nexa skal fremover spille for OG.

OG præsenterer ny IGL

nexa er den nyeste mand i OG-lejren.

nexa er manden, som skal lede OG i 2022.

Det står klart, efter organisationen søndag aften bød velkommen til den tidligere G2-spiller på Twitter.

Forinden OG's annoncering af nexa havde G2 allerede meldt ud, at Aleksib var blevet hentet i netop OG, hvorfor det blot var et spørgsmål om tid, før nexa blev præsenteret som ny IGL for valde og co.

I starten af december blev det nemlig rygtet, at de to organisationer var i gang med en større byttehandel, som ville sende Aleksib til G2 og nexa den modsatte vej til OG, og det er altså nu gjort officielt.

Det internationale mandskab ruster desuden op på coaching-fronten, da den tidligere BIG-coach kakafu også er hentet ind som assistenttræner.

OG stiller med følgende hold i 2022

  • Danmark valde

  • Danmark niko

  • flameZ

  • mantuu

  • nexa

  • Danmark ruggah (Coach)
    --

  • kakafu (Assistant Coach)

nexa nåede at spille i G2 i mere end to år, men nu er den tid altså ovre. Han får allerede debut for sit nye mandskab senere i januar, når Astralis venter i BLAST Premier Spring Groups.

#1(Med 2 svar)
23. januar 2022 kl. 19:44
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Selvom der stadig er nogle fede spillere på det her OG hold, så er det lidt svært at være hypet omkring det, når nexa var træt af at IGL for G2, og han så kommer ind som erstatning for AleksiB.

Og med Valde, der var i forhandlinger med EG, så tænker jeg, at det her projekt bare træder vande pt.
Kan ikke lige se en tydelig retning.
#2(Med 0 svar)
23. januar 2022 kl. 20:12
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Meget enig - det er sgu lidt meh efterhånden. For mig ville det være mere interessant, hvis OG havde udnyttet muligheden for at gå fuld dansk - ikke at det nødvendigvis havde været bedre, men mere interessant i og med, at der så ville være en klar retning for holdet.
#4(Med 0 svar)
23. januar 2022 kl. 20:37
JakobHelms
Var det ikke RushB der inkluderede i deres rapport omkring at Valdes forhandlinger med EG brød sammen, at Valdes beslutning netop blev påvirket af, at han så meget frem til at spille med Nexa? Jeg synes i hvert fald at det er spændende, at de får en ny energi ind, og det kan sagtens være det, projektet har manglet.
#3(Med 0 svar)
23. januar 2022 kl. 20:32
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kick mantuu. Farlig ind. Danish hype.
#5(Med 11 svar)
23. januar 2022 kl. 20:46
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Valde og Niko + MSL, Aizy og Kjaerbye. Det lyder som et hold, der ville kunne slå Astralis i en finale.
#6(Med 0 svar)
23. januar 2022 kl. 20:47
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Evt. - Kjaerbye + Farlig, hvis Kjaerbye ikke har intentioner om at spille igen.
#7(Med 7 svar)
24. januar 2022 kl. 09:20
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er Kjaerbye ikke stadig stoppet, eller har jeg misset at han vil tilbage? Ved selvfølgelig ikke om du joker - men jeg tænker de fleste T1, 2 og 3 organisationer efterhånden ved hvad de får med MSL og at det ikke er dét værd. Hvis han vil tilbage, må han grinde.

Blev glad da jeg så han ville skabe et nyt projekt, da han så kunne (gen)vise hvad han egentligt kan, men både dét, hans forskellige opslag på sociale medier m.m. indikerer at der måske bare ikke er mere at komme efter på den front.
#9(Med 6 svar)
24. januar 2022 kl. 10:19
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg ved ikke om han er tilbage eller vil tilbage, men jeg faldt over hans faceit profil for noget tid siden og så, at han spiller en hel del - men om det bare er hygge-cs eller om det er et forsøg på at komme i form, det har jeg ingen ide om. Personligt, så tænker jeg, at han sagtens ville kunne komme tilbage, hvis han har lysten og motivationen. MSL snakkede om Kjaerbye i hans seneste interview med Thorin, og her virkede det som om, at de fleste af Kjaerbyes problemer havde med det mentale at gøre - at leve op til et kæmpe pres osv. Ud fra eks. Kjaerbyes Instagram, så kunne han godt ligne en fyr, som er blevet ældre, mere moden og som måske har fundet sig selv - i hvert fald udenfor serveren. Jeg ved ikke, hvordan han tænker, men hvis jeg var ham, så ville jeg tænke, at det hele sluttede for tidligt.

Mht. MSL og samme interview, der nævner MSL, at han har været i dialog med Valde omkring et spot på OG, men at det ikke blev lige nu og at Nexa's "stock" nok er højere lige nu, hvorfor de gik med ham i stedet. Jeg fik en fornemmelse af, at han sagtens kunne finde på at vente (fortsætte med sin Esportal grinde) og se om der ikke blev en plads på OG om eks. 6 mdr.

Personligt, så tror jeg heller ikke, at MSL's aktie bliver mere værd af ikke at spille holdcs. Jeg synes også, at han skulle have løbet videre med et projekt og bevist, at han kunne få noget til at virke. De få kampe med South fik ham til at ligne en, som giver alt for let op, hvilket han jo ellers ikke slog mig som typen. Pt. er der jo massere af "ledige" danskere spillere, som han kunne hive fat i og spille med og det ville tælle mere i min verden end 24 timers streams mv.
#11(Med 5 svar)
24. januar 2022 kl. 19:37
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg er helt enig. Jeg har dog enormt svært ved at tro på at MSL reelt set har været på bordet ved OG - medmindre de selvfølgelig er i gang med en stor ombygning og vil satse på at bygge noget op "fra" bunden. Det vil være en enorm chance for en organisation som OG at samle netop en som MSL op, qua hans historik.

Efterhånden må MSL vel ses som en joker, selv hvis vi taler T2 eller endda T3 hold. Ingen tvivl om han har hans forcer, men med hans største projekt værende North (ad flere omgange) som vel bedst kan siges fejlede stort, og så senest hans projekter som gik samme vej efter meget kort tid. Så flere snakke om at han ikke lignede en der var klar til at arbejde for at komme tilbage, og tvivl om hvor god han reelt set er - og med hans historik, kan jeg sagtens forstå den tvivl.

Ift. Kjaerbye er der ingen tvivl om han kunne noget helt specielt, men hans "hurtige" vej til højeste niveau, ødelagde måske fremtiden for ham - jeg håber han kommer tilbage, men jeg tror ikke vi kommer til at se Astralis Kjaerbye-niveauet igen.
#12(Med 4 svar)
25. januar 2022 kl. 11:19
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tjaa, både og - jeg kunne egentlig godt forestille mig, at OG var gået med MSL, hvis de ikke havde fået tilbudt Nexa. Det er jo ikke fordi, at det vrimler med igl's som tidligere har bevist, at de kan vinde noget. I MSL's tilfælde er det så ved at være lang tid siden, men jeg tror nu stadig, at både Niko og Valde ville sige god for ham.

Uden at have lagt mange tanker i det, så ville jeg nok ikke kalde OG for tier1 under AleksiB og jeg forestiller mig heller ikke, at de bliver det med Nexa, så jeg ved ikke helt, hvor meget større sats det egentlig ville være, at fortsætte med MSL i stedet for Nexa .

Jeg synes, at det ligner, at MSL virkelig vil det og det virker også som om, at han vil CS døgnet rundt. Jeg er egentlig heller ikke i tvivl om, at han ville kunne sætte et hold op, som ville kunne spille noget fint cs. Jeg har min tvivl om hans individuelle niveau og hvordan han bruger alt den tid, som han ligner nu bruger på CS. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke følger ham særlig tæt, men de få gange, hvor jeg - for sjovs skyld - har tjekket ind på hans stream eller ser hans twitter opslag, så ligner det mere underholdning end et reelt forsøg på at komme sine svagheder til livs - hvilket ærgrer mig lidt.

Hvor om alting er, så tror jeg nu sagtens, at OG ville kunne have blevet ved med at svømme rundt mellem top10-20, hvis deres lineup eksempelvis havde heddet MSL, Valde, Niko + (Farlig/Acor) og (Aizy/Kjaerbye/Gade - whatever). -Og så med en udskiftning eller to hen ad vejen måske endda blive et fast top10 hold - who knows.

Jeg tror, at du har ret i den første del og sikkert også den anden - men jeg er nu ret sikker på, at hvis han gav det et skud (Antaget, at hovedet og motivationen er på rette sted), så ville han helt sikkert stadig kunne gøre sig på de bedste danske hold.

Det bliver spænde at se - i forhold til både MSL og Kjaerbye. :)
#13(Med 1 svar)
25. januar 2022 kl. 11:52
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
hvis vi nu tager danskerbrillerne af - er flamez og mantuu så ikke bedre end aizy/kjærbye/gade og farlig/acor?
#15(Med 0 svar)
26. januar 2022 kl. 13:22
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jo, rent individuelt, så er de nok - uden at jeg tænker, at der behøver at være den helt store forskel. Jeg vægter erfaring, kultur og kommunikation højere end lige det individuelle niveau i denne sammenhæng. Jeg tror på, at et rent dansk hold af ovenstående ville præstere -> mindst <- lige så godt som det internationale har gjort.
#14(Med 1 svar)
25. januar 2022 kl. 12:47
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ah, sorry - det er ikke fordi jeg vil placere OG i en T1 kategori - slet ikke. Men, med sådan et skifte hvor en så vigtig spiller som aleksib må siges at være/ have været, så forestillede jeg mig også at OG har gjort op med sig selv, hvilken retning de vil - investere yderligere og fortsat kæmpe for at blive en fast del af T1, eller være tilfredse med T2ish niveauet og så "bare" (forstå mig ret) finde en der kan overtage. Som du selv nævner hænger IGL'er ikke på træerne, ruggah har både spillet og coachet (afaik) med MSL og som du selv siger så ville niko og valde formodentligt være klar på den signing.

Jeg er nok rimelig biased, jeg har aldrig set det helt store lys i MSL - jovist, han har haft gode perioder, men ser man på karrigan, gla1ve og andre IGLs, så "bouncer" de næææsten altid tilbage fra en nedeperiode, og får det meste ud af det de har - der føler jeg MSL gik en smule fallit i North, dog ikke sagt det alene var hans skyld - men det virkede ikke til han kunne hævet niveauet heller.

Jeg tænker det ville være risikabelt at hive en MSL og aizy/ Kjaerbye på holdet uden reelt set at vide hvad man får (fordi det er så længe siden de har spillet aktivt på hold), og med flamez og mantuu m.fl. aktive talenter på scenen som gør det godt på de forskellige akademihold, ville jeg klart hellere gå dén vej og tage chancen med et talent end fx MSL eller Kjaerbye.

Er dog helt enig i at det bliver spændende, og jeg ville elske at se dem tilbage - alene for at øge den danske scene yderligere.
#16(Med 0 svar)
26. januar 2022 kl. 14:10
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg forstår godt din tankegang og den ligger jo fuldstændig i tråd med OG's valg - hvilket der bestemt ikke er noget galt i. Jeg tror ikke, at OG har budget til at investere tilstrækkeligt til, at de kan være med til at udfordre eller være en fast del af tier1. Hvis de skal have en chance for at bryde ind i eks. top10, så tror jeg, at de er nødt til at finde et hold som fungerer sammen og at det skal være holdsammensætning, erfaring, kultur og kommunikation, som bærer holdet længere end hvad man nu engang får, når man "bare" sammen sætter individuelt gode spillere og det er af den grund, at jeg hellere ville se dem bygge et dansk projekt rundt om Valde og Niko.

Jeg forstår egentlig godt folk, som umiddelbart ikke er fan af MSL, det er jeg egentlig heller ikke, som sådan. Jeg synes dog, at han tidligere har bevist, at han har evnerne til at sætte et hold sammen og sætte dem op på et velfungerende niveau. Jeg tror egentlig, at de fleste af MSL's problemer har handlet om ting uden for serveren. Han slår mig som en lidt skæv person, som nok aldrig helt har forstået "team" aspektet i CS herunder det at give og modtage feedback og ikke mindst at gøre det konstruktivt. Af hvad jeg kunne forstå på hans føromtalte interview, så virker han jo klar over, at han har sine svage sider og at han har reflekteret over både sig selv og sin egen rolle, men også det med at give mere plads til holdkammeraterne osv. Vi bliver alle sammen ældre og mere modne, og jeg synes, at jeg kan fornemme på MSL, at han også er blevet mere moden - og modgangen (ikke at få de forventet tilbud) har også skubbet ham derud, hvor han reflekterer over tidligere fejl og mangler, så jeg tror nu stadig, at han har en plads på scenen og at han kan udføre et godt job, hvis han får muligheden med de rigtige brikker og som sagt, så har han jo før vundet titler med Valde og Niko.

Præcis - jeg tænker i hvert fald sagtens, at der kunne være plads til endnu et "top" hold i dk.
#8(Med 1 svar)
24. januar 2022 kl. 09:43
_kW
Tror du det hold kan slå Astralis 16-1 på Dust2?
#10(Med 0 svar)
24. januar 2022 kl. 10:21
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Yeah - jeg ville forslå MSL som main awp og Niko som entry!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.