shox kommer ikke til at fortsætte hos Liquid.

Legende bænkede sig selv

Livet som franskmand på et amerikansk hold var for svært for shox, der giver en udførlig beskrivelse af sin tid hos Liquid.

Kun seks måneder blev det til for CS-legenden shox hos Nordamerikas bedste hold.

På trods af det korte ophold, så var der allerede flere, der nåede at kalde på en udskiftning af franskmanden, og i sidste end sluttede shox selv til koret.

Det taler shox om i et længere skriv, som han både har udgivet på fransk og engelsk, hvor han sammenfatter hans tid hos Liquid.

Her forklarer shox blandt andet, at da han skrev under med Liquid, var planen, at han ville flytte til USA sammen med hans kone og stedsøn i længere perioder af gangen, men grundet omlægning af kvalifikationer og turneringer blev det aldrig til noget.

Jeg endte med at have min tilværelse i Frankrig, men havde en dagligdag som en professionel amerikansk spiller, hvilket med det samme gjorde alting utrolig kompliceret.

Jeg var konstant i transit, havde ingen tid til at slappe af og restituere fra den overfyldte CS-kalender.

Det betød også, at når shox arbejdede hjemmefra foregik det om aftenen og natten, så det passede med amerikanske tidszoner.

Til sidst blev livet i kufferten for meget for franskmanden.

Det var i mine øjne uundgåeligt, at jeg valgte at bænke mig selv, da jeg ikke havde haft nogen balance i mit liv på det menneskelige plan i seks måneder i streg.

Siden majoren har jeg gjort alt, hvad der stod i min magt for at passe på mig selv, så jeg kunne blive klar hurtigst muligt (...) jeg kan allerede mærke en positiv udvikling, og det er min hensigt at fortsætte i denne retning, så jeg kan være et godt sted i mit liv, men også så jeg er 200% klar til det næste kapitel i min karriere hos et nyt hold.

Udover det personlige, så kommer shox også ind på træningsforholdene i USA, som han kalder langt under den kvalitet, man kan få i Europa, hvilket ifølge shox fik Liquid til at falde i niveau, når de tog hjem fra turneringer.

#1(Med 0 svar)
24. juni 2022 kl. 23:59
JernLars
Stor respekt for at han vælger en høj løn fra for at beskytte sit mentale helbred
#2(Med 1 svar)
25. juni 2022 kl. 11:29
fLix8
Synes det er utroligt, at CS er så amatør agtigt på de her områder. Det er som om, at organisationerne tager nogle vilde beslutninger, uden at have en reel plan for, hvordan det hele skal komme til at fungere.
#4(Med 0 svar)
25. juni 2022 kl. 15:49
JakobHelms
Planer ændrer sig jo, og sådan er det. Liquid kan da sagtens have tænkt, at turneringsorganisatørerne ville holde sig til de planlagte turneringer på Amerikansk grund, og når det så har ændret sig, så er man selvfølgeligt nødt til at revurdere. Nogle af de her ting er det jo også bare utroligt svært at arbejde sig ud af (f.eks. at de amerikanske spillere bor og har familie i USA, men at det niveau af praccs man kan få i USA er lavere end i Europa, og at niveauet derfor faldt, hver gang de var i USA i længere tid ad gangen).
#3(Med 0 svar)
25. juni 2022 kl. 15:05
RAF
Godt for ham at han kommer videre. Han virker som en fin fyr.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.