Stikpille til MASONIC: Topopgør?

Winspai har som altid en kæk kommentar i ærmet.

Der venter et sandt topopgør i POWER Ligaen i aften, når Tricked og MASONIC tørner sammen klokken 19.

De to rivaler er begge blandt favoritterne til at snuppe titlen i denne sæson, men i Tricked-lejren er der ikke alt for høje forventninger til aftenens modstander.

Hvem har topopgør i aften? Som du selv siger, har vi kun en kamp imod MASONIC i dag - et hold vi ikke ser som andet end en 3.-4. plads i ligaen, siger en kæk Winspai, der dog erkender, at Tricked bliver testet i aften:

Vi forventer en kamp, hvor vi bliver testet en del, da de er rigtig gode til at forberede sig på modstanderne, og vi har rigeligt med kampe at kunne se igennem.

Tricked er ubesejret i ligaen indtil videre, men holdets mål er udelukkende at sikre sig en plads blandt de seks bedste, som kvalificerer sig til slutspillet.

Som jeg har sagt i tidligere sæsoner, er det ikke nødvendigt for os at ramme andet end top 6. Alt kan ske inden slutspillet i et bo1 system, siger Tricked-træneren.

Selvom Winspai er meget selvsikker inden aftenens opgør, forventes seerne at blive forkælet med et tæt brag.

Opgøret kan ses på Dust2.dk's Twitch-kanal, hvor Quintin og fr0slev sidder klar til at guide seerne igennem kampen.

Danmark Tricked:

 • IceBerg

 • kiR

 • larsen

 • kwezz

 • PR1mE

 • Winspai (Coach)

Danmark MASONIC:

 • blaq

 • kraghen

 • J3nsyy

 • m4tt

 • Queenix

 • casle (Coach)

#1(Med 3 svar)
24. januar 2022 kl. 13:47
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
MASONIC som slog Tricked ud til NPF?

Kan godt lide lidt beef, men føler sgu ikke rigtig den virker når det er hver eneste gang. Det klæder ham heller ikke at undskylde på forhånd med at deres forberedelse er god. Tricked har haft 6 HLTV kampe i 2022 (3 mere end MASONIC), så det er vist bare dovenskab hvis ikke man kan finde tid til at forberede sig på et hold, som man på forhånd kender.
#2(Med 2 svar)
24. januar 2022 kl. 14:02
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Tror ikke jeg har sagt noget med vi ikke forbereder os. ;)

Jeg roser casle og holdet for at være gode til deres forberedelse (Fordi de faktisk er rigtig gode til det), dette har intet med at gøre med jeg har brug for at lave en undskyldning hvis vi skulle gå hen at tabe.

Det med beefen ved Blaq og Masonic godt, at det sagt som jokes. Netop sidste sæson
sagde blaq at det var fedt med lidt banter, da det andet er røv kedeligt, da vi netop valgt ikke at gå ind og kommentere og bare svarede med de "kedelige" professionelle svar.

Du har selvfølgelig helt lov til at have din egen mening. :D

Vh. Winspai
#4(Med 1 svar)
24. januar 2022 kl. 14:14
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Din "ros" blegner bare lidt ved siden af kommentarerne med at de ikke er et tophold og et hold, som (kun) udfordrer jer pga. deres evne til at forberede sig.

Jeg synes også lidt beef er fin og kommentaren med tophold? er glimrende, men det bliver bare lidt for meget efter min smag, når de andre kommentarer kommer efterfølgende. :)
Du siger ikke direkte I ikke forbereder jer, men du lægger op til at det ikke bliver gjort så meget, fordi I har rigeligt med kampe.
#5(Med 0 svar)
24. januar 2022 kl. 15:21
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvordan du tolker tingene kan jeg ikke ændre på, men ordret skriver jeg aldrig de kun kan udfordre os på deres Anti jeg nævner det dog som en ting de skal have ros for så jeg kan ikke se hvor der kommer spydige ting længere i hele artiklen.

Det med at vi ikke forbereder os på kampen vil jeg dog mene du læser forkert. Det handler fuldt ud om at de har haft 8 maps i 22 (På HLTV & D2) hvor de maps var været 4 gange ancient (Et map vi har i permban) 2x D2, 1x Nuke, 1x Vertigo.
Hvis du tager os i kontrast til dette er det klart vi har 17 maps og det klart nogen af de kampe også er på deres ban (Tænker jeg), men det gør det helt klart nemmere at finde noget konkret data på. Dette skal ikke bruges som undskyldning og vi har også kigget på dem fra før 22 bare for at have en ide om hvordan de spiller kampen.

Vh. Winspai
#3(Med 0 svar)
24. januar 2022 kl. 14:04
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Tricked tager den 16 - 12, larsen fortsætter stimen og skyder +25
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.