Astralis Talent slog MASONIC i finalen.

Astralis Talent vinder Gamebox

Det unge talenthold kan løfte pokalen i Herning ved Danmarks største gamingevent.

Astralis Talent vinder Gamebox Invitational med en 2-0-sejr over MASONIC.

Finalen blev udkæmpet på den store scene i Messecenter Herning, hvor Fessor, MistR og resten af Astralis Talent søndag kunne løfte pokalen.

Med trofæet følger også førstepræmien, der lyder på 40.000 kroner, mens MASONIC vender hjem med 10.000 for andenpladsen.

Sikker sejr i finalen

Finalekampen startede ud på Nuke, hvor Astralis Talent sikrede en 10-5-føring på CT-siden.

Fessor og MistR var brandvarme, og det gode spil fortsatte på T-siden, hvor de lagde ud med fire sammenhængende runder. Derfra var der ikke lagt til sejr og en overordnet 1-0-føring i finalen.

Herefter ventede Astralis Talents mapvalg Ancient, som er blandt deres bedste maps. De løb med de første tre runder, men dernæst meldte MASONIC sig ind i kampen med 10 sammenhængende CT-runder og en 11-4-stilling ved halvlegen.

Efter sideskiftet dominerede Astralis Talent kampen, da de ikke lod MASONIC få en eneste CT-runde, og derved med 12 sammenhængende runder vandt Gamebox Invitational på dominerende facon.

MASONIC
0 - 2
Astralis Talent
Alle maps
MASONIC K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Theis 'J3nsyy' Jensen 33 - 37 -4 68.8 61.2% 0.94
Danmark Tobias 'kraghen' Kragh Jensen 36 - 41 -5 82.5 59.2% 0.92
Danmark Casper 'Cabbi' Jensen 30 - 42 -12 64.3 67.3% 0.84
Danmark Anton 'notaN' Pedersen 22 - 38 -16 58.0 65.3% 0.76
Danmark Jonas 'Queenix' Dideriksen 22 - 38 -16 56.7 59.2% 0.66
Astralis Talent K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Frederik 'Fessor' Sørensen 52 - 27 +25 117.0 89.8% 1.78
Danmark Mikkel 'MistR' Thomsen 48 - 27 +21 90.7 79.6% 1.48
Danmark Alexander 'Altekz' Givskov 38 - 29 +9 75.0 77.6% 1.16
Danmark Victor 'vigg0' Bisgaard 32 - 35 -3 77.8 77.6% 1.09
Danmark Benjamin 'brzer' Jensen 25 - 26 -1 49.9 73.5% 0.91

Sådan placerede holdene sig ved Gamebox Invitational:

  • 1. plads: Danmark Astralis Talent - 40.000 kr.

  • 2. plads: Danmark MASONIC - 10.000 kr.

  • 3.-4. plads: Danmark ECSTATIC

  • 3.-4. plads: Danmark Atlantic

  • 5.-6. plads: Danmark Tricked

  • 5.-6. plads: Danmark Los Reyes

  • 7.-8. plads: Danmark AGF

  • 7.-8. plads: Danmark Lonnies drenge

Statistikker, lineups mm. kan findes på HLTV her.

#1(Med 2 svar)
24. april 2022 kl. 16:52
DOMINA7HOR
Nu må de godt stikke til bird :-D
#3(Med 1 svar)
24. april 2022 kl. 17:12
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
imo nej, kan jo ikke bruge radaren på lan
#4(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 17:13
DOMINA7HOR
Fair point, fair point! :-D
#2(Med 5 svar)
24. april 2022 kl. 16:57
Accepted
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Utrolig flot spil af Astralis Talent hele vejen igennem, den sejr må virkelig lune i lejren!

Desværre mange stream problemer her på sidste dagen hvilket tager fokus væk fra, hvor mange fede kampe der har været, for ikke at snakke om den scene. Synes den overgår alle de danske LAN's jeg har set med længder.

Det er fair at der ryger noget kritik mod Gamebox og andre ansvarlige for produktionen, men på samme tid er det ærgerligt at se de samme mennesker i Twitch chat gnide salt i såret henover en hel eftermiddag. På et tidspunkt må man gå ud fra at kritikken er leveret, og derefter ikke meget mere man kan gøre som seer. At det så ikke blev fikset er super ærgerligt, men er overbevist om at folkene bag, har gjort hvad de kunne.

Kritiken på at begge semifinaler ikke blev vist er imo helt berettiget, men derudover synes jeg der blev kørt for meget i ting og sager henover hele dagen.
#7(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 17:21
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det var fuldt berettiget, det er under AL kritik, at streamen kørte som den gjorde.
Simpelthen for amatør agtigt, især de interviews der blev gavet hvor musikken kørte og mic's var slukket.
What in the actual fuck.
Så det er helt fair folk hakkede på det inde på streamen. Skrækkelig seer oplevelse
#8(Med 3 svar)
24. april 2022 kl. 17:32
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tildeles vil jeg give dig ret, men jeg må godt nok også vende den om. Det her hører ingen steder hjemme at den kvalitet der bliver vist er så ringe. det er ingen tjent noget med. og især ikke når man tænker på at Gamebox i det her tilfælde har dust2 lige i baghånden i og med de var turnerings ansvarlig.

Dust2 har deres egen turnering, de streamer hver uge, man ved hvad man får. hvorimod dem som står for produktionen her kun viser ting til events, sådan som jeg forstår og har set det. Men som man siger på godt dansk. hvor der er sparet er der også tjent. men helt seriøst. Gamebox skulle være det nye sort. så hjælper det her godt nok ikke en skid.

Jeg var selv en blandt dem som synes det her slet ikke var okay. og det gør jeg grundet de nu til 3 events har haft samme fejl, om de vil stå inde for dem eller ej. så er det dem der har haft til opgave vise ggw/npf og nu gameshow. hvorpå de samme fejl kommer gang på gang. og på et eller andet tidspunkt så får vi da nok, og den eneste måde det her kan blive løst, er jo netop ved at komme med kritik. ikke alle kan lide det.

20 FPS og laggede. det meste igennem dagen. nu så jeg ikke lørdag's stream.
Lyd og lyttede der aldrig hang sammen, stort del af tiden.
Musik der var helt hul i hovedet. og hvis man gerne vil have herre og fru danmark ind. så hjælper det ikke det første stykke musik de møder er. get the fuck down eller hvad der blevet spillet.

Jeg er ikke fejlfri, det er der ingen af os der er. men det der når man nu for 3 events i streg laver de samme fejl, så må man fandme tage til ansvar! længere er den ikke. få styr på det show i laver. eller i det mindste prøve at fixe det. men det virkede mere som om man var lige glad.

Jeg siger ikke dust2 er de bedste. men når man allerede har en partner inde over, så forstår jeg virkeligt ikke hvorfor dust2 ikke også har fået den her opgave. om de for dyre skal jeg ikke gøre mig klog på. men det her var ALDRIG sket ved dusst2's stream, og de havde i det mindste gjort alt hvad der står i deres magt for at løse problemer.

en sidste ting hvor dust2 måske kan gøre lidt. er ved de caster som bliver hyret ind 3 dage før show. (igen ikke dust2 skyld) fordi der heller ikke var styr på den del, er måske og komme med lidt kritik til dem, så deres show også kan blive bedre hen af vejen. for hold da op det. afbrydelse på afbrydelsen - og det virkede mere til der var kamp om at få det sidst ord.

andrew og wita burde også havde fået snakket det her igennem hvad var godt og skidt. og fået sådan noget løst. men det kræver hjælp en gang i mellem - det ikke altid lige nemt at caste med folk man ikke har castet med før. men så laver man aftaler.
#12(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 19:37
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Vi sagde nej til at stå for stream og produktion, så de har faktisk spurgt os.

Gamebox har ikke forsøgt at spare sig til et skrabet produkt, det kan jeg godt afsløre. Jeg har ikke selv haft tid til at se streamen på noget tidspunkt, men det skal jeg her i løbet af ugen, og så evaluerer vi med Gamebox. For de vil de rigtig gerne og har store ambitioner og vil gerne give CS-communitiet en mega fed turnering, men det er klart, der er også en stor læring for dem, og også om hvem de skal bruge til de forskellige opgaver og hvordan disse arbejder sammen.

Din kritik omkring casterne tager vi til os, og så arbejder vi selvfølgelig på altid at blive bedre.
#13(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 19:52
Accepted
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Som sagt synes jeg kritiken er fair, og er egentlig enig i de ting som folk har ment var for ringe, fordi det var på ingen måder en clean produktion. Problemet for mig har ligget i den måde folk har formidlet deres utilfredsheder på.

For mig at se er det helt i orden at skrive lige ud når man synes noget er ringe, det er sågar nogle gange det der skal til, før tingene bliver ændret. Med det sagt, så tog dagens stream bare super meget overhånd (efter min mening i hvert fald). Når jeg kan gå fra at se første semifinale hvor forskellige folk beklager sig, til at kunne læse præcis samme kommentarer fra præcis samme personer mange timer efter, så synes jeg vi har nået et punkt hvor det er fuldstændig meningsløst.

Det er meningsløst at tingene ikke er fikset, men det er så sandelig også meningsløst, at de samme folk sidder og gnider salt i det samme sår. Tænker både seere og produktionen bag havde hørt budskabet at that point - jeg havde i hvert fald :)

Jeg tænker generelt at der er meget splittede meninger om hvornår nok er nok, jeg synes bare lige jeg ville give mit besyv, da dagens chat tydeligt var blevet overtaget af dem med modsat holdning.
#14(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 19:57
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Der er helt sikkert en del ting kørte suboptimalt i dag, og det er nok en underdrivelse. Det hele kører som det skal i går hvor der ikke skal tages højde for at det skal smide op på main stage, som er der skaber desyncet som jeg forstår det.

I går havde vi fx overlay på vores observer feed hvilket vi ikke havde i dag hvilket er en af grundene til at mange af de her afbrydelser opstår fordi vi næsten ender med at caste fra to forskellige feeds osv. som også skaber desync på os.

Der er helt sikkert nogle ting ved min stil som skal tunes ift at caste CS når man sammenligner med de spil hvor mine primære kompetencer er udviklet, men har heller ikke haft muligheden for at caste med partner på hvilket gør at mange af de hand offs som jeg laver til mig selv når jeg solo caster er ødelæggende for rytmen og kan skabe ubalance, det er bare ikke noget som bliver fikset på en dag, men det er en længerevarende process i at finde frem til hvad der fungerer og det kan også variere fra partner til partner, så det er ikke noget du kan lave en drejebog til som er altdækkende over.

En anden ting med de her afbrydelser er at det er en del af den desk jeg arbejder på hos Riot ift TFT hvor vores erfaring er at det skaber et mere naturligt flow når man har væbnet sig til det, dermed ikke sagt at de ikke var for aggressive men føler ikke de var et problem i går men der var mange af dem dag som jeg vurderer kommer fra det tidligere pointerede manglende HUD på vores 0 delay feed som gør man misser sindssyg mange context clues.

Generelt er der en del ting som man kan kigge på og sige at det er der man gerne vil forbedre men det kræver også at man er villig til at smide pengene efter det.

Synes måske også det er lige hårde undertoner jeg kan fornemme i din besked ift til det arbejde vi leverer men kan sige at den generelle feedback på kommenteringen har været positiv hele vejen rundt, men det havde været fantastisk med en caster eller to mere så man havde muligheden for at kunne dedikere jeg en smule mere til de individuelle serier. Derudover var der lavet aftaler vedrørende roller osv da vi går ind til det men der er ingen grund til at holde det statisk og give frihed at den ene har mere frihed på tværs af diverse runder. Men hvis du tror de ikke er blevet lavet så er det helt fint.

Generel fin kommentar og hvis jeg kommer lidt forkert på tværs her er det ikke min hentydning, god dag herfra og fortsæt dit fine arbejde på stream :)
#5(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 17:13
MrBlond
Flot Astralis Talent! Tillykke WP💪🏻
#6(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 17:18
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
FLot, tillykke kæmpe maskiner
Synes også lige atlantic fortjener et applaus for at tage den hele vejen gennem open.

Til sidst, latterlig dårlig stream og produktion, hold kæft det er en ommer man.
#9(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 17:33
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Stort tillykke skal lyde til astralis talent, det var ikke fra min side forventet de vil vinde. men godt spil så kan alle tage luft fra selv de bedre hold :) stort tillykke.
#10(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 17:37
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stærkt! det var også buddet efter at have set dem i kvarten :)
#11(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 18:01
ZQC
Tillykke til Astralis Talent! :D
#15(Med 0 svar)
24. april 2022 kl. 20:15
wazorntB
Jeg har set Pops og drengene lave stream af højere og bedre kvalitet, da vi stadig spillede 1.6.
Jammerlig produktion, hold kæft hvor var det en sløj oplevelse!

Tillykke til Astralis, endelig begynder det at ligne noget med dette projekt.
#16(Med 0 svar)
25. april 2022 kl. 08:26
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Fair kritik der er af stream-produktet. Det var sgu ikke helt kønt.

Oplevelsen på stedet synes jeg ellers var rigtig god. God stemning, fed venue og en helvedes masse fede oplevelser at få med som gæst til eventen.
Den sygt gode oplevelse på stedet, får mig lidt til at frygte for, om vi kommer til at se et CPH Games igen, da de med mange års erfaring ikke har kunne finde sponsorer mv., men helt nye Gamebox får flettet et så godt event sammen.

Det er helt klart et event der er værd at besøge og en seriøs udfordrer til CPH Games som årets "Must go to" event!
#17(Med 0 svar)
25. april 2022 kl. 09:31
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Flot og overraskende af Astralis Talent, men fortjent!
Vinder 4 ud af 4 bo3's mod alle hold pånær Tricked.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.