Tilmelding til POWER Ligaen lukker
04D : 17T : 40M : 21S

Andree modsiger tidligere holdkammerat

Ifølge Andree var det langt fra en fælles beslutning ikke at fortsætte sammen under DREAM.

I sidste uge fortalte skejs, hvordan hele det nu tidligere DREAM-hold i fællesskab blev enige om at trække stikket efter hartvigs udelukkelse, men den udlægning er Andree ikke helt enig i.

Ifølge den 19-årige spiller havde en af holdets fire andre spillere nemlig allerede dagen før annonceret, at han ikke ville spille mere.

Allerede dagen inden hartvigs ban blev der indkaldt til møde, fordi en af spillerne havde nogle ting, der gjorde, at han ikke ville fortsætte. Det her møde blev afviklet om torsdagen. Vi vågner jo så op til, at hartvig modtager det her ban (om fredagen, red.), og det gør, at vi mangler to spillere, siger Andree, der dog ikke vil afsløre, hvilken spiller der er tale om.

I stedet for helt at kaste håndklædet i ringen, prøvede Andree, ifølge sig selv, at tale for, at de skulle finde to nye spillere, hvilket holdet egentlig blev enige om.

Der bliver dog meget hurtigt meldt ud, at nogle spillere næsten hellere vil modtage ban for ikke at spille kampene end at spille dem med to andre spillere. Det synes jeg jo er helt absurd, og jeg siger, at jeg intet vil have med det at gøre. Så jeg beder drengene om bare at spille til transfervinduet, hvor vi så må finde ud af noget. Vi ender derefter egentlig at blive enige om at gå på jagt efter to nye spillere.

De tre resterende spillere nåede dog ikke så langt, da Andree dagen efter fik beskeden om, at DREAM hacde fået dispensation til at stille med et helt nyt hold.

Allerede dagen efter, altså om fredagen, ringer en af spillerne mig op og fortæller, at DREAM har fået lov til at skifte hele lineuppet ud.

Men hvad er så grunden til, at du ikke fortsat spiller på holdet?

Jeg blev aldrig tilbudt en plads på det nye hold. Jeg ville ellers gerne have været en del af det, men jeg tror, det var en beslutning fra organisationens side. Jeg havde ikke så meget at sige, og jeg fik bare at vide, at hele holdet var skiftet ud med et andet.

Rygter skræmte spillere væk

DREAM ville ellers godt have fortsat med de oprindelige spillere, men de havde for store problemer med at finde nogen, som ville spille sammen med hartvigs tidligere holdkammerater.

Det fortæller DREAMs CCO, Deer In Motion, til Dust2.dk.

Vi var også interesseret i at fortsætte med spillerne, men rygterne omkring cheat var simpelthen nok til at skræmme alle de potentielle spillere, vi havde i tale. Som organisation dømmer vi ikke folk på rygter, men derimod de beviser vi har tilgængelige. De tre andre spillere havde ikke ønsket om at fortsætte, grundet en kombination af hartvig-sagen, efterspillet på Twitter, samt at der endnu ikke var spillet kampe pga. sagens forløb.

Det var dog ikke helt den udlægning, som Andree kom med, men ifølge DREAM skyldes det, at det blev besluttet på et møde, hvor Andree ikke var til stede.

Den sidste dialog, vi havde herom, var Andree ikke online til, og de andre tre var enige med os. Andree havde tidligere givet udtryk for, at han ville fortsætte med at give den en skalle, men i sidste ende var først skejs, dernæst f1skeren og i sidste ende n1xen ikke med på at fortsætte.

DREAMs nye hold består af vestr, mupzG, Twinx, smF og Gnøffe, der indtil videre har vundet tre ud af ni kampe i POWER Ligaen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.