FalleN, fer og fnx, yderst til venstre, er tre af spillerne på Last Dance.

Officielt: Brasiliansk majortrio samler nyt hold

Et nyt brasiliansk hold med FalleN, fer og fnx har set dagens lys. Også en FURIA-kending er at finde på holdkortet.

Så er det officielt.

De dobbelte majorvindere FalleN, fer og fnx slår sig sammen og danner holdet Last Dance, der fuldendes af boltz og VINI.

Det har FalleN annonceret på Twitter lørdag aften dansk tid.

Jeg er drevet af udfordringer, og jeg tror, det her vil være den største udfordring i min karriere. (...) At prøve at finde de rigtige folk til at gøre, hvad vi var i stand til at gøre tidligere, siger FalleN blandt andet i videoen.

Dobbelte majorvindere

FalleN, fnx og fer var en del af den brasilianske kvintet, der i 2016 først vandt MLG majoren i Columbus under Luminosity-banneret og senere samme år vandt ESL One Cologne-majoren, denne gang i SK Gaming-trøjen.

Foruden de tre var også TACO og coldzera på holdet dengang.

boltz kommer til fra MIBR, men er ikke helt ukendt for de tre veteraner. Han spillede nemlig sammen med dem i SK Gaming, hvor det blandt andet blev til sejr i BLAST Pro Series i København i 2017.

Eneste "nye" ansigt på holdet er VINI, der senest tørnede ud for FURIA, men som i november blev bænket, da han ikke indgik i FURIAs 2022-planer. Han er blevet erstattet af saffee.

FalleN skriver desuden i sin annoncering af holdet, at han, VINI og boltz stadig er kontrakteligt bundet til henholdsvis Liquid, FURIA og MiBR, og han takker organisationerne for deres samarbejde.

De seneste rygter melder, at Last Dance bliver signet af den brasilianske organisation Imperial.

De fem brasilianere kommer til at få peacemaker som coach.

Last Dance består af:

  • Brasilien FalleN

  • Brasilien fer

  • Brasilien fnx

  • Brasilien boltz

  • Brasilien VINI

  • Brasilien peacemaker (coach)

#1(Med 1 svar)
16. januar 2022 kl. 14:29
Wasin
Selvfølgelig kommer de ikke til at vinde alverden, men derfor kan sådan et projekt her stadigvæk godt have noget charme og så længe FalleN er involveret er det svært ikke at have lidt sympati for dem.

Jeg er sikker på brand værdien af de spillere her er så ENORM, specielt i hjemlandet og tildels også internationalt. Så uanset hvad er det en pengemaskine uden lige.
#8(Med 0 svar)
16. januar 2022 kl. 22:54
DOMINA7HOR
+1
#2(Med 2 svar)
16. januar 2022 kl. 14:36
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Mest spændt på, om de kommer til at spille internationalt, eller om de fremover primært vil være i Brasilien.
#3(Med 0 svar)
16. januar 2022 kl. 14:57
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg mener at have læst at de vil være bosat i Usa, i så fald kommer de nok udelukkende til at spille internationalt. :)
#9(Med 0 svar)
16. januar 2022 kl. 22:55
DOMINA7HOR
De vil som udgangspunkt være US/NA based. Også derfor. coldzera takkede nej, da han ønskede at blive i EU.
#4(Med 0 svar)
16. januar 2022 kl. 15:53
fLix8
Vel lidt ala det Dignitas valgte at gøre?
#5(Med 3 svar)
16. januar 2022 kl. 17:04
JakobHelms
Lidt ærgerligt at VINI ender her. Det her er ikke et projekt, der skal ud og vinde turneringer, det her er et hold, der skal være med. Der skal ikke hentes trofæer, der skal hentes fans. Bevares, for nogle af de andre er det en rigtig god beslutning, men for VINI der var rygtet til Liquid virker det brandærgerligt.
#10(Med 2 svar)
16. januar 2022 kl. 22:58
DOMINA7HOR
VINI taber jo ikke noget ved at være med her 6, 12 eller 24 måneder - eller hvad det bliver til. Han er 22 og har stadig flere gode år i sig.

Plus han får lov at lære fra tre af de bedste i gamet. Jeg havde sgu også takket ja hvis jeg var ham.
#11(Med 1 svar)
17. januar 2022 kl. 01:27
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
udover det, hvis det nu ender med at gå decent - eller folk tager sig godt mod dem i hjemlandet; giver det ham en plus på kontoen i hans personlig brandværdi i hjemlandet.
#15(Med 0 svar)
17. januar 2022 kl. 19:03
DOMINA7HOR
Præcis.
#6(Med 0 svar)
16. januar 2022 kl. 19:04
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Har 0 tiltro til de kommer til at gøre sig gældende i toppen
#7(Med 2 svar)
16. januar 2022 kl. 22:54
DOMINA7HOR
Jeg forstår ikke al kritikken. De kan ikke noget. De vinder ikke noget. De kan ikke spille med i toppen. Afdankede. Over the hill. Washed up.

Yes, det er fint. Men tag det nu i stedet med et smil og et par samba trin. Og lyt lidt til hvad FalleN og gutterne selv siger om det. Hvad motivationen er bag dette projekt. Og undervurder ikke, som Wasin nævner i #1, at der er kæmpe brandværdi i dette projekt. De vil have en massiv fantilslutning, ikke mindst hjemme i Brasilien, allerede fra dag et.

Personligt glæder jeg mig til at fnx, fer og FalleN i deres sidste dans. De har intet at tabe, har allerede vundet alt og er tre kæmpe chefer, som bare gerne vil gå ud og nyde deres CS og underholde deres fans her i deres sidste tur. Og hvis de skulle vinde noget undervejs, desto bedre. Hvis ikke, så er det vel hvad det er.

Og hvad VINI og boltz angår, så taber de intet ved at hoppe med her. De er stadig to talentfulde spillere med flere år i sig fremover. Holder det kun 6-12 måneder og stopper FalleN, fer og fnx derefter, så skal de to nok finde sig et nyt hold.
#13(Med 1 svar)
17. januar 2022 kl. 13:41
Wasin
Tror slet ikke man forstår hvor stor brand værdi de her spillere har. Spillere som ikke har gjort sig gældende i gud ved hvor længe - fnx/fer - er MARKANT større end f.eks. dev1ce på twitter.

Fallen er næsten tredobbelt så stor derinde. Det er fuldstændig VANVITTIGT så mange penge de kan lave på det her projekt. Hvis de spiller deres kort rigtigt i forhold til branding, merch og tours så kan de lave unlimited penge.
#14(Med 0 svar)
17. januar 2022 kl. 19:01
DOMINA7HOR
True that.
#12(Med 0 svar)
17. januar 2022 kl. 06:36
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Vidste ikke at det var musikere der vandt den dobbelte major ;)

On topic. Jeg syndes sq det har charme. Og for vores alles skyld ønsker jeg det her kommer til at lykkedes. Der er så stor en fanbase i Brasilien, og så fede muligheder for nogle gode events. Plus det kommer til at give helt vildt på viewersiden, hvis det her hold bliver compeative!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.