Boombl4 og co. er klar til 3. map.

NaVi tvinger Heroic ud på 3. map

Efter et tæt Ancient-map skal holdene nu mødes på Nuke.

Heroic kunne med en sejr på Ancient, valgt af NaVi, der notorisk er kendt for at være et svært sted at være terrorist, spille sig videre til semifinalen.

Det kunne man dog ikke se på netop NaVi, der buldrede derudaf mod et Heroic-mandskab, som i perioder havde svært ved at følge med i 1. halvleg.

Det var således de forsvarende Major-vindere fra NaVi, der kunne gå til pausen med en 9-6-føring efter en bundsolid T-side.

I 2. halvleg blev opgøret hurtigt til en endnu tættere affære, da også danskerne bed fra sig på T-siden i en kamp, der endnu engang var garant for gode plays og flotte præstioner over hele linjen fra begge hold.

De tætte runder bølgede frem og tilbage, og det var altså marginalerne, der skulle afgøre udfaldet på Ancient.

Desværre for Heroic faldt de i sidste ende ud til russernes fordel, da NaVi sejrede med 16-14.