SERA stiller med et næsten nyt holdkort i denne sæson.

"Jeg er mega glad for, at de giver mig chancen"

Dust2.dk har taget en snak med BehinDx, der i sidste sæson rykkede direkte ned med Brøndby og i denne sæson tørner ud for SERA.

20. sæson i POWER Ligaen er i fuld gang, og med undtagelse af DREAM har alle holdene været i ilden.

Et af dem er SERA, der klarede skærene i relegationspillet i sidste sæson og dermed reddede sig endnu en sæson i POWER Ligaen.

Siden har de givet holdkortet en overhaling og skiftet fire spillere. En af dem BehinDx, der i seneste sæson af POWER Ligaen rykkede ned med et brag med Brøndby.

Efterfølgende fortalte den 20-årige spiller, at han havde chancen for at fortsætte hos vestegnsklubben, men i sidste ende takkede nej.

Og den nyslåede SERA-spiller er forståeligt nok glad for endnu en tørn i POWER Ligaen.

Jeg er mega glad for, at de giver mig chancen. Det var meget last minute på grund af den kaotiske off-season, der har været, men vi kommer ud med et stærkt lineup.

Phil (Tekzinz, red.) har været over alle forventninger, og jeg ved, at alle på holdet har udviklet sig markant, bare under den korte tid vi har spillet sammen, fortæller han.

Afgiver IGL-rollen

Mens BehinDx i Brøndby styrede slagets gang som IGL, så har det ikke været tilfældet i SERA. Her er det nemlig Tekzinz, der caller, og det har givet mere frihed, fortæller spilleren.

Det giver mig mere frihed i mit eget spil. Selvom jeg stadig har et stort ansvar på holdet, så er det ikke i nærheden af, hvad det var før.

Det har ikke været svært at tilpasse mig. Vi skal dog alle lære Phils system, og det er ikke noget, der tager 1 dag. Vi er dog godt på vej, forklarer BehinDx.

Fed stemning

SERA-holdet er som nævnt samlet forud for denne sæson. Men trods den korte tid sammen så er stemningen god, fortæller BehinDx.

Stemningen er mega fed at spille i. Der er godt humør og seriøsitet. Og så er der en god kultur over begge hold, hvor vi spiller, ser demoer og snakker meget sammen, forklarer spilleren med henvisning til SERA's andet hold, SERA YOUTH, der spiller i 1. division.

Både BehinDx og Tekzinz befandt sig med hver deres hold i sidste sæson i bunden af tabellen i POWER Ligaen. Målet for denne sæson er overlevelse, forklarer han.

Hvordan skal I lykkes med det?

Arbejde hårdt. Vi ved, vi har de rigtige brikker på holdet, så vi skal bare få det at spille i officials, slutter BehinDx.

Mandag har SERA følgende kampe på programmet i POWER Ligaen:

  • 18:00 - SERA vs. DREAM.gg

  • 20:00 - SERA vs. Fjerritslev Gymnasium

  • 21:00 - SERA vs. Atlantic

SERA stiller med følgende holdkort:

  • Danmark BehinDx

  • Danmark bazzy

  • Danmark jekuz1h

  • Danmark zodi

  • Danmark Tekzinz

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.