Daniel Vorborg er ikke uvant i trænerrollen.

Vorborg coach for Flames - fr0slev ny assistant coach

Copenhagen Flames opgiver at finde ny coach. Til gengæld supplerer de med mindst en assistenttræner.

De københavnske Major-darlings melder nu ud, hvad planerne for 2022 er.

Organisationen skriver på egen hjemmeside, at Vorborg bliver head coach, mens fr0slev er ny assistant coach.

Daniel Vorborg har tidligere ageret coach for spillerne i længere perioder, men nu overtager han rollen officielt. Han stod bl.a. bag holdet ved PGL Majoren i Stockholm, da holdets daværende coach, Pita, var bannet for at bruge coach-buggen.

Det betyder også, at organisationen ikke længere er på udkig efter en ny coach til deres CS:GO hold. I slutningen af december 2021 oplyste holdet, at de skulle finde en ny coach og assistant coach, og opfordrede nordiske kandidater at søge stillingerne.

Kun på assistenttrænerpositionen gav opslaget frugt. Her er det tidligere AGF spiller fr0slev, der også er kendt som co-kommentater i den nuværende sæson af POWER Ligaen, der skal hjælpe Vorborg med at forberede og forbedre Copenhagen Flames.

Hvis denne nyhed gør dig misundelig på fr0slev, så behøver du ikke at ærgre dig over, at du ikke fik søgt stillingen. Flames stiler nemlig efter at have to assistenttrænere tilknyttet holdet.

Hvis du går med en lille trænerdrøm i maven, er der altså nu mulighed for at slå til.

Copenhagen Flames er nu:

  • Danmark roeJ

  • Danmark nicoodoz

  • Danmark Jabbi

  • Danmark HooXi

  • Danmark Zyphon

  • Danmark Vorborg (Coach)
    --

  • Danmark fr0slev (Assistant Coach)

#1(Med 0 svar)
24. januar 2022 kl. 21:53
JernLars
Man må da sige at de mener det seriøst når de gerne vil op på 1 træner og 2 assistent trænere. Det er i hvert fald et solidt fundament for et tophold.
#2(Med 3 svar)
24. januar 2022 kl. 21:55
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Synd at se en spiller from fr0slev som assistent træner, men håber han får succes. Han har været nice som caster her på dust2tv, men føler der er flere hold som burde overveje at pick ham op.
#4(Med 1 svar)
24. januar 2022 kl. 21:59
vorborg
Copenhagen Flames
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Frø var en dygtig spiller, og hvis vi havde solgt holdet - så var han også blandt kandidaterne til et nyt hold.
Men selvom han var dygtig, så synes jeg faktisk ikke det er synd. Vi har rigtig mange dygtige spillere i Danmark, men meget få trænere på et bevist højt niveau - og Frø har fra start givet en stor værdi til vores hold. Så jeg ser egentlig det her som en kæmpe gevinst for scenen, også på sigt når han en dag skal være cheftræner for enten vores eller et andet hold
#6(Med 0 svar)
24. januar 2022 kl. 22:24
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg er enig i det mester og ja der mangler trænere, men føler bare lidt det er for tidligt for ham at bevæge sig over som træner. Det er 100% en kompliment da jeg virkelig godt kunne lide ham som spiller. Håber det ender godt og glæder mig til at se jer spille igen her efter major hypen er faldet lidt. GL vorborg
#10(Med 0 svar)
25. januar 2022 kl. 09:21
wazorntB
Han ved vel selv om det er det rette for ham. Det kan jo være at sulten og motivationen for at spille så meget, bare ikke er der længere.
#3(Med 5 svar)
24. januar 2022 kl. 21:56
vorborg
Copenhagen Flames
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vil lige tilføje at vi ikke "opgav" at finde en anden coach. Vi havde muligheder, også kompetente og erfarne trænere. Vi valgte at gå med denne konstellation, da vi mener det er det bedste for holdet.
#7(Med 4 svar)
25. januar 2022 kl. 00:08
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Ja, det kan selvfølgelig godt tolkes sådan (specielt fordi opgav har en negativ konnotation), men jeg tænker ikke, det er helt ved siden af at skrive alligevel.

I ledte efter en ny coach, og nu gør I det ikke længere. Som jeg læser jeres udmelding, så er den plan lagt på hylden i et godt stykke tid nu, selvom I har haft kompetente og erfarne muligheder.

Når det er sagt, så synes jeg bare, det er en spændende konstellation, i har valgt at gå med. Jeg kan sagtens forestille mig, at I får mere for pengene med den her opsætning.
#8(Med 3 svar)
25. januar 2022 kl. 00:30
vorborg
Copenhagen Flames
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg vil mene opgive betyder at man ikke længere prøve at komme i mål med sin mission. Vi skulle finde en ny head coach, og det har vi nu gjort - men det betyder ikke så meget for mig hvad der står i artiklen, jeg ville bare klargøre at vi ikke ser det her som en nødløsning.
Inden vi begyndte vores søgen vidst vi allerede at det her setup var en af vores top prioriteter, men vi ville selvfølgelig gerne afsøge mulighederne før vi tog en endelig beslutning.
#9(Med 2 svar)
25. januar 2022 kl. 00:50
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
det er helt fair, i sidste ende er det jo nok en semantisk og egentlig ret lille diskusion, som jeg tror hverken du eller jeg kan hidse os op over. Du har været fungerende coach i et godt stykke tid nu og over flere omgange tidligere, så det er også derfor, jeg skriver "opgiver at finde ny coach", da det vel mest er på papiret, at du er ny?

Min mening var i hvert fald ikke at fremstille det som en nødløsning.
#13(Med 1 svar)
25. januar 2022 kl. 17:46
JakobHelms
Jeg studsede også over formuleringen, fordi det var herinde, at jeg først så nyheden om at Vorborg blev coach - og opfattede det netop som at det var en løsning holdet havde truffet, fordi de ikke fik nogen kvalificerede ansøgninger. For mig var det relevant at Vorborg var inde og klarificere, og det bør jo ikke være nødvendigt, at de implicerede parter skriver i kommentarsporet, for at jeres nyheder kan forstås korrekt, men jeg er enig i, at det er en lille ting :-). Vorborg har jo også været herinde før og skrive om, at han ikke har haft den store kontakt til holdet i slutningen af 2021, da han har haft andre forpligtelser i Flames (blandt andet undersøgelsen af hvordan de kunne skabe et nyt hold, hvis lineuppet endte hos Complexity), så jeg ved ikke helt, hvad der er det bedste ordvalg, men jeg synes helt klart at "opgiver" har en negativ konnotation, og at f.eks. "Flames beholder Vorborg som coach" havde været langt mindre ladet.
#14(Med 0 svar)
25. januar 2022 kl. 17:52
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
helt fair, jeg tager det med mig.
#5(Med 0 svar)
24. januar 2022 kl. 22:07
Teacha101
Syns det lyder som en rigtig god ide, hvorfor skulle et hold der er stålsat på at bygge talenter op ikke også kigge på træner talenter, god tanke fra Flames
#11(Med 1 svar)
25. januar 2022 kl. 10:52
benjamin9091
Jeg har så meget respekt for Copenhagen Flames og Vorborg hvad de har opnået sidste år. Jeg glæder mig til at følge med i fremtiden.
#15(Med 0 svar)
26. januar 2022 kl. 01:24
vorborg
Copenhagen Flames
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Mange tak! Det sætter vi pris på i klubben!
#12(Med 0 svar)
25. januar 2022 kl. 12:33
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Mon ikke Vorborg bare hele tiden har været den rigtige og måske selv skulle træffe det valg.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.