hally (nr. 2 fra venstre) har været coach for Spirit siden februar i år.

Major-hold langer ud efter ESIC: Vores coach er anklaget

Det russiske hold, der mandag skal i kamp til majoren, har fredag formiddag overraskende taget bladet fra munden.

Der er nu sat navn på den ene af de tre coaches, der skal deltage til majoren og som er i ESIC's søgelys for at have udnyttet coach buggen.

Det drejer sig om Spirits coach hally, der i 2019 skulle have udnyttet buggen, mens han var coach for det russiske hold Espada.

Det skriver Spirit selv på Twitter fredag formiddag.

Skarp kritik af ESIC

I opslaget fra Spirit kritiserer de i skarpe vendinger ESIC, som det russiske hold mildt sagt er utilfredse med.

Blandt andet linker Spirit til den runde, hvor hally skulle have udnyttet coach buggen.

Der er tale om en pistolrunde i en kamp mellem de to russiske hold Espada og Dracarys tilbage i 2019.

Dengang var hally coach for Espada.

Desuden forklarer Spirit også, at ESIC har tilbudt hally en nedsættelse af sin straf med 25%, hvis han tilstår anklagerne fra ESIC.

De skriver dog i samme ombæring, at de med deres opslag og udmelding giver afkald på dette, men at de håber på at kunne påvirke fremtiden for esport.

Endvidere beskriver Spirit også selve klageprocessen hos ESIC, hvor en eventuel appel mod ESIC's afgørelse skal rettes mod ESIC.

Spirit efterlyser desuden også svar på, hvem ESIC egentlig er, og hvem der har stået for undersøgelsen af de mange coaches.

Efter planen skal Spirit i kamp mod Imperial i første kamp til majoren mandag eftermiddag.

Hele opslaget kan læses her:

Den 5. maj, kl. 15:05 CEST, modtog træneren for vores CS:GO-liste et officielt notifikationsbrev fra ESIC, hvori organisationen anklagede ham for at bruge en coach buggen og underrettede ham om pålæggelsen af ​​sanktioner mod ham.

Vi laver dette statement for at henlede communitiets og Valves opmærksomhed på ESIC-organisationens aktiviteter og de konsekvenser, som disse aktiviteter kan føre til.

Før du stifter bekendtskab med vores perspektiv på situationen, bør du omhyggeligt se videoen, hvor coach bug-øjeblikket er optaget Link

Dette er det eneste øjeblik i hallys karriere, hvor coach buggen blev bemærket. Det skete i en kamp, ​​der blev spillet i 2019 ved en turnering med hold fra top 50 hltv-ranglisten med en præmiesum på $10.000. Link

Nu til pointen: på tidspunktet for hændelsen havde hally arbejdet som træner i 4 måneder, han kendte ikke til buggens eksistens og forsøgte ikke at udløse den med vilje.

En stor del af enhver træners job består i at se sit holds kampe, og når situationen vist i videoen sker for dig, vil du ikke bare logge ud af serveren, du vil se runden udfolde sig og først oprette forbindelse igen efter det . Det var præcis, hvad han gjorde. Baseret på indholdet af videoen ovenfor, er det absolut ikke klart for os, hvilken fordel holdet kunne få?

I hele denne rundes tid så han ikke en eneste modstander; under næsten hele runden var spillerne på hans hold det samme sted, hvor hans kamera frøs, og de modtog al information på egen hånd. Næsten hele runden var hans kamera rettet mod hans spillere, og det hang direkte sammen med, at han ville se sit hold og bare gøre sit arbejde.¨

Dette er det eneste øjeblik i hans karriere, at ESIC fandt en coach bug-misbrug, og det skete lige efter opvarmningen, hvor det er mest sandsynligt (coach buggen opstår efter døden af ​​en spiller, som bliver overvåget af træneren).

Nu vil vi gerne henlede din opmærksomhed på ESIC's handlinger som reaktion på denne situation.

Fra det proceduremæssige perspektiv ved hverken Team Spirit eller hally, hvem ESIC overhovedet er. Vi ved ikke, hvem der foretog denne undersøgelse, og hvem der traf beslutningen om straffen, hvem der er denne kommissær, som ESIC henviser til i deres brev.

Ingen har introduceret os til deres kodeks, som de konstant henviser til. Ingen turneringsoperatør bruger deres kodeks som et officielt dokument ved nogen af ​​deres turneringer. Det er heller ikke klart for os, hvor disse ukendte menneskers magt kommer fra. Alt dette fører til skuffende konsekvenser, nemlig manglen på muligheden for tilfredsstillelse. Den eneste enhed, vi kan henvende os til for at appellere ESIC's afgørelse, er ESIC selv!

Desuden tilbød de bogstaveligt talt hally en rabat på sit ban, hvis han bare indrømmer alle deres anklager uden at forsvare sig. Ved at komme med denne erklæring opgiver vi denne fantastiske mulighed for 25% rabat på hans straf for at forsøge at påvirke fremtiden for e-sport.

Hvad har ESIC gjort for e-sport?
De erklærer det som deres mission at kæmpe for ærlighed og etik i e-sport, men hvad har de egentlig gjort?

Har de på en eller anden måde påvirket problemerne med faste kampe? Problemer med snydere? Problemer med radar hack?

Nej, de klyngede sig til situationen med coach buggen, fordi de bogstaveligt talt ikke er i stand til at løse reelle problemer, og de retfærdiggør simpelthen deres eksistens ved kun at angribe trænere, der simpelthen ikke kan forsvare sig selv.

Dette er deres eneste måde at forblive relevante i branchen, fordi de ikke er til noget andet. Vær også opmærksom på, hvornår de offentliggjorde deres undersøgelse. Videoen med fejlen, de sendte os, blev uploadet den 26. oktober 2020! Men nu bogstaveligt talt en uge før starten af ​​Majoren, accelererer de situationen bare for at tiltrække mere opmærksomhed til deres "aktiviteter". Så måske heppede de endda på os ved RMR-turneringen.

Nu vil vi spørge dig: tror du, at vores træner skulle miste sin første mulighed for at gå til majoren, hvilket han har opnået ved at arbejde hårdt i mange år? Dit svar vil på ingen måde påvirke situationen med ham omkring sit team, men måske vil det hjælpe nogen til at undgå en sådan situation i fremtiden.

#1(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 11:42
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Drejer det sig udelukkende om den pistol-runde? Og hvad med den radar vi ser i YT-klippet, er det den samme Hally har?

Hvis det kun drejer sig om den ene runde og radaren snyder på YT, så virker det ret tosset. Han får ret beset ingen info, som spilleren, som er ramp early ikke kunne få.
Derudover fører de 2-0 i maps og har vundet overlegent på begge maps så incitamentet for at finde det nødvendigt at snyde kan jeg heller ikke lige få øje på.

Nogle gange skal man også tro på mennesker og at de rent faktisk bare ikke vidste bedre.
#2(Med 3 svar)
6. maj 2022 kl. 11:43
DOMINA7HOR
#freehally

Gider ikke høre mere om ESIC og coach-bug længere. Undercover Valorant-agents, som ikke har andet at lave end dette.

Move the f... on
#4(Med 1 svar)
6. maj 2022 kl. 11:54
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Mere info om det ser valorant-noget. Hvad er det for en fisk du taler om? :D
#7(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 12:52
DOMINA7HOR
Det var blot en joke, ligesom ESIC. Jeg forestiller mig, at ESIC består af Valorant-agents, som bare gerne vil se CS i graven :'D
#16(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 16:20
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Esic er en mand, der har blændet alle.
#3(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 11:48
Boring
ESIC er en joke
#5(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 11:58
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
ESIC gør som altid god reklame for sig selv 💩. Men, ift. straffen, er det så ikke ca det samme som skete ift ruggah? Kan sagtens se at det gør ondt op til en major, men, det er vel desværre præmissen og den standard ESIC har lavet.

Hvis det skulle vise sig at hally får et fripas, står ESIC i min bog igen enormt svagt. Omvendt ved jeg efterhånden ikke om de kan komme længere ned i joke-puljen.
#6(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 12:15
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvor er det latterligt 😂😂
#8(Med 6 svar)
6. maj 2022 kl. 13:06
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Well - Jeg kan godt lidt se problemet fra begge sider.

ESIC virker ikke helt professionelt her, men omvendt har han haft al mulighed for både at sige hvad der sker, og sågar er han "fanget" i coach-buggen under count-down, hvor der har været rig mulighed for enten selv at stoppe countdown eller lige smide et "Stop lige countdown, jeg har coach-bug!".

Idiotien går sgu lidt begge veje her..
#9(Med 5 svar)
6. maj 2022 kl. 13:15
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kunne det ikke godt være at man ikke kendte buggen? Kan jo være han tænker at det går over ved restart.
#10(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 13:30
9ne
Men han har vel haft rig mulighed for at fortælle om det inden esic fandt ud af det, men det virker ikke som om han selv har sagt det til dem men bare blevet ved med at holde det for sig selv.
#11(Med 1 svar)
6. maj 2022 kl. 13:32
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er også min tanke. Jeg synes også det ved første banwave var voldsomt at banne folk for én runde.
#14(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 14:06
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Meget enig.
#12(Med 1 svar)
6. maj 2022 kl. 13:33
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
I øjeblikket har han godt kunne være uvidende - Jeg anede heller ikke noget om buggen før coaches blev bannet på stribe.

Men om han kender til den eller ej, så må han da vide, at det ikke er normalt, at han hænger der, samt kende reglen om tech-timeout og restart af runden. Så har han haft rig mulighed for at sige "Jeg hænger lige her. Vi ser om det går over ved restart, ellers må vi lige kalde tech."

Derudover har han, som #10 er inde på, haft fin mulighed for efter at sige "Det oplevede jeg også, men vidste sgu ikke hvad det var.."
#13(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 14:16
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Der er massere af ting man burde gøre. Det gør personen her også. Bare 1 minut for sent, for at være perfekt.

Det er bare åndssvagt at komme her 3 dage inden major og kaste med 30 dages ban fordi folk har handlet 1 minut for sent tilbage i 2019. (Minus 25 %, naturligvis).....

Og ja, han kunne have meldt sig på banen. Kan man have glemt det?
Kan man have tillagt nul vægt og da skandalen så ruller blive i tvivl om det har været sket i en træningskamp eller i en officiel?
#15(Med 4 svar)
6. maj 2022 kl. 15:46
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes hele den her sag er svær. Fordi Mally skulle nok have kontaktet Esic omkring dette efter første ban wave, men samtidig synes jeg det er svært at sige at man SKAL kunne huske det er sket. Ikke alle er lige gode til det, og om det er med vilje han har været stille eller ej, er denne straf fra ESIC 3 dage før majoren fuldkommen til grin. Kig nu bare på noget så simpelt som ham der bevæger hans mus helt vildt lige inden warmup slutter. Det ligner for mig en der prøver at komme ud af buggen da han ikke ved hvad det er. Forventer man så virkelig at en person der ikke ved hvad der foregår på 20 sekunder ca. skal finde logik i at calle tech pause og få det fikset, nej vel? Han gør det efter runden og det bliver fikset, og spirit fik ingen form for fordel af buggen. Hang han der i 4 runder og de ingen fordel fik er det en helt anden historie i min bog. Hvis man virkelig ikke kan tage kontekst og det faktum at alle er mennesker, med i sådanne undersøgelser som dette, så er CSGO/ Esport virkelig på vej et farligt sted hen imo.
#17(Med 3 svar)
6. maj 2022 kl. 17:31
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Men er der ikke en reel sandsynlighed for, at manden har siddet dengang og ikke vist hvad der var sket og derefter aldrig hverken oplevet eller tænkt på det igen?

Det er sket i én runde, det er vel i den grad muligt, at han ganske enkelt har glemt det.
Hvis det virkelig er tilfældet som de udlægger det her, så synes jeg virkelig det er en meget barsk straf.
#18(Med 2 svar)
6. maj 2022 kl. 17:54
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Skriver jeg vel også når jeg skriver: at jeg synes det er svært at sige at man SKAL kunne huske det er sket.
#19(Med 1 svar)
6. maj 2022 kl. 20:48
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg ved ikke lige hvordan jeg er kommet til at svare til dig, det skulle bare have været et almindeligt indlæg :)
#20(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 21:13
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Giver bedre mening haha
#21(Med 0 svar)
7. maj 2022 kl. 08:15
DELUSIONAL_48kg_kid
Fin beslutning af ESIC
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.