blaq er en del af ejerkredsen i MASONIC.

blaq: "Det er ikke engelsk fodbold"

Dust2.dk fangede MASONICs direktør efter nederlaget til Los Reyes i finalen i POWER Ligaen S19.

MASONIC tabte søndag eftermiddag med 1-2 til Los Reyes i POWER Ligaen S19-finalen, der blev afviklet foran publikum i Odense.

Det var en trist blaq, Dust2.dk fangede efter finalen blev overstået i Odense, hvor Los Reyes løb med 65.000 kroner samt titlen som vinderen af POWER Ligaen S19.

Jeg er knust. Mest af alt på gutternes vegne. Jeg står jo her og har det nederen som direktør, men jeg kunne slet ikke forestille mig, hvordan det må være at sidde på serveren. Jeg tror ikke, at de føler, at de fik vist, hvad de kunne i dag.

Til trods for nederlaget er MASONIC-direktøren meget stolt af drengenes præstation, idet holdet har haft et presset og bøvlet skema de sidste mange uger.

Jeg er rigtig tilfreds med drengene. Aftalen er, at det er et langsigtet projekt, og vi bygger på. Vi har lige skiftet Cabbi ind, og vi har lige haft en kort bootcamp, så det er begrænset, hvad vi har nået at træne. Vi vidste godt, at i dag kunne blive spændende, eller så ville vi smadre dem. Og det blev spændende i dag, fordi de var klar fra start af.

MASONIC kom aldrig rigtig i gang på opgørets første map, Inferno. Ifølge den tidligere ingame leader skyldtes det, at Los Reyes spiller meget atypisk, hvilket var til modstanderens fordel på serveren i dag.

Vi er gode på Inferno, men de får rigtig godt momentum, og de får en rigtig god start. Vi får ikke rigtig fat omkring nogle af kontrolpunkterne, og de får lov til at lave nogle skøre runder. De laver nogle runder, hvor de egentlig bare står og venter og venter og venter. Og så får de nogle dueller, for de gør nogle ting, som er meget atypiske, og det var meget til deres fordel i dag, at de spiller lidt skørt. Jeg tror, at vi spiller mod et Los Reyes-hold, der bare går med flowet i runden. Og hvis det virker, så virker det, og så er det pissefedt det hele. Sådan er Counter Strike.

Selvom det ikke gik som håbet efter første map i finalen, sørgerede blaq for, at spillerne skulle nøde oplevelsen.

Det eneste, jeg sagde til holdet, da de kom ud efter første map, var, at det var vigtigt nu, at de gik ind og havde det sjovt, var der for hinanden og fik en god oplevelse. Jeg vil ikke blande mig i, hvordan de skal spille spillet, fordi det ved jeg, at de kan til perfektion, og jeg ved, at casle har deres ryg, når det kommer til det. Jeg er stolt af at drengene kommer så meget bagud på den måde, de gør, og så kommer ind og leverer en finale, der i hvert fald for publikums vedkommende, var fantastisk at følge med i.

MASONIC har haft et mere presset skema de sidste par uger, men har stadig en række kvalifikationer på programmet i den kommende uge, inden de kan holde en velfortjent påskeferie.

Nu skal vi hjem og gøre klar til kvalifikationer i næste uge. Vi har også en Elisa-turnering, vi stadig er med i. Og så tror jeg, at gutterne trænger til en lille påskeferie oven på et pakket program med prøvetræninger, nye spillere, bootcamp og uendelig mange kampe. De har knoklet hårdt, og de fortjener at lige trække stikket.

"Det er ikke engelsk fodbold"

Det var første gang, at slutspillet i POWER Ligaen blev afviklet offline, og det var mega fedt, syntes blaq. Dog viste han utilfredshed med nogle blandt publikum.

Det var en fornøjelse at være her. Jeg synes setuppet er rigtig godt. Jeg var bare lidt skuffet over indblandingen fra publikums side af. Jeg skal ikke vurdere, om det havde nogen effekt på kampen, fordi jeg var ikke på serveren. Men jeg synes, at det blev lidt ubehageligt til tider. Jeg ved, det er en proces, og det er første gang i lang tid, at vi har en LAN-finale i den kaliber. Jeg synes, at Dust2.dk har gjort et godt stykke arbejde for at sætte det op.

Der skal være plads til alle i rummet, og det skal ikke blive ubehageligt at sidde og se på, fortæller blaq til Dust2.dk.

Jeg er godt med på, at det er fedt, at der er god stemning, men jeg synes bare, at der også er grænser. Det her er ikke engelsk fodbold, og det skal ikke være ubehageligt at sidde og se på. Der er også en masse familiemedlemmer, kærester og venner og alle skal kunne være i rummet. Det blev en tand for meget til sidst, afslutter blaq.

#1(Med 6 svar)
10. april 2022 kl. 23:27
SNAZ
Hvad skete der til sidst, som blev en tand for meget? :>
#2(Med 0 svar)
10. april 2022 kl. 23:43
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Var der ikke selv, men har hørt rygter om folk åbenbart sad og callede info ud.
#4(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 00:02
Zealc0
Skal ikke gøre mig til dommer eller noget, men det gik lidt amok hos Hougens fans mod de medrejsende Masonic familier
#37(Med 3 svar)
11. april 2022 kl. 20:08
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg kan simpelthen ikke forstå hele fokus er på d0kz oven sådan en eftermiddag. TV2 Zulu. 100 gæster. God stemning. Glade mennesker. Ingen tech issue efter kampen starter.
Han råber noget der kan få indflydelse på en runde på første map og bliver omgående lukket ned af dust2 personale.
Resten af kamp råber han primært på ryxxo, samt af masonic lejren da kampen spidser til på 3. map. Noget banter masonic selv vælger at gå ind i. Dét gør heller ikke situationen mindre kompliceret.

Sander og jeg står på hver side af salen og holder naturligvis øje og øre på situationen resten af dagen. Vi vurderer rent personligt, at han er træls, men ingen indflydelse har på kampen.

Det var en finale. Der var meget spil. Folk gik op i det. Det var plus 18 event.

Det sagt. Der skal være plads til alle. Og alle skal have en god dag.
Det bord skulle naturligvis have sat sig ved Los Reyes bordet, men det er svært at spotte når de ikke har fantøj.

Det er klart det bliver mere intens når de sidder bord mod bord.

Det der irriterer mig er at vi ikke får kommunikeret korrekt angående headsets. Det er vores fejl. Begge teams skulle sidde med in ears. Heldigvis kan man sige er det LR som sidder med in ears og intet kan høre.
#38(Med 1 svar)
11. april 2022 kl. 20:15
sygtnokbro
Er det ikke netop idéen med de headsets, at man ikke skal have in-ears?
#39(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 20:30
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jo. Men altså… markant mere lyd bliver holdt ud med in ears oven i.
#45(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 00:17
Zealc0
Helt enig med dig her. Syntes sku heller ikke han råbte info konstant som der blev sagt fra hvad jeg vil tro er Masonic lejren.
#3(Med 4 svar)
10. april 2022 kl. 23:58
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Er egentlig meget enig med blaq's udtalelse på trods af jeg selv kan lide at piske en lan stemning op, men jeg synes også man skal huske på der blev pisket en stemning op fra begge camps.

Ja d0kz (Formoder det ham der hentydes til, da jeg selv havde mistet stemmen i forsøg på at få Rosenchefen til at give mig gratis ting xD) gik langt over stregen i nogle tilfælde, Noget jeg personligt også gik over og sagde stille og roligt til ham (Inden jeg blev afbrudt af en som mente han skulle have tæv).
Jeg synes dog ordspillet "At man ikke skal kaste med sten når man selv bor i glashus" passer udmærket her, da (Så vidt jeg husker og som casterne inde ved eventet også pointerede) der også blev råbt tilbage fra masonic-campen samt blev givet en højt råbene og frembrusende F..k finger.

Det var en overall vild dag, der blev lidt overskygget af en fuld, men larmende dreng, der formåede at få collected et par souls, på trods af (Hvad jeg har hørt) 4 warnings. (Noget jeg heller ikke helt har forstået er en ting). Synes det hele kunne være blevet fjernet ved en hurtig beslutning (Forstår godt de forsøgte ikke at tage den, da de bare gerne vil have en fed og god dag) om at give ham hans 100kr. back og sige farvel og tak. (I hvert fald efter 3 warnings).

Vh. Winspai
#5(Med 3 svar)
11. april 2022 kl. 00:26
xone
Synes egentlig ikke at han tager side noget sted, han synes bare ikke at det skal foregå.
#6(Med 2 svar)
11. april 2022 kl. 00:30
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nu var han jo selv en del af det publikum der skabte den stemning lidt mere det jeg mener.

Vh. Winspai
#9(Med 1 svar)
11. april 2022 kl. 08:35
blaqCSGO
MASONIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja, det var jeg. Det her var bestemt ikke et forsøg på at fremstå hellig i den her snak. Jeg blev spurgt på bagkant hvilken følelse jeg sad tilbage med og det står jeg stadig ved.

Jeg var selv oppe at køre - hvem var ikke det, oven på sådan en kamp? Jeg personligt og modstandernes tilhængere havde en god "frem og tilbage" kørende men, jeg sidder også bare tilbage med en følelse af at det måske var en tand for meget? Jeg ved det blev ubehageligt for flere af dem som var tilskuere, til sidst.

Jeg håber ikke der er nogle sure miner eller andet mellem mig og hvem end der blev konkurreret med. Los Reyes fik en god hånd for at have spillet godt af mig og, så fik dokz og jeg en snak efter, da han kom over til mig og rigtig nok som vi begge følte, så var det "god banter". Det her handler ikke rigtig om os men om den stemning som var resultatet af vores "frem-og-tilbage".

Dust2 leverede jo en fantastisk søndag men, måske var publikum lidt for tæt på? Det ved jeg ikke fordi, det var også fedt.
#26(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 16:13
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De officielle masonic og LR bord var placeret i hver side.
Efter salen bliver fyldt op er det svært at rykke rundt på folk.
#7(Med 19 svar)
11. april 2022 kl. 06:37
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg var der også og oplevede det ikke helt på samme måde som dig Winspai. Dog er vi helt enige i at denne barnlige berusede og super ærgerlige knejt - 'd0kz' - der sad og besudlede luften med sine tilråb, nedladende ord og kropssprog, bare skulle smides ud af lokalet med sine 100kr i halsen! - Sådan opfører man sig bare ikke, det var ganske enkelt for upassende og han mangler tydeligvis enten opdragelse eller AA-møder.

Det der kom fra tilbage fra Masonic-lejren var jo bare svar på hans tiltale, vil jeg kalde det. Jeg oplevede ingen andre der lagde op til den slags ihvertfald.

Hvorfor den uvorne unge havde hevet en så barnlig opførsel med sig, udover et tydeligt alkoholforbrug, tror jeg stod uklart for de fleste, men Masonic-fan, det var han ihvertfald ikke! :'-D

Jeg synes, uanset resultatet, at han delvist ødelagde stemningen i lokalet.

2-3 gange bemærkede jeg at der blev råbt omkring spilleres positioner i spillet, hvilket spillerne desværre kunne høre, trods de ellers rigtigt gode headsets. Dette burde der i endnu højere grad slåes hårdt ned på! Det nytter ikke noget at en coach til en finale skal bede om at den slags får en ende!

Alt i alt et fint arrangement, ser man bort fra de lettere uheldige ting! - Jeg synes selvsagt at det var synd sejren ikke gik til MASONIC, det havde været fuldt fortjent, men det skulle ikke være denne gang, desværre!
#10(Med 1 svar)
11. april 2022 kl. 09:07
vnG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ren nysgerrighed, hvorfor føler du at det havde været fuldt fortjent hvis Masonic havde vundet?
#44(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 23:59
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Fordi drengene havde et så flot grundspil selvfølgelig! Jeg tænker da også at jeg som medejer af en organisation altid vil have en forkærlighed for egne bedrifter og spillere! Så ja, jeg synes bestemt de drenge havde fortjent at vinde!

Denne gang var det Los Reyes og Ryxxo der kørte den hjem, men det var spændende lige til sidste runde!
#12(Med 15 svar)
11. april 2022 kl. 09:50
Patti
Astralis
Dust2 MVP
Bare lige hurtig fyi: Vi sad 5 gutter med in-ears i under vores headset og fik blæst vores hjerne igennem så snart runderene var igang, så kunne på intet tidspunkt høre noget udefra overhovedet.
Hele modstanderholdet havde åbenbart ikke in-ears i??????????
Ingen snakker om det, det er lidt som om folk ikke indser hvor kamp unfair det er. Så vidt jeg ku forstå var det en beslutning taget af admins inden kampstart, som vi så ikke lige var blevet informeret om, så bebrejder self ikke Masonic på den her.
#14(Med 3 svar)
11. april 2022 kl. 10:27
blaqCSGO
MASONIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Og det er selvfølgelig dybt beklageligt at I ikke blev informeret om det her.

Jeg tror ikke der er tvivl om at der er flere ting som kunne gøres bedre. Men, jeg synes ikke vi skal tage fokus fra at det var et fint arrangement. Det er klart, alt efter hvem man er, så har man en anden oplevelse. Men Jeg glæder mig til at vi alle kan gøre det bedre i næste sæson!

Tillykke med sejren.
#15(Med 2 svar)
11. april 2022 kl. 10:31
Patti
Astralis
Dust2 MVP
Jeg synes egentlig det hele spillede ganske okay. Jeg ved ikke hvad der skete i crowd selvfølgelig. Men på scenen var alt cool, udover det jeg nævnte tidligere og Nodios der blev harassed af solen xD
Tak :D
#17(Med 1 svar)
11. april 2022 kl. 11:19
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Prøvede fandme ellers hårdt med de fucking roll-up banners. Efter Nodi blev reddet, sad jeg fra runde 27 og indtil i vandt på vertigo med et banner oppe i luften for at ryxxo heller ikke ik den i smasken :D
#18(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 11:23
Patti
Astralis
Dust2 MVP
HAhah gjorde du???? legende seriøst
#22(Med 10 svar)
11. april 2022 kl. 14:42
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvordan er det ikke en fordel at spille med in ears? Det må da gøre lyden en del mere klar ift headset der er lavet til at cancel noise?
kan i ikke bare skrue ned for lyden hvis den er for høj?
#23(Med 9 svar)
11. april 2022 kl. 15:16
Patti
Astralis
Dust2 MVP
Hvis det er en fordel havde masonic nok også brugt dem :D?
#28(Med 1 svar)
11. april 2022 kl. 17:00
CABBI
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 MVP
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du har ret i det er en fordel ikke at få sine ører ødelagt af in ears, og det er en fordel, dog vil jeg sige at jeg ikke er sikker på lyden i de headsets var en fordel, da jeg faktisk tror det havde været bedre med in ears.
#34(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 18:31
Patti
Astralis
Dust2 MVP
Kan godt være lydkvaliteten er ringe i dem tbh :D Ved bare jeg intet ku høre i mine in-ears, men det er også første gang jeg bruger dem
#30(Med 6 svar)
11. april 2022 kl. 17:38
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Mit spørgsmål er ikke flabet ment. Men i pro tuneringer, selvom det ikke er på en scene, bruger de noise cancellation headset og in ears.
Hvorfor skulle de gøre det, hvis der ikke var en pointe med det, fordi kunne forestille mig det er mere behageligt uden in ears.
Og mht lyden, hvorfor kunne i ikke skrue lyden ned?
De headset masonic brugte er vel ikke beregnet til lyden fra cs, på samme måde som in ears er. Så forstår helt ærligt ikke jeres pointe mht at de har fordel fordi i brugte in ears
#32(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 17:47
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er dem fra byskovs projekt. Tror de brugte de samme til majoren og npf.
#35(Med 4 svar)
11. april 2022 kl. 18:40
Patti
Astralis
Dust2 MVP
Jeg vil da alle dage hellere spille med et normalt headset end at bruge små in-ears som gør ok nas :D Og lyden fra in-ears er ikke nice ift et normalt headset imo. Derfor jeg mener det er en fordel at spille uden. Håber det giver lidt mening
EDIT: Hvis casle ku høre crowd/casters kan spillerne vel også, hvis de ikke har brugt in-ears. Tænker jeg også er et potential problem ved at de spiller uden
#49(Med 3 svar)
12. april 2022 kl. 08:02
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der er altså forskel på at have ingame lyd og ikke ingame lyd. Chancen for at casle har kunne høre tilskuerne/casters har været større end spillerne med ingame lyd.

Jeg vil dog sige efter jeg havde hørt brokkeri om man havde hørt info. Så stoppede Mads og jeg med at give noget som helst væk omkring defuses, positioner osv.

Men jeg må virkelig sige, at hvis i har inears der gør ondt, så må i virkelig ud og bruge penge på nogle ordentligt inears.
+ husk at brug jeres hyperX lydkort til inears
#67(Med 2 svar)
12. april 2022 kl. 13:33
Patti
Astralis
Dust2 MVP
Ja der er forskel på at have ingame lyd, og ikke have ingame lyd, det siger vel sig selv :D Men der findes volume binds, som nogle spillere bruger til f.eks i freezetime, eller når de er døde?

Godt at høre, er heller ikke i tvivl om i gjorde et godt stykke arbejde

Snakkede med Narky efter og fik anbefalet andre in-ears, så dem prøver jeg 😎
#71(Med 1 svar)
12. april 2022 kl. 18:15
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Vidste ikke folk mutede lyden i freezetime. Som coach er der jo kun teamspeak lyd, så alt ingame lyd er væk - måtte coaches tale mid round?

Endelig få nogle ordentligt inears, det kommer til at gavne jer alle i sidste ende. Hvis det er den ubehagelige følelse i at have dem i alt for lang tid, så kan man ugen op til events lige skifte til inears for at vende sig til det.
#72(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 18:32
Patti
Astralis
Dust2 MVP
Yes sirrrrrrr
#16(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 11:08
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er så sjovt hvordan folk har hørt alle mulige forskellige slags info, som jeg skulle have givet 😂 og desuden tak for tips vedrørende mit udmærkede forhold til alkohol. Der er to sider af en sag, og hvis du spørger mig, så det satme ikke kun mig der har dummet mig igår :P

MASONIC havde nok vundet hvis jeg havde heppet på dem!!! Trækker i trøjen næste gang gammel far
#8(Med 3 svar)
11. april 2022 kl. 07:39
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Gal et cirkus. Hvorfor smed i ham ikke bare ud hvis han sidder og råber info? 😂
#11(Med 2 svar)
11. april 2022 kl. 09:26
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
kan forestille mig man er bange for at drage en "for hurtig" belsutning ift det er første gang der er lan
#21(Med 1 svar)
11. april 2022 kl. 13:43
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det kan da altid forsvares. Så ved han det da til næste gang.
Ærligt så jeg helst der kom en udelukkelse sommeren over, nu når han får det at vide 4 fucking gange 😂😂😂
#24(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 15:23
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Der er ikke blevet givet advarsler for info 4 gange.. På første map råber jeg "De kommer nuuuu Masonic" som bm overfor dem. Dette blev set som over grænsen, og det kan jeg også godt se nu. Derfra bliver der ikke sagt en skid andet end ren lort. Jeg får så 3 advarsler pga. larm. Men tænkte man gik efter et dart-agtigt-event og ikke bingo :P
#19(Med 3 svar)
11. april 2022 kl. 12:56
DH_JanLund
Det lyder til der har manglet en voksen. Synd
#25(Med 2 svar)
11. april 2022 kl. 15:26
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Styr dig.
#27(Med 1 svar)
11. april 2022 kl. 16:58
DH_JanLund
okay perfekt håndtering :D
#29(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 17:10
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Træls. Farvel.
#20(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 13:25
smN---
J3nsyy best player
#31(Med 2 svar)
11. april 2022 kl. 17:42
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Betaler d0kz topskat?
#33(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 17:48
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Var det jeres bord? Haha.
#36(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 19:42
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ikke endnu!
#40(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 21:18
GET_LEIF
Uanset hvordan man vender og drejer det hele så har Reyes bedre individuelle spillere. Derudover så spiller Reyes med et mix hold og har slet ikke trænet. I stede for at have fokus på dokz samt hvor skæve Reyes spiller mht taktikken .. så burde fokusset være at man taber til et mix hold og vel på mange områder er under al kritik. Men lad os kalde det et langsigtet projekt.
#41(Med 11 svar)
11. april 2022 kl. 23:15
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Det er sgu en ærgerlig drejning det her har taget. Vores sejr bliver underspillet fuldstændig, og nu skal det hele handle om hvad d0kz har sagt, eller ikke har sagt. Hold kæft hvor er det ærgerligt. Dust2 har leveret et fedt produkt og lan setup, som nok har ramt den stemning de gik efter. Hvad havde man regnet med når der er 2 drikkevare med i prisen? Og nej d0kz har ikke råbt noget der skulle være afgørende for kampen. Det er sgu latterligt, uden tvivl. Ser man på fordele og modsat, så sad vi med In-ears hele kampen, sol på skærmene, og en restart midt i pistol runden. Vi var bare bedre på dagen, og burde have lukket den på nuke. Intet i mod masonic spillerne, men hold kæft ledelsen burde lade være med at pege fingre af, hvad jeg skriver i interviews, når i selv opfører jeg som 9. klasse elever.

Kæmpe cadeau til hvad dust2 og alle bagved har leveret for deres første powerliga finale med tilskuere. Næste gang bliver sikkert endnu bedre!
#43(Med 10 svar)
11. april 2022 kl. 23:42
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tror ikke der er nogle der siger i ikke har fortjent det eller om i kunne høre det eller ej, var hvert fald ikke min mening med det. Jeg var der ikke. Synes blot man skulle banlyse en hvis man opfører sig som en spade efter 3-4 advarsler? 😂 Hvor svært kan det være at holde sit alkohol.
Tør vædde med mig og gran har haft en 10 gange større hest på uden at opføre os som mongoler til CPH games😂🤦
#46(Med 9 svar)
12. april 2022 kl. 00:41
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Helt sikkert, hvis det er det dust2 føler for? Det er dog ikke det indtryk jeg får, ville i hvert fald være en underlig strategi at inkludere drikkevare i billetten, holde det 18+, samt lave banko under eventet, hvis man gik efter at have en biblioteksstemning.

Jeg har som sagt holdt mig til reglementet og beholdt mine in-ears i, så jeg har ingen anelse om hvad d0kz har råbt, andet end det min familie har fortalt. Men som man kan se på videoen er blaq også over at række fuck og masonic lejren havde da også høj stemning på, skal de så også smides ud eller er det kun fordi d0kz er en tand højere at han skal ud? Det er en svær balance, for det er kun enkelte personer der sjovt nok holdte med det ene hold der mente at d0kz og flere andre råbte info, mens alle andre havde en helt anden opfattelse. Så skal han smides ud for støj? Næh, jeg hører til den gamle del af scenen hvor man altid råbte af hinanden, så selvfølgelig skal det være i orden. Måske burde dust2 overveje afstanden til scenen næste gang, hvis man føler det er et problem. Eller også bare håndhæve det reglement der er sat.

Synes det er super fedt det dust2 har formået at lave, samt med det skema de havde for weekenden er det et fantastisk setup de har presset ud. Det er ikke ESL, Dreamhack eller whatever, det er Dust2, første gang vi har livetilskuer med så selvfølgelig vil der være noget man kan gøre bedre til næste gang. Hvilket nok 100% sikkert bliver bedre.

Måske jeg også er træt over at Masonic folk skal udstille min identitet negativt pga en joke, når de selv har en ledelse der er til at brække sig over når de taber en kamp med 2-3 fordele. Det er selvfølgelig også nemmere at skyde skylden på alt andet end en selv.
#48(Med 1 svar)
12. april 2022 kl. 07:54
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg havde faktisk ikke tænkt at skrive noget. Nu sad Mads og jeg og så kampen, tilskuerne og alt muligt andet oppe fra.
Jeg personligt, føler ikke at jeg hørte, der blev givet noget info som kunne bruges til noget fra Hougans bordet.
Jeg vil dog sige, at masonic bordet inden det stak helt af, spurgte om d0kz ikke kunne holde igen med at stille sig på bordet, og være højt råbende imod dem.
Hvis han bare havde råbt hougans, som det startede med, så havde ingen været provokeret af det.
Skal der være jublende stemning? Ja, og man skal have lov til at juble på ens mates.
Jeg er faktisk glad for at han skabte lidt råberi, for begge hold råbte eller jublede ikke specielt meget når de vandt runder.

Alt der sker efterfølgende er uacceptabelt. Jeg synes det er så ærgerligt at fokus er endt på denne situation, når dust2 leveret en nærmest perfekt Lan søndag.
#75(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 20:08
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Jeg har heller ikke hørt andet, og ja er enig.
#50(Med 3 svar)
12. april 2022 kl. 08:39
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Igen jeg var der ikke så jeg ved ikke hvad der er sket. Ytrer blot min mening om at hvis man sidder og råber info skal man ud. Uanset om i kan høre det eller ej, det gør man simpelthen bare ikke.
Alt det med at masonic har sat med fuck fingeren oppe osv. Det synes jeg sku heller ikke er i orden :D større rivaler er i sku heller ikke.
Nu var jeg også selv aktiv i 2014-2017 og jeg har sku aldrig oplevet til et lan at der bliver råbt info, truet med tæv(ifølge winspais kommentar) eller bliver rakt fuckfinger til modstander holdet, pga en finale kamp.
Højst Larsen der blev truet lidt til cg fordi han var en idiot overfor en et par hoveder højere end ham online 😂😂
Det var vel ikke Madrid og Barca der spillede mod hinanden? 😂
#52(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 09:49
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er da vigtigere end el classico. Kampen om DK’s 4-5 bedste hold.
#76(Med 1 svar)
12. april 2022 kl. 20:09
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Men der er vel kun 1 der synes at der blev råbt info. Alle andre er uenige.
#81(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 23:36
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enten blev der råbt info eller ikke
Det er vel ikke et spørgsmål om hvad folk synes, når han end da får en advarsel for det.
Stadig kæmpe mongol hvis man sidder og råber info ;)
#51(Med 2 svar)
12. april 2022 kl. 09:30
blaqCSGO
MASONIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er ked af at min holdning om stemningen bliver taget ud af en kontekst med den overskrift. Jeg var nemlig selv en del af det og det står jeg ved, det kom bare ikke med i teksten. Til det håber jeg da også d0kz og jeg stadig står ved det vi sagde til hinanden da vi trykkede hånden efter kampen. Han kom jo hen til mig og forsikrede mig at det var bare "banter", det er jeg enig med ham i.

Jeg savnede at I kom forbi og sagde tak for kampen, så derfor gik jeg hen til jer - det er nemlig vigtig for mig at vi anerkender at I har vundet. Du har ret I at i var bedre på dagen, det er derfor du står med pokalen.

At der skulle være truet med tæsk tager jeg stor afstand fra. Jeg ANER ikke hvem der kunne finde på at sige sådan noget til d0kz.

Tak for kampen Alex, og bleklager den drejning din mandag har taget sig. Tillykke med titlen og så håber jeg vi ses i næste sæson.
#53(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 10:12
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det håndtryk gælder selvfølgelig stadig. Da du er ovre ved mig, efter queenix 1v2 på vertigo, er jo det fedeste moment nogensinde. Ingen hæmninger. Bare en CEO som lader det hele slippe løs overfor en rivaliserende fan. Det husker jeg også, at jeg råber tilbage i momentet. 😁
#77(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 20:16
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Det er ikke så meget din holdning, det er mere det overordnede billede som folk har fået af eventet. Jeg synes det er noget af det bedste jeg har set når i vinder runden i OT og du løber over til dokz. Det viser en passion for spillet og det er da bare fed stemning, man kan sikkert undgå fuck-fingeren, men altså, jeg synes det var genialt.

Jeg er ked af jeg ikke fik sagt god kamp til dine spillere. Jeg må ærligt indrømme at jeg var helt færdig på de sidste 2 maps pga. sygdom, og så da kampen endelig var færdig vidste jeg slet ikke hvad jeg skulle. Hvis man ser vod'en kan man også se jeg sidder med headset på i lang tid efter vi har vundet, fordi jeg ikke fattede hvad der skete, og når jeg så endelig kom tilbage til igen var der flere TV stationer der ville interview.

Alt det med slåskamp er jo intet med jer at gøre så det er fair. Tænker alle på scenen tager afstand til vold. Tusind tak for kampen, jeg synes den var god, og jeg er sikker på at i nok skal vise i nogle flækkere!
#42(Med 0 svar)
11. april 2022 kl. 23:17
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
:)
#47(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 00:49
zEden
content og læse alt det her!
#54(Med 20 svar)
12. april 2022 kl. 11:16
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg havde faktisk tænkt, at jeg ikke skulle bruge mere tid på det lan her. men desværre, så bliver tingene drejet i den forkerte retning.

Hvor skal jeg begynde? nærmest alt ved det her lan var perfekt, der var da ting som kunne gøres bedre, og de er allerede blevet skrevet flere steder fra. Jeg var vild med placeringeren, stedet man havde valgt at holde det, til de 100 mennesker, som sidder tæt på. Jeg er KÆMPE fan af banter, god steming og alt hvad der hører til, min grænsen går når der bliver givet info fra publikum.

Vi kan alle sammen dumme os, det kan jeg selv roligt skrive under på. Men hvorfor så ikke bare stå frem og sige "jeg blev grebet af stemningen og dummede mig", så er den ikke længere jo.

Jeg har været til 50+ counter strike lans, hvor folk har flash bug'et, mistet nettet efter første runde, små kigget skærm og alt det andet lort man lavede før i tiden. Jeg har aldrig reageret på det, men nu står jeg og hører der bliver råbt "han hiver den" i en clutch runde, dette er på map 2 og ikke første gang i kampen. Hvad ville alle andre have gjort?. Selvfølgelig henvender jeg mig til admins og folk fra bordet bagefter. Det har intet med at tabe at gøre, vi vandt netop det map. Jeg havde på det tidspunkt, en kæmpe tro på vi nok skulle vinde sidste map.

I øvrigt har jeg aldrig sagt at der blev givet info alle runder, for selvfølgelig blev der ikke det, jeg kunne heller ikke hører alt der blev sagt overhovedet, men specielt den ene runde, står meget klart, da der var helt stille i lokalet.

Jeg vil lige benytte lejligheden til igen at sige, det her skal ikke fjerne fokus fra at los reyes har vundet power ligaen. De spillede en kanon kamp, og specielt ryxxo var rigtig god.

Allervigtigst at tage med fra det lan her, må være at vi skal holde den slags helt nede. Holdene skal have præcis samme vilkår, i forhold til lysindfald, in-ears osv. At folk giver den gas med jubel, gør jo kun tingene federe, men der må være en grænse et sted.

Jeg håber mit skriv giver et lille indblik i, hvordan det måtte være at stå der, og at folk kan prøve at forestille sig at det var dem selv.
#55(Med 19 svar)
12. april 2022 kl. 11:39
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Altså forfanden. Både Martin, hunden og flere andre bekræftet jo bare at der ikke var andet end der der latterlige "de kommer nuu masonic" på map 1. Hvordan tror du det er fra min side, at blive beskyldt for sådan noget pis, når det er fuldkommen bullshit :D

Hvorfor kan du ikke bare lægge dig fladt ned, og indse du er forkert på den, når du tydeligvis ikke kunne styre dine følelser?

Den runde du beskriver hvor der er helt stille og du siger jeg skulle have sagt han hiver, der siger jeg "gloryhooooleeee" hvilket du også høre hvis du går ind på TV2 Zulu vod. Det er en intern joke mellem ryxxo og jeg, men hvorfor skulle det hjælpe nogen?? Han kunne forresten se ham hive, hvis du går ind og ser det igen.

Vildt du prøver at give folk et billede af hvor svært du havde det 😂 du skulle måske arbejde med dine spillere og deres nerver i stedet.

Der kommer nok en dag et crowd hvor det ikke kun er et bord med 8 mand der råber af dem.
#56(Med 18 svar)
12. april 2022 kl. 11:54
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er klart det er nemmere at sige man intet har hørt, end at skal hænge folk ud for at have givet info. Det er fair at folk ikke har hørt det, man kan ikke hører alt jo. Men tror du helt seriøst jeg ville gøre et større nummer ud af det? hvis jeg var i tvivl? Jeg har noget at tabe her, du har intet at tabe. Selvfølgelig har jeg spurgt mig selv om jeg kunne tage fejl, men der var under eventet og efter eventet flere der har bekræftet over for mig at der blev givet info.

jeg har lige slet klippet, og jeg ved ikke om jeg hører dårligt eller om du har adgang til andet end jeg har, men der kan man intet hører når han defuser, det er jo inden defuset at du råber gloryhole.

Jeg har blot forklaret det fra min side af, så jeg prøver ikke at give folk et billede af noget som helst. Det er dig der laver "sjove" videoer og prøver at dreje det til noget andet. Jeg har ikke fået fire advarsler for min opførsel, jeg har faktisk slet ikke fået en eneste.
#57(Med 17 svar)
12. april 2022 kl. 12:01
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har jeg intet at tabe? Det er da ikke skide sjovt for mig, at blive hængt ud som en taber der giver info, når jeg blot prøvede at skabe god stemning med sjove tilråb.

Det er meget fint, at en flok forældre fra Masonic, som muligvis ikke har den store indsigt i hvad der er brugbar og ubrugelig info, kan bekræfte jeg har givet info. Alle ved mit bord, samt folk der har forstand på cs, afkræfter det jo??

Ja præcis. Jeg råber intet da han defuser. Jeg råber blot gloryhole inden. Man kan godt høre når jeg råber gloryhole, men ikke når jeg giver info på stream eller hvad? XD

Det er fint casle. Din side er bare forkert, og derfor føles det sgu sådan herfra. Dig og din kones opførsel under og efter kampen var sgu ikke okay. Hun står og skubber til mig og siger jeg skal skride, som om hun er hævet over mig derinde? Hvad er det for noget?

Du burde nok have fået en advarsel efter map 2, hvor du mister hovedet fuldstændig :-)
#58(Med 16 svar)
12. april 2022 kl. 12:18
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg tænker ikke du har noget at tabe nej, du er jo i den heldige situation at der intet lyd er på det givne tidspunkt. Man kan hører dig råbe når der ikke bliver skudt, ellers kan du ikke hører andet end ingame lyd på zulu.

Jeg kan fortælle dig at det ikke kun er forældre fra masonic, fordi de ved selvfølgelig ikke hvad brugbar info er. Der er ingen fra dit bord der har afkræftet noget som helst? Det er Martin og hunden(som ikke sad ved dit bord), og så har Winspai sagt at du gik langt over stregen flere gange.

Der er ingen der har skubbet dig, højst lagt en hånd på din brystkasse og bedt dig om at lade være med at blande dig. Det tænker jeg er okay?

Hvad skulle jeg have fået en advarsel for? jeg fortæller en admin hvad jeg hører, og tager en snak med iceberg? som jeg skriver længere oppe, så har vi jo netop vundet mappet og det er jeg selvfølgelig glad for.
#59(Med 6 svar)
12. april 2022 kl. 12:27
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
De 7 andre ved mit bord er blot ikke gået ud offentligt og sagt noget.

Hvad skulle jeg ikke blande mig i?? Jeg var ved at slutte fred med blaq ovenpå fed banter på map 3 haha. Så nej, det var fuldstændig ude af kontekst, og var bare underligt gjort.

Du skal have en advarsel for at hidse dig sådan op, og tackle situationen med truende adfærd. Du kan da se på Icebergs reaktion, at han tydeligvis får et chok over den måde du kommer farende på :D Hvorfor skulle han sidde og give info altså?
#62(Med 5 svar)
12. april 2022 kl. 12:39
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
altså de 7 som du kom med? Der er jo andre ved samme bord som har hørt det. Men uanset hvad, så er man jo uskyldig til det modsatte er bevist, så det er jo heldigt for den som gav info. For mig er det MEGET vigtigt der bliver sat fokus på det her fremover. At der bliver ved med at blive påstået at der ikke er givet info, på noget tidspunkt, er forkert.

Vi står nogle stykker og snakker da du kommer hen, og så bliver du bedt om at gå, længere er den vel ikke? det kan vel kun være fair? din opførsel har jo tydeligt pisset en masse af, jeg tror endda du siger på et tidspunkt "der er 50 der har klaget over mig, men de tør ikke smide mig ud"

Jeg var lidt oppe og kører, det vedkender jeg gerne, men jeg har altså ikke været truende på noget tidspunkt. Jeg har flere gange fortalt hvorfor jeg henvender mig til ice, han er den eneste som jeg kender. og jeg får af vide at der er blevet givet info fra "hans" bord.
#65(Med 4 svar)
12. april 2022 kl. 13:00
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg har ellers ikke hørt noget info blevet givet. Jeg var endda meget påpasselig, efter jeg får en advarsel på map 1 (på noget som kunne tolkes på flere måder).

Det er bare direkte forkert. Jeg henvendte mig til blaq for at sige tak for god banter, og så er det i konfronterer mig efterfølgende.

Jeg lavede da bare sjov med situationen, når jeg får af vide der er kommet 50 klager. Kan du ikke selv høre det lyder lidt overdrevet med 50 klager? :P

Det med ice styrer du selv. Hvis det er sådan du snakker/henvender dig til dine venner, så virker du ikke specielt sympatisk. Synes bare det er en forkert måde at tackle situationen på :)
#66(Med 3 svar)
12. april 2022 kl. 13:12
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Men du ender alligevel med 3 advarsler bagefter. Du vil rigtig gerne have det hele til at virke som om, du er den største engel og du intet har gjort forkert, det er lidt komisk. Hvis du får af vide at der er 50 som har klaget, og får 4 advarsler, så er det vel et eller andet galt?

Jeg ved slet ikke hvad det du beskylder mig for nu, du siger min kone har skubbet dig. Jeg forklarer dig at det har hun ikke, på det tidspunkt kom du hen til os, rigtig nok for at snakke med blaq i første omgang. Da du henvender dig til os, bliver du om at gå. Det er utroligt så mange detaljer du kan huske, når du ellers skulle være så fuld :) de to ting plejer jo ikke at hænge så godt sammen.

Den skal jeg nok tage med ice, jeg var helt sikkert for meget oppe at kører, det vedkender jeg gerne endnu engang. Det ville klæde dig at gøre det sammen.

Hvis du vil debattere mere, så må du henvende dig til mig privat.
#68(Med 2 svar)
12. april 2022 kl. 13:34
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Whatever. Jeg har aldrig nogensinde sagt jeg var den største engel. Jeg råbte og skreg som en fuld stodder, det står jeg gerne ved :)

I lige måde. Din CEO og spillere har selv taget fat i mig privat og løst det, men du ville jo gerne skrive både her og på Twitter offentligt på kampdagen :)
#69(Med 1 svar)
12. april 2022 kl. 13:44
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det var godt.

Mine spillere skal heller ikke blandes ind i noget offentligt, den tager jeg gerne for dem. Jeg har ikke mere at snakke med dig om, du siger det ikke er dig som har givet info den runde, og du ved desværre heller ikke hvem det så var. Nu er jeg kommet bagud med arbejdet, så god dag til dig trods alt.
#70(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 13:55
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det nytter heller ikke noget jeg bliver ved med at gentage mig selv, når du har sat dig fast på at stjernerne vendte den forkerte vej, og alle var imod dig i søndags.

Mine dåseøl panter heller ikke sig selv anyway :) god dag!
#60(Med 1 svar)
12. april 2022 kl. 12:32
sygtnokbro
Må ærligt sige, at du fremstår lidt dum her. Uheldig situation.
#64(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 12:49
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg kan godt selv se beskederne bro =:) Men det ændre desværre ikke så meget for mig. Jeg tænker det nok skal gå alt sammen, som jeg har skrevet 2 gange nu, så er det vigtigste for mig at der kommer fokus på det her fremover, jeg ønsker ikke at andre skal stå i samme situation.
#61(Med 6 svar)
12. april 2022 kl. 12:35
YBGY
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du vil gerne have en fra hans bord afkræfter at d0kz har givet info, værsgo. Dokke gav ikke info, udover kommentaren på map 1, som vi også kommenterer på ved bordet at det ikke var okay. God dag :)
#63(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 12:47
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tak for at i kommenterer det på map 1. Kan du så hjælpe med at opklarer hvem der råber det på nuke? De andre jeg har spurgt har nemlig valgt, ikke at svarer på den del. God dag.
#73(Med 4 svar)
12. april 2022 kl. 18:45
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vi sad ellers lige ved siden af og kunne høre der blev givet info mere end én gang :)
#74(Med 3 svar)
12. april 2022 kl. 19:02
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er sjovt. Jeg er blevet totalt nysgerrig efter at have læst med på sidelinjen. Derfor har jeg nu 2 gange været inde med totalt høj lyd på tv2play for at lytte efter situationerne. Den situation hvor der skulle været råbt "han sticker"? det kan jeg simpelthen ikke få til at hænge sammen, for i det tidspunkt han skal råbe "han sticker" råber han "Glooooryyhoooolleee"? hvilket er totalt åndsvagt for det giver jo en kæmpe fordel til alle andre end ryxxo? :D
#78(Med 2 svar)
12. april 2022 kl. 21:00
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Skal jeg ikke kunne svare på. Jeg gider egentlig heller ikke at kommentere for meget på det, det eneste jeg kan sige er, at jeg, og de tre jeg sad med, alle hørte ham råbe 2-3 ting
#79(Med 1 svar)
12. april 2022 kl. 21:06
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
ærligt jeg sad faktisk og tænkte det samme, så lad os bare lukke den. Det kan jeg ikke anfægte.
#80(Med 0 svar)
12. april 2022 kl. 21:39
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Helt enig. Føler ikke det havde en effekt på kampen. Udover, at Masonic spillerne måske kan være lidt tilted over at de kan høre der bliver givet info. Men som sagt, det info der blev givet, var ikke kamp afgørende :)
#82(Med 1 svar)
13. april 2022 kl. 07:39
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
For god ordens skyld, så vil jeg lige nævne at Los Reyes selvfølgelig vinder finalen som de bedste på dagen - det er synd at opmærksomheden er taget fra dem her efterfølgende! Derudover vil jeg også rose Dust2 for et godt arrangement med god underholdning i Martin, Hunden og øvrige før og under kampen!

Skulle jeg komme med lidt konstruktivt, så havde det nok været bedre hvis der var længere mellem spillere og publikum og så tror jeg da bestemt også at der bliver behov for endnu flere tilskuerpladser næste gang, personligt kunne jeg have medbragt en betragtelig flok venner, der også gerne havde betalt mere i entré! - Men det er jo kun positivt hvis et event som dette kan vokse, så ingen kritik til valg af venue - det kunne noget at der var gode øl! Ift. d0kz, der som den eneste opførte sig direkte kritisabelt, så synes jeg som minimum at en reprimende havde været på sin plads - for hvorfor skulle han have lov til at skabe den trykkede stemning der trods alt blev største årsag til brokkeriet!

Uanset hvad, så var det et stærkt arrangement af Dust2! - Fedt at se og mærke stemningen og energien, bekræftende at se der var god opbakning og så vidt jeg kan forstå på TV-seerne var det en spændende kamp og et arrangement der kunne trække langt flere tilskuere fremover! :-)
#84(Med 0 svar)
13. april 2022 kl. 10:13
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så vidt jeg kan læse mig til, fik d0kz 3 eller 4 advarsler og "problemet" her er vel, mest af alt, at man måske bør indføre et "3-strikes-and-you're-out"-agtigt system. Det er nu også derfor jeg synes hele situationen lyder en smule underlig - for stod han, som ene mand, i sandhed og gav info, kaldte "sticks" m.m. så er jeg rimelig sikker på at han var røget ud - og når nu ikke VOD bekræfter nogle af de udtalelser der er kommet omkring netop info fra ham, så virker det hele en smule underligt fra Masonic lejren.

Stort tillykke til LR, selvfølgelig. Fedt at de gav den gas og at Ryxxo igen viser hvor god han er.
#83(Med 3 svar)
13. april 2022 kl. 10:12
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nogle steder hvor man kan se VOD fra finalen? Ser ud til Dust2 kan være stolte af arrangementet - man kan ikke gardere sig imod alt (eller alle). Godt gået!
#86(Med 2 svar)
13. april 2022 kl. 13:23
CONR4D
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Dust2.us streamede det tror jeg. Burde gerne være en vod inde på deres twitch ;)
#87(Med 1 svar)
13. april 2022 kl. 14:15
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fedt! Det får jeg lige kigget senere. Men antager ikke man kan få det voldsomme ( :D ) drama med dér, da det vel formodentligt kun var via Zulu det skete :D
#88(Med 0 svar)
13. april 2022 kl. 16:04
CONR4D
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Yea, man kan ikke rigtig høre noget midt runderne, først efter når man kan se publikummet. Tror det er anderledes på zulu's vod though
#85(Med 0 svar)
13. april 2022 kl. 11:52
danielR
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Så har vi da et emne til næste afsnit af bootcamp, det bliver godt nok! :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.