CS2 ER LANDET
LIVE
Bricksports undgik lige nøjagtig nedrykning i sidste sæson.

Divisions-IGL sigter efter POWER Ligaen

Dust2.dk har fanget Bricksports-IGL'en til en snak om sæsonstarten i 1. division.

POWER Ligaen og divisionerne er i fuld gang, og især i 1. division er løbet tæt, da hele fem hold er á point på andenpladsen i tabellen.

Et af dem er Bricksports, der efter tre kampe har seks point på kontoen.

Og Gilborg, der er IGL på Bricksports, er da også fint tilfreds med den start på sæsonen, som 1. divisionsmandskabet har fået.

Særligt sæsonens første kamp var et boost.

Jeg synes, vores start på sæsonen har været udemærket.

Vi starter ud med et godt comeback mod SASHI efter en vigtig øko-runde, som får vendt momentum og udgør et win til os, selvom vi var bagud hele kampen. Det betyder, at vi kommer ind med KÆMPE selvtillid mod IGNITE, og de får ikke et ben til jorden.

Tirsdag i denne uge måtte Bricksports dog lide sæsonens første nederlag, da de gæstede Faceit Fiat på Nuke. Her tog Faceit Fiat, der i skrivende stund topper 1. division, sejren 16-11, og det var især kommunikationen, der haltede på Bricksports-siden, fortæller IGL'en.

Vores Nuke har været lidt svingende; meget stærk i træning og mindre stærk, når det rigtig gælder. Nogle gange handler Counter-Strike også bare om at ramme dagen.

De rammer deres skud, og vi rammer ikke rigtig vores.

Vores kommunikation var meget sløset, og når man spiller Nuke - nok en af de mest taktiske baner - og ens kommunikation fejler, gør det banen svær at spille, lyder det fra Gilborg.

Plads til forbedring

I sidste sæson undgik Bricksports med nød og næppe nedrykning fra 1. division.

Og for at det resultat skal forbedres, så er der især en ting, Gilborg peger på.

Vi skal forbedre vores træning. Da det er første gang, jeg er IGL for et hold, har vores træning heller ikke været 100% effektiv.

Det vil vi prøve at forbedre med nogle flere delmål og fokuspunkter for hver træning. Vi har siddet sammen og snakket om vores ambitioner, og vi vil rigtig gerne op som alle andre, hvor det sjovt at spille: nemlig POWER Ligaen.

Den eneste måde, vi gør det på, er at lægge flere timer sammen.

Igen i denne sæson er der mange om buddet i kampen om oprykning til POWER Ligaen. Og især ét mandskab holder Gilborg øje med:

Vores største konkurrent må helt klart være Linx Legacy Vendetta-lineuppet. De har en masse hold-erfaring, tidligere POWER Ligaen-spillere osv. og samtidig fem spillere med et højt individuelt niveau.

Så må vi se, om de kan få det til at virke på serveren, siger Gilborg.

Foruden den øgede fokus på træning har Bricksports også skiftet ud i geledderne forud for denne sæson. Ind er kommet Hyldeblomst, der fylder den ledige plads efter zevve.

Og efter de første par kampe er den nyslåede Bricksports-spiller i toppen i Performance-centret, og Gilborg er da også glad for at have Hyldeblomst på holdet.

Hyldeblomst bidrager meget, idet han kommer med en masse initiativ og idéer til mig som IGL både på CT siden, men også på T. Det er rigtig rart, når man stadig er forholdvis ny i IGL-trøjen.

Derudover er han super aggressiv som bidrager godt til holdet, da vi ellers har nogle mere passive spillere, så det giver en god dynamik at både have passive spillere og aggressive spillere, lyder det fra Gilborg.

Bricksports stiller med følgende fem:

  • Danmark Gilborg

  • Danmark -BeZexZ

  • Danmark MaKiii

  • Danmark -zix

  • Danmark Hyldeblomst

#1(Med 0 svar)
4. maj 2022 kl. 15:38
SNAZ
Spørgsmål til Hyldeblomst: Hvorfor har I givet Makii et dansk flag når han er fra Albanien? :>
#2(Med 0 svar)
4. maj 2022 kl. 16:02
bennO
"De rammer deres skud, og vi rammer ikke rigtig vores." kom igen :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.