BehinDx er allerede på udkig efter et nyt hold.

BehinDx: "Jeg havde chancen for at blive, men takkede nej"

Brøndby eSport endte på sidstepladsen i POWER Ligaen, og nu har de sagt farvel til holdets IGL, BehinDx. Dust2 har taget fat i spilleren for at høre hans side af sagen.

Det startede godt for Brøndby eSport, der rykkede direkte op i POWER Ligaen fra 2. division. De tog vigtige point tidligt på sæsonen, og ved transfervinduet lå holdet solidt placeret i midten af tabellen.

En katastrofal periode efter transfervinduet - hvor holdet ikke vandt en eneste kamp, selvom flere var utrolig tætte - bragte Brøndby ned på en sidsteplads i ligaen, der betød direkte nedrykning til 1. division. En konsekvens deraf er, at Brøndby og deres IGL, BehinDx, valgte at gå hver til sit.

Dust2 har taget en snak med den tidligere IGL om hans tid i organisationen, og hvad der førte til bruddet med Brøndby.

Og det har alt i alt været en god oplevelse, fortæller BehinDx.

Der har været enorm meget udvikling fra 3. division til Ligaen. Brøndby har støttet os hele vejen igennem og havde en tro på os. Vi ramte dog nok bare et loft i Ligaen, hvor udviklingen gik i stå, og hvor vi ikke rigtig kom videre. Vi har haft vores op- og nedture, men alt i alt har jeg nydt at spille der.

BehinDx forklarer, at det var hans eget valg at forlade holdet.

Jeg havde chancen for at blive på holdet, men takkede nej med den struktur, de ville køre fremadrettet.

De ville gerne have en anderledes og mere striks spillestil. Jeg caller med en masse individuel frihed, hvor jeg giver et stort ansvar til alle spillere, og som IGL vil jeg ikke være tilpas, hvis det ikke er mit eget system, vi spiller efter.

Brøndby spillede første halvdel af sæsonen med Stecher, men skiftede ham ud med NutNut efter transfervinduet. Siden da vandt holdet ikke en eneste kamp i POWER Ligaen.

BehinDx har i et tidligere interview stået ved holdets beslutning om at bænke Stecher, men forklaret, at rollerne på holdet ikke passede ordentligt til spillerne, efter nut nut kom til.

Det blev et rod, for folk gik på kompromis med nogle af deres roller, så der var mange, der var utilpas.

Det blev et problem, fordi spillerne ikke var komfortable nok til at tage det initiativ, der er så vigtigt i den mere frie og løse spillestil, fortæller BehinDx.

Da det blev klart, at Brøndby eSport skulle en tur ned i 1. division og vende, gjorde organisationen status på sæsonen på egen hjemmeside.

Her beskrev Brøndby både nogle af de succeser holdet har haft, men også nogle af de ting, der skal gøres bedre. Det er bl.a., at de vil bruge tiden, inden næste sæson går i gang, til at optimere på holdets spillestil og indbyrdes aftaler.

Holdets coach, Mugge, er også citeret for at sige, at holdet er nødt til at forstærke deres struktur og tilgang til træning og kamp endnu mere.

Dust2 spurgte BehinDx, om det var noget han kunne nikke genkendende til, og om han kunne uddybe, hvad organisationen mente, der kunne gøres bedre.

Hertil var svaret til det første spørgsmål kort og kontant.

Nej.

Det var ikke noget han kunne nikke genkendende til.

BehinDx søger nu et nyt hold at spille for. Han skriver på twitter, at det både kan være et dansk eller europæisk hold, og at han er klar på rollen som rifler eller IGL.

Spurgt ind til hans egne ønsker om det potentielle hold, havde BehinDx dette at sige.

Jeg vil have et hold, som jeg ved har niveauet til at kunne spille med i toppen af POWER Ligaen.

#1(Med 0 svar)
26. marts 2022 kl. 11:01
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis man taber 11 kampe i træk og rykker ned, er man så god nok til at spille på hold i toppen? 😅
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.