Heroics holdkaptajn, cadiaN, er kendt for at vise mange følelser, når de virtuelle skud affyres.

cadiaN peger på kommunikationen

Heroic mangler stadig de sidste procenter, men holdets kaptajn tror på, at de kommer i løbet af Legends Stage.

Majorens næste stadie er lige om hjørnet, hvor de sidste otte hold tilslutter sig de otte bedste fra Challengers Stage.

Danske Heroic er et af holdene, som træder ind i turneringen nu, og det sker mod Astralis' bødler, Liquid, lørdag klokken 12.

Heroic spillede en forrygende kvalifikation til majoren, men danskerholdet har stadig arbejdet meget på at forbedre spillet, så de får de bedste forudsætninger for at nå så langt som muligt.

Det er en god følelse, vi går ind til majoren med. Vi havde en rigtig god RMR og kemien på holdet er som altid god. Vi har haft et godt bootcamp, hvor folk har ramt et højt individuelt niveau, og hvor der er blevet finpudset nogle ting. Jeg har gjort en stor dyd ud af, at vi ikke læner os tilbage, men at vi sørger for virkelig at optimere vores chancer for at gå rigtig, rigtig langt her til majoren, siger cadiaN til Dust2.dk.

De sidste procenter mangler dog stadig, men de kommer forhåbentlig i løbet af kampene.

Der er stadig nogle små spørgsmålstegn, og vi har stadig nogle procenter at hente, men dem håber jeg kommer i løbet af Legends Stage. Vi glæder os super meget.

Vil hæve sit eget niveau

Med en plads som nummer fem på verdensranglisten er Heroic naturligvis blandt holdene, som forventes at kunne snuppe den eftertragtede titel.

Det kræver dog, at holdet fortsætter med at gøre mange af de ting, som de plejer at gøre, og derudover vil cadiaN også gerne hæve sit eget niveau lidt.

Jeg håber selv at kunne løfte mit eget niveau et par procenter, fordi jeg ved, at det er i mig. Jeg har været super komfortabel i mine calls, og det er det vigtigste for holdet, men det er en del nemmere at vinde, når roen også er der til, at jeg kan fokusere på mig selv. Men det kræver også, at mine holdkammerater bidrager til det, det kan jeg ikke gøre på egen hånd.

Fra venstre: Xizt (træner), refrezh, sjuush, cadiaN, stavn og TeSeS

En ting, som Heroic har arbejdet med, er kommunikationen, da det typisk er der, det går galt, når danskerne taber. Hvis Heroic skal ende med at løfte trofæet, skal holdets kommunikation være fejlfri.

De ting vi oftest har tabt på, er når kommunikationen går skævt. Ikke fordi der bliver råbt og skreget, men fordi de små detaljer udelades, eller at styringen ikke bliver taget på det rigtige tidspunkt. Vi arbejder meget med det i træning, og vi er stadig et relativt ungt hold, men denne her gruppe
er den klart fedeste jeg har arbejdet sammen med. Jeg tror på, at alle mine holdkammerater kan gøre forskellen, ikke bare under et map eller en kamp, men hver dag.

Majoren i Antwerpen spilles i tre faser. I første fase, Challengers Stage, blev 16 hold kogt ned til otte, der tilslutter sig kvalifikationens otte bedste hold i Legends Stage.

I Legends Stage skal de 16 hold dyste om at gå videre til slutspillet, der er majorens sidste fase. Her skal otte hold dyste om titlen og trofæet.

Udover Heroic er det danske hold Copenhagen Flames også blandt deltagerne i Legends Stage. Astralis er ikke med, da de røg ud i første fase.

#1(Med 6 svar)
13. maj 2022 kl. 11:26
Wasin
Heroic er vel ikke langt fra at være major contender. NaVi / FaZe er min top 2 efterfulgt af g2, Heroic og ence i vilkårlig rækkefølge.

Kom så heroic!
#6(Med 5 svar)
13. maj 2022 kl. 17:57
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg ser klart cloud9 som større favoritter end heroic, navi og ence.
De har haft nogle gode vilkår op til majoren, de kommer med frisk energi og en ny org i ryggen som de skal ud og bevise noget overfor
#7(Med 4 svar)
13. maj 2022 kl. 18:08
Wasin
Nu aner jeg ikke hvor velforberedt NaVi kommer, om de har kunne bootcampe, pracce nok osv - men hvis de har det så vil de altid være i top. Det giver sig selv.

Føler bare aldrig helt Cloud9 er der når det gælder og det er langt tid siden jeg har siddet med følelsen af de kan gå hele vejen. Men måske som du siger så har de haft gode bootcamp muligheder her og kommer virkelig velforberedt.

Det er vel ikke mere end 3-4 uger siden de sad og strugglede mod Astralis - det astralis der lige er busted ud af majoren - så jeg vil se det før jeg tror på dem i hvert fald.

Tror aldrig de får min fulde tiltro så længe interz er på det hold, han er simpelthen for ringe. Udover det så orker jeg ikke høre på nafany skrige ARROZ eller hvad fuck det er. Så muligvis er jeg lidt biased :D
#8(Med 3 svar)
14. maj 2022 kl. 00:29
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
ARROZ XD XD XD
#9(Med 2 svar)
14. maj 2022 kl. 00:32
Wasin
Staver jeg det forkert eller hvad? HELP ME OUT BROTHER :D
#10(Med 1 svar)
14. maj 2022 kl. 00:39
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er griner, fordi arroz betyder ris på spansk og portugisisk, så jeg forestiller mig bare nafany råbe RIS !!!!!!!!!!!!!

Ved ikke om der er en officiel stavemåde af det med det latinske alfabet, men jeg ville nok skrive Harosh xD.
#11(Med 0 svar)
14. maj 2022 kl. 00:45
Wasin
Haha - sad seriøst på Google da jeg skulle stave det og ledte rundt. Kunne slet ikke komme i tanke om det, men nu jeg ser det giver det pludselig mening! My bad :D
#2(Med 3 svar)
13. maj 2022 kl. 13:24
JakobHelms
Jeg bider mig altså lidt fast i "Vi arbejder meget med det i træning, og vi er stadig et relativt ungt hold, men denne her gruppe er den klart fedeste jeg har arbejdet sammen med." Jeg går ud fra, at han hentyder til hvor længe holdet har spillet sammen, og ikke spillernes alder.

Vi ser SÅ tit hold der siger, at de skal spilles sammen og så videre, og det er fair nok, men man når altså også til et punkt, hvor at et holds alder simpelthen ikke længere er en OK undskyldning at bruge - og dét punkt er altså passeret når man har en core, som har været sammen i over to år, og man senest lavede ændringer for over et år siden. Det er vitterligt nummer 3 på listen over hold der har været sammen længst tid uden ændringer hos HLTV (en fjerdeplads, hvis man ikke tæller at man fjernede Flamie fra NAVIs 6-mands-roster som en ændring).
#3(Med 1 svar)
13. maj 2022 kl. 13:27
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kender jeg cadiaN ret, tror jeg tror han hentyder til alderen :)
#5(Med 0 svar)
13. maj 2022 kl. 15:35
JakobHelms
Det føles også bare utroligt plat, egentlig. De er bestemt ikke det yngste hold målt på gennemsnitsalderen her blandt de 16 tilbage til majoren. Det er en mærkelig konstatering, at dét skulle være en af grundene til at det burde være en af grundene til at holdet har kommunikationsproblemer, og det havde været sejere bare at konstatere det, og at det var noget man arbejder på at få fikset, i stedet for at have en mærkelig undskyldning at gemme sig bag, som praktisk talt passer de fleste af holdene der er med.
#4(Med 0 svar)
13. maj 2022 kl. 13:56
Wasin
Mon ikke det bare er den klassiske undskyldning for at tage lidt af presset, og samtidigt have en "undskyldning" klar hvis de nu skulle floppe.

Jeg tvivler i hvert fald stærkt på det cadian udtaler i teorien er hvad han føler og mener.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.