Quintin og HeXTaG kommenterer kampene.

GGW efter første dag - Brøndby uddeler 3 æg

AGF Esport, Brøndby eSport, team represent og 02NATION topper deres grupper til GGW Against all odds.

Første dag til GGW bød på lidt af hvert. Hele fire æg blev uddelt, mens kun én kamp endte i overtid.

Favoritterne levede op til forventningerne, og der er derfor lagt op til spændende opgør lørdag, når vinderen skal findes.

Dagen startede med et æg til GammaLeonis, da de mødte Brøndby eSport. Brøndby's IGL, BehinDx, endte mappet med 24 kills og blot 2 deaths. Med en smule hovedregning bliver det til en k/d-difference på 12.

Og spillerne fra vestegnen fortsatte tempoet i anden kamp, hvor de som en anden hooligan-fraktion uddelte flere bøllebank. Denne gang var det holdet "lidt koldt", der skulle have æg.

Tæskeholdet var simpelthen ikke til at stoppe. Alle gode gange tre og så var det Blomsterkat's tur til at blive banket gule og blå. 16-0.

Brøndby eSports ender derfor gruppespillet 48-0 i runder over tre Bo1's.

Om dagens præstation udtaler BehinDx:

Det var lidt svært at holde niveauet (red. når man vinder så stort), så vi blev lidt overmodige og ender med at dø lidt dumt, men det var tre af vores spilleres første LAN, så alt i alt er det godkendt.

Det var lidt den tendens, der viste sig i løbet af hele aftenen. Ud af 14 Bo1's blev det kun to kampe, hvor begge hold nåede op på mindst 10 runder.

Det er samtidig favoritterne, der overbevisende har vundet deres respektive grupper og man må derfor forvente at kampene bliver mere lige lørdag, når de otte bedste hold skal mødes i en double-elimination bracket, hvor vi også får Bo3-kampe at se. Vinderne at turneringen kan tage 10.000 kr. med hjem, mens andenpladsen må nøjes med 3.500 kr.

Lørdagens kampe er skemalagt til at starte kl. 09:30 og kan følges på kanalen herunder.

#1(Med 0 svar)
29. januar 2022 kl. 11:20
Boring
"Det var lidt svært at holde niveauet"
#2(Med 4 svar)
29. januar 2022 kl. 11:27
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
De værste turneringer jeg husker var altid dem hvor man løb gruppespillet over og pludselig ramte modstandere der skød igen. At sige det svært at holde niveauet og brokke sig over enkelte som døde på dumme måder, når man vinder så overlegent, er grænsende til det arrogante i min optik. 16-0 eller 16-5 er jo ligemeget, så længe man får varmet playbook osv op til de gældende kampe.
#3(Med 0 svar)
29. januar 2022 kl. 12:22
LnD
+100000

Helt enig 💪🏽
#4(Med 1 svar)
29. januar 2022 kl. 12:38
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Synes det er en lidt hård læsning af et kort citat.

Taget i betragtning af, at det er tre af spillernes første rigtige LAN, så er det vel fair, at de try-harder, selvom de godt kunne fjolle rundt med den oversavede shotgun, ligesom andre hold gjorde.
Og hvis man tager det seriøst, så er det vel også i orden at være opmærksom på, hvornår det glipper.

Du skriver jo lige præcis selv, at det kan være svært, når man løber modstandere over i gruppespillet, og så lige pludselig møder hold, der skyder igen. Så er det vel netop en god idé, at prøve at holde fokus, så man er oppe på dupperne når de svære kampe kommer.
#6(Med 0 svar)
30. januar 2022 kl. 10:16
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ja, men netop at ville være helt skarp kommer aldrig af sådanne kampe - dem bliver du simpelthen ikke varm af, inden gældende kampe. Vind kampene og ind og find praccs mod gode hold.

Og ja, der tolkes fra min side, men min kommentar kan måske bidrage til at pågældende så overvejer ordvalg mere omhyggeligt næste gang, hvis pågældende mener det var træls.
#5(Med 0 svar)
29. januar 2022 kl. 13:04
PulzAr
Det er bare dansk CS når det er bedst
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.