zevve færdig i Bricksports

Bricksports skiller sig af med zevve forud for næste sæson af 1. divisionen.

En turbulent sæson får nu organisationen i Bricksport til at handle.

Holdet undgik kun med nød og næppe nedrykningsspillet i 1. division, selvom de også formåede at vinde flere kampe over nogle af divisionens bedste hold.

Nu vil Bricksports vende det svingende niveau ved at stille højere krav til hele holdet. Det melder medejer af Bricksports, Thomas Ørts, ud i en pressemeddelelse.

Stemningen på holdet var på vej i den forkerte retning, og små problemer blev til store problemer. Engagementet var forskelligt hos spillerne.

Vi valgte derfor at opjustere kravene som organisation til vores spillere, med hensyn til tid der bliver anvendt på træning.

Det betyder i første omgang, at organisationen har valgt at sige farvel til zevve. Riflerens erstatning på holdet er ikke på plads endnu.

Når det går skidt, er vi som organisation nødt til at finde ud af, hvor problemet er, samt hvordan vi får lavet en ”turn around”, så det bliver positivt.

Ambitionsniveauet samt tilgangen til den tid man som spiller ønsker at bruge på træningen mm. har desværre været forskellig. Derfor har vi valgt at stoppe samarbejdet med vores spiller zevve, skriver Thomas Ørts.

Bricksports har også haft to coaches midlertidigt inde over holdet i løbet af sæsonen, hvilket ikke har hjulpet spillerne med at præstere optimalt, står der i pressemeddelelsen.

Der er også et par rosende ord til den tidligere Bricksports-spiller.

zevve har helt klart bidraget med mange gode ting til holdet, og han har uden tvivl et højt niveau individuelt, men vi har bare ikke kunne få det optimale ud af ham som spiller. Der må man så vurdere, om vi som org har fejlet.

Bricksports spiller i 1. division i den 20. udgave af POWER Ligaen.

Med zevves afgang består Bricksports nu af:

  • Danmark Gilborg

  • Danmark -zix

  • Danmark MaKiii

  • Danmark -BeZexZ

#1(Med 0 svar)
1. april 2022 kl. 00:23
Lux0
ærgerligt ellers maskine hold
#2(Med 0 svar)
1. april 2022 kl. 01:54
Thobo
maskine zevve
#3(Med 0 svar)
6. maj 2022 kl. 07:58
zevve
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vil gerne lige sige at det var MIG der tog beslutningen om at leave, fordi at jeg ikke blev respekteret. Jeg gav mig fuldt ud men fik ikke det samme tilbage… Så det skal ikke siges at jeg blev kicked, når det slet ikke var det der skete xD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.