blaq er forståeligt nok tilfreds med førstepladsen i POWER Ligaen.

"Det er dejligt at slå et godt spillende dansk mandskab"

Dust2.dk fangede blaq, efter mandagens sejre i POWER Ligaen, der sendte MASONIC til tops.

MASONIC er POWER Ligaens nye førerhold, efter de mandag sendte Tricked og CEPTER BITSKINS til tælling.

Og det glæder naturligt nok blaq at få revanche, efter Tricked vandt sæsonens første kamp mellem de to hold.

Det føles altid rart at vinde over Tricked. Det er en fornem klub med dygtige folk, og jeg elsker at vinde over dygtige folk.

Man kan diskutere, om vi ikke også skulle have vundet det første opgør, som var et spændende overtidsdrama.

Tricked har haft en god ”streak” online på HLTV, så det er dejligt at slå et godt spillende dansk mandskab, lyder det fra blaq.

Det er første gang i denne sæson, at MASONICs navn er øverst i tabellen. Og det er da også glædeligt for direktøren at se, at det netop er ligaens førsteplads, der nu står MASONIC på.

MASONIC har været med i længere tid og kæmpet for at hive et trofæ hjem, så at se navnet på toppen er super motiverende. Vi håber på at stå stærkest i slutspillet.

Stabile rammer

MASONIC hev tidligere på sæsonen notaN ind på prøve som erstatning for m4tt, der havde bedt om en pause. Og senest har Cabbi også været inde omkring lineuppet som erstatning for netop blaq, der er blevet direktør i MASONIC.

Og selvom de to nye ansigter bidrager med forskellige ting, så har de dog også noget til fælles, forklarer blaq:

De savner at spille på et hold og i en klub, der tager tingene seriøst og forsøger at skabe nogle stabile rammer omkring et hold. Det får de her med casle og MASONIC.

notaN er dygtig og meget målrettet i sit arbejde. Spillerne er gode til at bruge tiden sammen, selvom det ikke er et fuldtids Counter-Strike hold – det er meget inspirerende.

Casper skal ind og erstatte mig men ikke nødvendigvis som en traditionel IGL. Han har dog allerede demonstreret i de kampe han har spillet, at han godt kan tage styringen og tilføje ideer til MASONICs spil. Det er vigtigt at nævne at ham og det tidligere AGF lavede imponerende resultater, lige inden de drejede nøglen, siger blaq.

DREAM har imponeret

For nu ligger MASONIC på førstepladsen i POWER Ligaen, og blaq forudser, at de kan fastholde den placering resten af grundspillet.

Men jeg ønsker kun de tager én kamp ad gangen og nyder at spille CS sammen. Der er jo sket nogle ændringer på mange af de andre hold, og de fejl, vi har lavet som hold, sker nok ikke igen på samme måde, efter flere spillere har måttet sige farvel og tak.

Hvem ser du som den største trussel mod jeres førsteplads?

Tricked er altid en trussel – de viser, hvor godt de kan spille. Og så har DREAM imponeret mig meget. Jeg kender GiZM0, og det gør mig glad at se, at han har lidt medvind, siger blaq.

MASONIC spiller igen tirsdag aften, hvor de tørner sammen med Linx Legacy klokken 21:00.

#1(Med 0 svar)
8. marts 2022 kl. 11:21
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Lækkert interview, fedt at høre at der er fokus på at drengene har det godt på Masonic
#2(Med 0 svar)
8. marts 2022 kl. 11:38
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er sku en spændende top 4 vi har i ligaen lige pt. Glæder mig til at se playoffs og hvis astralis fortsætter, så kan kvartfinalerne også blive gode.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.