CS2 ER LANDET
LIVE

Festlig finale på LAN med tilskuere

Når finalen i POWER Ligaen skydes i gang, bliver det under et festligt arrangement med højt humør og CS-banko.

Nu sker det endelig!

POWER Ligaen bliver afgjort foran et jublende og råbende publikum, når Dust2.dk den 10. april slår dørene op til afgørelsen af denne sæson.

Det bliver dog ikke et klassisk arena-event, vi kommer til at afholde.

Finalen bliver nemlig spillet på Anarkist | BEER & FOOD LAB lige midt i Odense. Den store bar er en del af Albanis bygninger, og fra de rå og rustikke lokaler kan man se direkte ind i bryggeriet.

Tanken bag finaleeventet er en blanding mellem et traditionelt event med scene og det, der hører sig til, og så de dart-events, hvor man som seer mærker stemningen fra de mange fans.

Det bliver med langborde og højt humør, når de cirka 100 tilskuere skal se de to finalister dyste om den eftertragtede titel.

Til at guide tilskuerne igennem dagen sørger vi for tre værter.

Og her er det værd at bemærke, at vi ikke kommer til at køre den klassiske kommentatorduo, men at det i stedet bliver tre værter.

Alle tilskuere får nemlig en bankoplade, som udfyldes lige inden kampstart. Det er med afsæt i disse plader, at værterne løbende følger kampen og hændelserne i den.

Så der bliver selvfølgelig talt om kampen, men fokus bliver på de felter, alle de feststemte tilskuere har udfyldt, hvor man kommer til at skulle gætte ting som første ace, pistolrunde-vinder osv.

Og hvilket sted er bedre end en festlig dag med CS-banko end en bar med litervis øl i hanerne?

Her er en skitse over de foreløbige planer.
Her kan du se en del af det rustikke lokale, som vi har brugt meget tid på at gå og måle op i på det seneste.

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at finalen er rykket. Hele slutspillet rykkes faktisk, da kvart- og semifinalerne spilles online mandag den 4. april, mens finalen spilles live hos Anarkist den 10. april.

Vi forventer, at finalen starter omkring klokken 12:00, så du kan allerede nu godt sætte kryds i kalenderen.

Billetterne bliver snart sat til salg, og det er først til mølle, så hold øje med Dust2.dk, da der ikke er mulighed for at udvide med flere pladser.

Vi kommer både til at sælge borde til grupper og enkeltbilletter.

Vi glæder os meget til en rigtig fed dag med råb, jubel og højt humør!

#1(Med 0 svar)
18. februar 2022 kl. 16:43
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg vil gerne bestille en billet til at drikke fad og feste, også selvom mine helte skulle spille... fad er før helte :D
#2(Med 0 svar)
18. februar 2022 kl. 16:52
vnG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ses der 👀😍
#3(Med 0 svar)
18. februar 2022 kl. 16:56
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det kan vi ikke andet en være glade for. pisse fedt - og hvis det lige passer ind så mon ikke vi ses :)
#4(Med 7 svar)
18. februar 2022 kl. 17:01
FBM
Jeg synes godt nok det er synd at det er en søndag, var lige klar på byen :(
#5(Med 6 svar)
18. februar 2022 kl. 17:06
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har Mette lukket byen om søndagen ?
#9(Med 1 svar)
18. februar 2022 kl. 19:07
mupzgxDD
Tænker vel folk, skal på arbejde om mandagen? :D
#10(Med 0 svar)
18. februar 2022 kl. 19:35
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvem gider arbejde på en mandag ?
#13(Med 3 svar)
19. februar 2022 kl. 16:13
FBM
Byen er altså ikke det samme om søndagen, som fredag og lørdag.
Men som mupz også siger, så er mandag altså slem nok i forvejen, ingen grund til at gøre den endnu værrere med tømmermænd.
#15(Med 2 svar)
19. februar 2022 kl. 17:43
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så det ikk dig og dit selskab som skaber den gode stemning i byen ? :D

Jeg vil bare på bar og hamre fad og rom, så tager jeg fri mandag :D
#20(Med 1 svar)
20. februar 2022 kl. 13:14
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du skal lige være opmærksom på at rigtig mange af barerne i Odense har lukket om søndagen! Blandt andet Christian Firtal, som har det bedste udvalg af rom i Odense.
#21(Med 0 svar)
20. februar 2022 kl. 15:05
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nå men Sander og Martin, i skal finde et andet sted at holde det her så! :D
#6(Med 5 svar)
18. februar 2022 kl. 17:13
Sebatr0n
Vild med at der bliver lavet et live event ud af det.
Knap så vild med at det skal være med banko, fadøl og dart turnerings atmosfære...

Finalen i Powerligaen er en kamp, som står mellem hold og spillere som har bevist over nogle måneder at de skal spille denne her finale og potentielt vinde ligaen.

Så hvis jeg skal være kritisk, så lægger man hele denne her opbygning og indsats holdene har lagt i længere tid til at blive afgjort ved et gøgler arrangement (har ingen idé omkring hvordan forholdene bliver for spillerne, men har svært ved at forestille mig at de bliver gode ved et sådan arrangement).

Ingen udvikling for professionalismen i mine øjne og jeg havde ønsket man havde prøvet det af i anledningen af pokalturneringen i stedet.

Nu er jeg ikke en del af et hold som nødvendigvis står til at komme så langt, selvom vi selvfølgelig gør alt hvad vi kan! Så jeg skal ikke snakke på de større organisationers vegne og hvordan de har det med sådan et arrangement.
#16(Med 4 svar)
19. februar 2022 kl. 23:02
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Hvad mener du helt præcis med gøgler-arrangement? Fordi man kan drikke øl og heppe eller?
#17(Med 3 svar)
20. februar 2022 kl. 10:58
Sebatr0n
''Tanken bag finaleeventet er en blanding mellem et traditionelt event med scene og det, der hører sig til, og så de dart-events, hvor man som seer mærker stemningen fra de mange fans.''

Hvis man har set de her dart events så ved man også at det for størstedelen af publikummet går langt mere ud på at klæde sig ud, drikke, feste, synge og danse. Der opstår en fantastisk atmosfære, men det er hovedsageligt ikke pga. selve sporten som foregår på scenen. Derfor kalder jeg det lidt et gøgler event, hvor det ikke er sporten der er i fokus, men derimod gak og gøgl.

At der kommer mennesker og hepper + får nogle øl er ikke problemet. Det ser vi til mange andre CS events også. Dog vil jeg jo så bare stadig mene at fokusset til disse events stadig er på det der sker på scenen.
#18(Med 0 svar)
20. februar 2022 kl. 11:05
Sebatr0n
En tilføjelse er også at dart-events sagtens kan bære denne her festlige atmosfære, fordi sporten ikke er afhængig af f.eks. lyd på samme måde. Derfor har det kun været et plus for dart sporten.

Jeg synes ikke man kan sammenligne dart og CS, så derfor ønsker jeg heller ikke at de events der bliver lavet for CS skal tage samme form som dart-events.
#22(Med 1 svar)
23. februar 2022 kl. 09:22
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg tror du læser det lige lovlig bogstaveligt så. Du fokuserer meget på dart, og meget lidt på, at vi vil forsøge at ramme en blanding mellem dart og klassisk dansk CS-event. I dart er der jo en kultur, som er opbygget gennem mange år, den kan man jo ikke bare kopiere - det er sådan noget der kommer, og som drives af publikum.

At kalde det 'et gøgler arrangement', når du ikke har set det endnu, er godt nok også lidt vildt, så vil man da næsten have den negative hat på. NPF tog den klassiske løsning med 200 stole, hvor der så sad 10-20 mennesker - det er nogen til. Det er vi bare ikke, og derfor forsøger vi at lave noget andet, hvor det ikke er det sportslige som Astralis og Heroic, som trækker folk til, men et sjovt og hyggeligt arrangement kombineret med de største danske talenter. Det var også begrænset, hvor meget folk så CS til #ToTheBars, men det var fandeme nogle gode søndage alligevel!

Men helt fair hvis det ikke er noget for dig. Sådan er det jo med alt, og vi er jo godt klar over, at ikke alle er til den her slags, men vi mener, at det er vejen til at få publikum til både at se og engagere sig, når holdene under top 3 spiller.
#23(Med 0 svar)
25. februar 2022 kl. 23:24
Sebatr0n
Du har helt ret, jeg aner ikke hvordan arrangementet kommer til at være og jeg kan kun basere min foreløbige mening omkring emnet, på det som i skriver i artiklen (og nu dine kommentarer)

Du siger at jeg tager det med dart for bogstaveligt, for så derefter igen at nævne at det skal være en blanding mellem dart event og klassisk dansk CS event. Med langborde, bryghus og bingo har jeg svært ved at se hvordan du rammer over i aspektet du kalder klassisk dansk CS event.

Måske hårdt og for negativt ladet at kalde det et gøgler arrangement sådan på forkant, men hvis du har læst mine efterfølgende kommentarer til hvorfor jeg kalder det således, så vil det måske give mening hvorfor jeg bruger de ord.

Vi kan jo så til slut bare være uenige omkring hvordan det er bedst at promovere dansk CS på det her niveau. Hvor jeg synes langborde, bryghus og bingo sender en stor finale i dansk CS i retningen af at være useriøs og bare handle om at få folk ind i huset. Som sagt tidligere synes jeg ikke det er en retning der er klædelig for udviklingen af dansk pro CS. Jeg tænker at det ville være muligt at lave et event hvor finalen er mere i fokus, samtidig med at folk møder op og hygger sig.

Jeg håber selvfølgelig at arrangementet modbeviser mine bange anelser, holder fokus på kampen og bliver en succes for alle involveret.
#7(Med 0 svar)
18. februar 2022 kl. 18:45
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
fuck hvor grineren
#8(Med 0 svar)
18. februar 2022 kl. 18:51
birdycantswim
Det bliver sjovt! 🥳🙌
#11(Med 0 svar)
18. februar 2022 kl. 20:13
sn0lle
lyder fedt! godt arbejde
#12(Med 1 svar)
18. februar 2022 kl. 21:01
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Havde deltaget hvis ikke det lå midt i min påskeferie :-(
#25(Med 0 svar)
24. marts 2022 kl. 12:08
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
useriøst!
#14(Med 0 svar)
19. februar 2022 kl. 16:40
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kæmpe fan af oktoberfest stilen! LETS GOOOO
#19(Med 0 svar)
20. februar 2022 kl. 13:04
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Stærkt 😁💪
#24(Med 0 svar)
26. februar 2022 kl. 10:48
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det skal nok blive rigtig godt! :-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.