BehinDx er forståeligt nok skuffet over nedrykningen fra POWER Ligaen.

"Jeg er utrolig skuffet"

Dust2.dk fangede Brøndby-IGL'en efter en hård aften, der endte med nedrykning fra POWER Ligaen.

POWER Ligaens grundspil blev mandag aften afgjort, og her fik vi både fundet de seks slutspilsklare hold, mens der også blev sat navn på det første hold, som rykker direkte ud af POWER Ligaen.

Det er Brøndby, der efter 11 nederlag i træk endte sidst i tabellen, og det er naturligt nok en skuffet BehinDx, som Dust2.dk har fanget til en kommentar her dagen derpå.

Jeg skal være ærlig; jeg er utrolig skuffet over, at vi rykker direkte ned. Vi havde potentiale til at lave mange flere upsets, og vi taber for mange tætte kampe. Vi missede 2 ugers prac lige inden og efter transfervinduet, og det ligner vi mistede pusten lidt der, siger han.

Spillerskifte var korrekt

Brøndby, der ellers mest gjorde sig gældende i de lavere divisioner, debuterede i denne sæson af POWER Ligaen, da holdet overtog AaB's spot i ligaen.

Og det så da i første omgang også lovende ud for POWER Ligaens nye ansigter, der for en stund var helt oppe som nummer 2 og halvvejs i sæsonen lå nummer 7 i tabellen.

Men efter transfervinduet, hvor Brøndby sendte Stecher på porten og i stedet hev NutNut ind, har BehinDx's tropper ikke vundet én eneste gang i POWER Ligaen.

Trods det fastholder IGL'en, at det var den rigtige beslutning. Det var derimod rollerne, som bærer en del af skylden, forklarer han.

Spillerskiftet, mener jeg stadig, var korrekt, men vores rollesammensætning var nok forkert efter skiftet. Jeg vil mene, vores roller inden skiftet var perfekt, og bagefter blev vi nødt til at sætte folk i lidt utilpassede spots og roller.

Derudover havde vi også problemer med mappoolen, så vi havde et fjerde map, vi aldrig var tilpas på, siger BehinDx.

"Det var egentlig en perfekt runde"

Mandag aften havde Brøndby tre kampe på programmet. Den ene af dem var mod Atlantic, og her endte opgøret i overtid. Og i runde 32 ved stillingen 16-15 til Atlantic havde Brøndby en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet. Men så skete det her:

Runden mod Atlantic var egentlig en perfekt runde. Det, der går galt, er, at jeg får droppet bomben, som den der kaster util og kommer allersidst ind. Og så da jeg kommer ind på site, er der kaos i vores comms, og ingen har nævnt noget om tiden, som, jeg så heller ikke har set, var lav, forklarer IGL'en.

Brøndby endte med at tabe kampen 19-15. Sejren var med til at sikre Atlantic en sæson mere i POWER Ligaen.

BehinDx oplyser, at holdet snart skal have holdmøde, hvor fremtiden skal drøftes.

Brøndby består af:

  • Danmark BehinDx

  • Danmark Kongoaner

  • Danmark jappanini

  • Danmark foam

  • Danmark NutNut

  • Danmark Mugge (Coach)

#1(Med 0 svar)
22. marts 2022 kl. 14:00
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Godt med potentiale over hele linjen. Aim fejler intet.

Der er noget at bygge videre på, og så skal vi nok se Brøndby i ligaen igen.
#2(Med 0 svar)
22. marts 2022 kl. 14:01
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Til dem der bruger udskiftningen som grunden, man skal lige huske at de var 2-6 med stecher, og i de første 3 kampe med nut nut vandt de. Jo det er klart som Behind selv siger det ikke gik som håbet med skiftet, man skal bare huske kontekst i hvert fald. Uanset hvad synes jeg faktisk at Brøndby kan gå fra denne sæson med hovedet holdt højt. De gennembankede ikke alt i 2.div i sidste sæson, så at spille en så flot sæson i power, synes jeg kun er positivt. Bliver spændende at se om de kan få sig selv samlet op og spille en god sæson i 1.div næste sæson.
#3(Med 0 svar)
22. marts 2022 kl. 17:44
leandr
Synes det var tydeligt at se at Brøndby's spillestil er bygget rigtig meget op omkring taktikker fra spawn. Det er ikke holdbart i længden, og det var rimelig tydeligt at de fleste hold (især de bedre) læste dem rimelig nemt efter at have set dem spille et par gange. Situationen med bomben vidner også om overblik i mid/late round ikke er helt på niveau med de andre hold i ligaen, hvilket er forståeligt nok, hvis man bygger meget af sit spil omkring spawn taktikker. Hvis Brøndby får bygget videre på at kunne spille default, så tror jeg sagtens de vil kunne holde sig i POWER Ligaen på sigt. Dog min forventede nedrykker.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.