zakk har tidligere været coach for Luminosity og Immortals.

zakk bekræfter: Jeg er udelukket

9z kommer til at mangle holdets coach til majoren.

Tre coaches er blevet udelukket fra den kommende major i Antwerpen, og nu kender vi navnene på to af dem.

Tidligere på dagen offentliggjorde Spirit, at deres coach, hally, er blevet udelukket, og nu melder zakk sig også på banen.

I et tweet skriver den brasilianske coach for 9z, at han med blot tre dage til majoren har fået at vide, at han er udelukket efter at have haft coach-buggen i to runder på et endnu ukendt tidspunkt.

ESIC offentliggjorde torsdag, at der snart er 47 coaches, som bliver udelukket for brug af coach-bug, og tre af disse er coaches, der ellers skulle have været til major om få dage.

Det får de så ikke lov til alligevel.

Navnet på den tredje major-coach er endnu ikke offentliggjort, men der har tidligere været oplysninger fremme om, at det er peacemaker.

Den brasilianske Imperial-coach forventes altså at være det tredje navn.

#1(Med 8 svar)
6. maj 2022 kl. 14:40
Wasin
"I didn't have the memory to remember two rounds (one, I'm sure I was away and I came back at the time of the live)"

Det er sådan en rigtig skod kommentar. Det svarer til at stjæle og undskylde det med det kun var en pakke tyggegummi.

Du har dummet dig, tag ansvar for det.
#2(Med 7 svar)
6. maj 2022 kl. 14:54
leandr
Hold nu kæft :D Hvis han har været væk fra sin computer, kommet tilbage efter 1.5 runde og set han har været i coachbuggen, også gået ud, så skal han da aldrig straffes? :D
Det er valve der blot skal fikse deres lortespil, denne bug har været i spillet i 5 år men de har ikke lige magtet at fixe det, ligesom de heller ikke har magtet at fixe diverse bug-molos eller at man kunne høre vand over alt på alle baner.
Det er absurd at man som træner skal være "bange" for at man ryger ind i coach-buggen, og man ikke kan stole på et så stort spil er kodet ordentligt. Langt over halvdelen af coaches har jo ikke vidst man kunne trigger buggen manuelt, og de er blot tilfældigt endt i den.
#3(Med 2 svar)
6. maj 2022 kl. 15:18
Wasin
Om de er endt der tilfældigt eller ej ændre vel ikke på hvorvidt de har benyttet sig af den eller ej?

Hele pointen i det her er jo alle dem der har handlet i ond tro og draget fordel af det.

Hvorvidt de skal fikse deres lortespil eller rette buggen er jo sagen uvedkommende - jeg tror ikke vi er nogen på kloden der deler anden opfattelse - men det ændre jo ikke på dem dem der er røget ind i buggen er 100% klar over det ikke vil være lovligt at gøre brug af det man opnår ved det.
#4(Med 1 svar)
6. maj 2022 kl. 15:37
leandr
Det gør det da virkelig? :D Mener du helt seriøst man har brugt den, hvis man ikke har været ved computeren, og kommet tilbage 1.5 runde efter og man sidder et eller andet sted?
#5(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 16:21
Wasin
Hvis han ved et tilfælde er røget ind i buggen, og ikke har siddet ved computeren eller lignende - så nej så skal han selvfølgelig ikke straffes.

Om jeg tror på det er tilfældet? Nej det gør jeg ikke. For mig ligner det et forsøg på at komme med til majoren mere end noget andet.
#6(Med 3 svar)
6. maj 2022 kl. 19:21
RasmusRoev
Jeg kan sku egentlig følge jer begge!
Men BURDE manden så ikke ha taget kontakt, og fortalt, at sådan og sådan? I stedet for at forsvare sig, EFTER man får det ban?
Det fatter jeg ikke. Han siger selv, at de har været omkring denne bug og banning af trænere i en lang periode. Så havde jeg sku smidt offerkortet til at starte med.
#7(Med 2 svar)
6. maj 2022 kl. 21:16
Wasin
God pointe. Hvorfor fortalte han ikke den her historie i første ban runde hvis han alligevel anser sig selv som uskyldig.

Det indikerer for mig mere en person der forsøgte at slippe udenom.
#8(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 22:08
RasmusRoev
Præcis. SÅ mange af de trænere og spillere, som har været ærlig omkring dette, og faktisk hjulpet i sagen, de har fået reduceret deres ban ret så voldsomt. At man så ikke smider kortene, og tager bladet for munden, det forstår jeg ikke.

Jeg er sikker i din sidste linje! Og som nu er blevet fanget.
#9(Med 0 svar)
7. maj 2022 kl. 01:41
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.