"Det var bedst for os alle at trække stikket"

Dust2.dk har fået Skejs i den varme stol, hvor han sætter ord på det fejlslagne DREAM-hold, der bestod i få uger.

Forud for den 20. sæson af POWER Ligaen præsenterede DREAM et nyt holdkort, der talte blandt andre Hartvig, Skejs og n1Xen. Et holdkort, der holdt præcis to uger.

Ugen efter at organisationen havde præsenteret holdet, blev Hartvig udelukket for blandt andet at have forsøgt at snyde sig ind i Dust2.dk's aktiviteter, og få dage senere kom DREAM på banen med et helt nyt hold.

Den nu tidligere DREAM-spiller Skejs fortæller til Dust2.dk, at hele holdet fik et tilbud fra organisationen om at trække sig efter Hartvigs udelukkelse, og det tilbud tog de imod.

Vi fik et valg fra DREAM, om hvorvidt vi ville fortsætte eller ej. Vi blev alle enige om, at det var bedst for os alle at trække stikket. Vi havde allerede problemer med motivation, men efter Hartvigs ban var det som at støde panden mod muren.

Kan du uddybe, hvad du mener med at støde panden mod muren?

Det at miste sin stjernespiller samt at have lav motivation i forvejen gav flashbacks til Atlantic tiderne, hvor vi mistede stjernespilleren Umdu. Det tog også hårdt på holdet.

Dust2.dk har spurgt Skejs, om han kan forstå, at man kan undre sig over at et helt hold trækker sig, efter de har forpligtet sig til at spille en sæson, fordi de mister en enkelt spiller.

Jeg kan sagtens forstå, hvis folk undrer sig, det er også en meget bizar situation, vi står i, men der er ikke så meget at gøre ved det. Når man mister en spiller som Hartvig og ikke har nogen som helst motivation, kan det være hårdt at fortsætte, når man får et valg om at stoppe, fortæller Skejs til Dust2.dk

DREAM blev bedt om at finde en standin, mens Hartvig blev undersøgt yderligere, men det kom de altså aldrig til og nåede derfor ikke en eneste kamp i sæsonen.

Hvis du kunne gøre det om, ville du så lade være at tage imod tilbuddet fra DREAM, når nu motivationen var så lav?

Nej, jeg ville ikke sætte mine drømme på hylden, men som det ser ud lige nu, har jeg nok haft brug for den her pause, afslutter Skejs, der ikke afviser at komme tilbage og spille igen.

DREAM-holdet bestod af:

  • Danmark n1Xen

  • Danmark f1skeren

  • Danmark Skejs

  • Danmark Andree

  • Danmark Hartvig

#1(Med 2 svar)
12. maj 2022 kl. 08:04
TruaXGOD
Det må være den gode info Hartvig der gav 😎

Ej det fandme træls at blive undersøgt for cheats. Har selv stået i sammen moment.
Dengang hed person dadefyme 😅
#9(Med 1 svar)
12. maj 2022 kl. 11:58
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Åh gode gamle Chris :D - manden der måske var level 2 materiale på ‘faceit hvis det eksisterede dengang’ i Source & så pludselig i GO mod HK-Lan har noget der svarer til 8000 elo, fpl, major gamer kvaliteter.

Men kan tydligt huske det, det var også så træls lige op til lan :/
#10(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 13:10
TruaXGOD
Han var fandme god online. Bombede 30-40 hvergang. Bootcamp op til lanet. Skyd 5-6 stykker og gav undskyldning med han lige havde fået nyt pc XD
#2(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 08:30
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor overhovedet spille hvis man INGEN motivation har? Hvorfor spilde alles tid med at få jer signet til DREAM, blive officielt meldt ud - hvis man INGEN motivation har for at spille?

Idiotisk..
#3(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 08:46
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Forstår stadig ikke at dust2 giver tilladelse til et holdskifte..
SÅ må de spille hen til transfervinduet uden motivation.
#4(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 08:47
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg kunne godt anfægte den store drøm og de flotte gloser, når man ikke kan finde motivationen til at spille på den største (danske) scene der findes, fordi man mister én spiller.
#5(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 09:42
Hunt
Smart move af DREAM som har et godt hold der spiller omkring playoff i powerligaen, smider dem ud for at hente folk som ham...

Mon ikke der sidder mange hold i 1. Div som ville elske at få den mulighed, måske endda folk som ikke bliver undersøgt for snyd hele tiden..
#6(Med 2 svar)
12. maj 2022 kl. 09:46
Andree
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Tror godt man kunne have taget fat i flere spillere fra holdet til sådanne en artikel... For tror vi så på tingende lidt anderledes.

Personligt var min motivation på intet tidspunkt væk, og ville ønske holdet fortsatte, samt vi kunne spille de kampe. Er så ærgerlig over det hele endte som det gjorde.
Det ærgrer mig derudover også at Skejs har valgt at skrive:
"Vi blev alle enige om, at det var bedst for os alle at trække stikket."
For han kender godt min holdning til hele den her situation.

Jeg skriver ikke det her for at svine Skejs eller noget. Men mere fordi jeg personligt ikke vil stemples som en der giver op / med lav motivation. For det er på ingen måder the case.
#7(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 09:59
FiskereN
👍
#8(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 10:17
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
2/4 er vel en fælles beslutning ;)
#11(Med 1 svar)
12. maj 2022 kl. 15:50
ZopPet
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kunne være man skulle ha taget fat i selve orgen og lade dem føre ordet, da de kunne give et objektivt billede af hvordan spillerne havde det, i stedet for at ligge ansvaret på en af cheaterens kammerater.

Og hvad er det så for noget at sige fra Skejs... Stjernespilleren? Han har snydt op til flere gange over de sidste mange år. Man bliver ikke en potentiel stjernespiller, når man fremviser en sådan adfærd, plus at han lystigt har solgt cs:go accounts over de sidste 3-4 år.
Det er at dække over andre og er usmageligt at man stadig prøver bedrive sin uskyld i det miljø... Vågn nu op til en realistisk verden til alle jer som holder hånden over disse typer. I undergraver den danske scene noget så eftertrykkeligt med det skuespil...

Jeg håber Dust2 snart laver nogle nye regler inden for den gren af cs-adfærd og plus der kommer et anti-cheat system til minimum 1. div og selve ligaen. Så får vi renset ud i krogene, og så kan dem som tager afstand af unge mennesker, faktisk begynde kun at koncentrere sig om det der reelt set skal ske på serveren, og ikke bekymre sig, om alt det polemik rundt om sig.
#14(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 23:11
FiskereN
cheateren? hvem snyder?
#12(Med 1 svar)
12. maj 2022 kl. 19:42
f1skeren
👍
#13(Med 0 svar)
12. maj 2022 kl. 22:55
FiskereN
#15(Med 0 svar)
16. maj 2022 kl. 09:52
smN---
newb org
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.