larsen frygter ikke sine kommende modstandere.

larsen: DREAM og MASONIC burde ikke blive svære

Dust2.dk har talt med Tricked-spilleren om den gode start i POWER Ligaen og de kommende kampe.

POWER Ligaen er kun lige begyndt, men en af favoritterne har allerede lagt sig i spidsen. Det er Tricked, der har vundet tre ud af tre kampe, og dermed har seks point ned til 2.- og 3.-pladsen.

I den anledning har vi taget en snak med Tricked AWP'eren larsen.

I har fået en god start på sæsonen med tre ud af tre sejre. Nogle ville kalde det pligtsejre, da i var favoritter i alle kampene. Er i tilfredse med det niveau i har vist indtil videre?

Selvfølgelig er vi tilfredse med pointene, og spillet er i en opadgående kurve. Vi vil gerne vise så god figur som muligt i ligaen, og det kan vi kun gøre på en måde, og det er at vinde.

Om vi er startet på 100% er måske lige grovt nok. Vi starter i hvert fald noget stærkere, end vi gjorde, da vi startede med at spille med IceBerg. Vi bygger hele tiden på. Vi drager afsted på bootcamp igen fra i dag af, og det er vores 2. bootcamp inden for 2 måneder, så vi yder en indsats for at oppe vores performance fra sidste sæson. Det er det mindste, vi kan gøre. Når der er styr på vores små fejl, så kommer vi længere, end nogen af os på holdet har været før.

Astralis Talent fik flest runder mod jer, men hvem føler du gav jer størst modstand indtil videre?

Ved ikke om jeg vil sige, at Astralis Talent var dem, som gav os mest modstand.

Vi starter på T-siden og kan ikke rigtigt få hul på bylden. Vi får så lavet lidt om i vores gameplan og korrigerer ret fornuftigt til, så vi får nogle runder. Da vi så kommer CT, er det egentlig en solid cruisecontrol, hvor den eneste runde, de vinder, som faktisk er en reel runde, er første køb. Vi sidder 4-5 mand med 16k i halvdelen af 2. halvleg. Så at vi taber begge pistoler koster selvfølgelig mange runder, og det gør nok også, at kampen ser tættere ud end den egentlig var.

Jeres næste to kampe er mod DREAM.gg på mandag og MASONIC næste mandag. Det er begge hold, der ligesom jer nåede slutspillet i sidste sæson. Hvad forventer du af de kampe, vil i blive testet?

Jeg ved ikke, om vi vil blive testet. Jeg tror, vi overordnet set ville være lidt skuffede, hvis vi skulle blive testet, som det ser ud pt. Men det er stadig bo1. At de har nået slutspillet i sidste sæson, er ikke noget der skræmmer os. Så det er bare at gå ind til kampene som favoritter og performe. De burde ikke være svære, det skal være os, som spænder ben for os selv, for at tabe de kampe.

Lad os se hvad MASONIC kommer med, men jeg føler stadig, det burde være en sejr til os anyday of the week. Vi er begyndt at steppe op, og det skal vi også kunne vise i den nationale liga.

Vi må vise blaq, hvem der egentlig er boss.

Tricked møder DREAM.gg på mandag d. 17 og MASONIC d. 24 januar. Begge hold har deres første kamp i POWER Ligaen til gode.

Kampene kan følges på dust2.dk's twitch-kanal, der igen dækker Danmarks øverste liga på mandag.

#1(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 17:59
blaqCSGO
MASONIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
🏋️‍♂️
#2(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 19:28
Zealc0
Larsen er så kold
#3(Med 5 svar)
13. januar 2022 kl. 22:18
Hunt
Det er også nemt at sidde og lege stor kanon, når hverken AGF (første hold), Singularity (gamle danske hold), flames, OPAA eller ecstatic er med...
#5(Med 3 svar)
14. januar 2022 kl. 00:40
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det bliver godt nok også svært for Tricked, hvis de skal forholde sig til hold, som ikke eksisterer længere :D Men næste gang vi taler med en Astralis-spiller, som siger de skal vinde en given turnering, skal vi da nok lige huske dem på, at det er let nok at sige, når NIP’s 87-0-hold ikke er med ;-)
#6(Med 2 svar)
14. januar 2022 kl. 01:26
Hunt
Fair, men stadig ingen flames eller ecstatic
#7(Med 1 svar)
14. januar 2022 kl. 07:20
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ville også være spild af tid for dem at spille det tbh
#8(Med 0 svar)
14. januar 2022 kl. 09:49
Hunt
Enig, men det gør jo bare at bunden af ligaen som kunne være dem nu er et nedrykket hold og et 2 div hold som har købt sig op. (intet ondt om de hold, men når ligaen kunne have haft flames og ecstatic..)
#9(Med 0 svar)
14. januar 2022 kl. 09:58
DOMINA7HOR
Synes det er sundt nok at være bevidst om hvor man står i fødekæden. Tricked er i min optik den absolutte favorit i POWER Ligaen i denne sæson. Og larsen og co. ved godt det er en kæmpe skuffelse hvis de ikke vinder. Han siger selv de er steppet op, så det skal selvfølgelig være til at se og afspejle sig i resultaterne.

Målet må være for dem at vise sig suveræne i den hjemlige liga og så spejde efter at kunne lave nogle resultater og upsets internationalt, der gør at de kan begynde at gå efter at følge i Flames' og ECSTATICs fodspor. Hvis Tricked virkelig vil fremad, så skal de - med al respekt for ligaen - vise at de for gode til den hjemlige liga i denne sæson. Og efterfølgende sætte mere fokus på den internationale scene, hvilket betyder et naturligt farvel til ligaen - akkurat samme retning som det også bar hen for Flames og ECSTATIC (Vikings).
#4(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 23:36
PulzAr
Man må sandelig håbe Tricked leverer.
Det er dog svært at se andre ligge der oppe sammen med dem i denne sæson.
Tænker midten og bunden bliver langt mere spændene
#10(Med 0 svar)
14. januar 2022 kl. 10:08
DOMINA7HOR
Dejlig forfriskende. Ikke mindst set i lyset af at det drejer sig om to hold, der papiret bør være blandt de nærmeste forfølgere.

Ser stadig Tricked som kæmpe favoritter, både til at vinde grundspillet suverænt og efterfølgende vinde sæsonen. Så er der et lille felt lige efter af forfølgere, som jeg mener består af MASONIC, CEPTER, Astralis Talent og DREAM. Har ikke den store fidus til hverken Linx eller LosReyes. Med lidt god vilje kan de kæmpe med GF om sidste slutspilsplads.

MASONIC, CEPTER og Astralis Talent skal som minimum vise, at de i det mindste kan kalde sig en af favoritterne til næste sæson, hvor Tricked bør være vokset for store til ligaen og have ambition om at spille med i top 20-30.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.