Tophold levede op til sit løfte

Endnu en spillerunde er slut i POWER Divisionerne, og her levede MultiHunters op til sit løfte med en sejr over Sørby Kings.

"Det bliver en nem kamp"

Det var løftet fra MultiHunters' Zant1q forud for tirsdagens opgør mod Sørby Kings i 3. Division C, og det levede holdet op til, da de sejrede med 16-10 på Mirage.

Vi havde spurgt MultiHunters-rifleren, om det egentlig var mAnGo, der carryede mandskabet, men det ønskede han ikke at svare på.

Noget tyder dog på, at vores spådom var korrekt, da mAnGo gik til stålet og gjorde livet surt for Sørby Kings med en score på 30-11 mod det unge Sørby-hold.

Med resultatet in mente er MultiHunters fortsat topholdet i 3. Division C skarpt forfulgt af SERA Nbgroup på 21 point.

Stillingen er følgende:

Også i den øverste række, POWER Ligaen, var der kampe på programmet, og her havde særligt Astralis Talent for alvor brug for en sejr, hvis de ikke ville sakke bagud i tabellen.

Det kunne de gøre mod Sera Esport, hvor der var tre vigtige point på spil.

Holdene mødtes på Vertigo, hvor Hartvig og co. i størstedelen af kampen ikke fik et ben til jorden mod Astralis Talent, der anført af vigg0 med en rating på 1.75 skød Sera Esport længere ned mod bunden af tabellen.

I den anden ende af tabellen er Tricked stadig nummer et og ubesejret med ni kampe spillet. Bag dem finder vi MASONIC også på 27 point, der dog er gået fra to kampe uden point.

Stillingen i POWER Ligaen:

#1(Med 0 svar)
9. februar 2022 kl. 00:59
WastedS
ER det orange?
måske et æble?
måske det er saftevand?

NEJ DET ER MANGO JUIIICCEEE
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.