notaN er nu en del af MASONIC.

MASONIC fuldender holdkortet

notaN er klar til at tørne ud for MASONIC.

MASONIC har præsenteret notaN som den spiller, der skal fuldende holdkortet i den nærmeste fremtid.

Det skriver organisationen på Twitter.

Tidligere i februar blev m4tt placeret på bænken efter eget ønske, da han følte sig udbrændt. Siden da har topholdet i POWER Ligaen benyttet sig af akademispilleren tOPZ, og han har da ellers leveret en række fine præstationer.

Det er vigtigt for mig at fortælle, jeg er imponeret over tOPZ og den indsats, han har leveret. Holdet har været åbne og givet en hånd med for at give ham en mulighed for at få nogle lærerige oplevelser, og derfor vil jeg gerne rose min coach og holdet for deres indsats, fortæller MASONICs IGL, blaq.

På trods af den imponerende tid med førsteholdet, så blev det i denne omgang ikke til en fast plads for det unge talent.

blaq er dog ikke bleg for at fortælle, at det blandt andet skyldes, at tOPZ aldrig har fundet sig selv i de roller, det har været krævet af ham.

Da m4tt kom til mig og efterspurgte en pause, skulle vi bruge en løsning hurtigt, da vores kampprogram er tæt pakket. Det er vigtigt for mig, at mine spillere kan komme med selv de mindste ting, så jeg sætter pris på m4tt og hans åbne person. tOPZ har spillet kampene, og vi har samtidigt arbejdet for at finde den rigtige løsning. tOPZ er blevet sat i flere positioner og roller, han aldrig har fundet sig selv i, så teknisk manglede der tid til træning for at kunne lykkes 100%.

notaN får prøveperiode

Det er den tidligere Singularity-spiller notaN, som får chancen i MASONIC-trøjen i den nærmeste fremtid.

I opslaget på Twitter skriver MASONIC selv, at de vil prøve notaN af, og over for Dust2.dk bekræfter blaq, at selvom notaN ikke er fast mand endnu, så er planen, at han er en del af holdet i det næste stykke tid.

Jeg tror ikke, der hersker tvivl om, hvor dygtig notaN er, men hos os arbejder vi også med kulturen på holdet, din indstilling til tingene og det at kunne gøre de andre på holdet bedre. Her har casle og jeg været imponeret over Antons (notaNs red.) tilgang, og vi ser frem til at prøve det af i officielle kampe.

For nu er det altså notaN, som får chancen, men der skal tages tid til at tage de rigtige beslutninger, og derfor får den tidligere Singularity-spiller heller ikke bare en fast plads på holdet.

Vi er heldige med at have så mange dygtige spillere i Danmark, men det handler også om at finde den rigtige sammensætning af spillere - derfor har vi ikke travlt, slutter blaq af.

MASONIC består nu af:

  • Danmark blaq

  • Danmark J3nsyy

  • Danmark kraghen

  • Danmark Queenix

  • Danmark notaN (På prøve)

  • Danmark casle (Coach)
    --

  • Danmark m4tt (Bænket)

#1(Med 0 svar)
24. februar 2022 kl. 11:51
zEden
godt pickup! han er satme dygtig
#2(Med 0 svar)
24. februar 2022 kl. 13:43
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
bare notaN var en helt ! eller det er han jo men ikke en af mine for pokker.. han er bragende god, og jeg tror på de kan få rigtig meget godt ud af ham.
#3(Med 0 svar)
24. februar 2022 kl. 17:34
Thobo
Åhhh manden
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.