en enkelt dag her lige ind og købe TV2 Play, som folk ikke normalt bruger.
#8(Med 0 svar)
11. juli 2022 kl. 12:36
brucewayne
Vildt nok de har slået sashi sidste 2 gange nu når de ikke kan vinde en aim duel idag
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.