notaN var en af spilleren på Linx Legacy-mandskabet.

Ejer af Linx Legacy: "Kommunikationen fejlede fra min side af"

Det har været noget af en rutsjebanetur for Linx Legacy, siden organisationen trådte ind på den danske scene. Og nu sætter ejeren ord på noget af det, der er sket.

PERCY afslørede tidligere i dag, at ejeren af Linx Legacy gjorde holdet officielt uden spillernes samtykke.

Dette og mere har Dust2.dk forsøgt at få svar på hos ejeren af Linx Legacy, Lui Tiarr.

Lui Tiarr havde en klar vision over, hvad holdet kunne blive, og hvad de kunne vise sammen. Dette var også grunden til, at han tog fat i de respektive spillere, der skulle have tørnet ud for Linx Legacy i den kommende sæson af POWER Ligaen.

Jeg sagde fra starten, at det var en ny organisation, der ville overtage OPAAs spots i ESEA og POWER Ligaen. Jeg valgte at tage fem spillere ind, som jeg vidste havde et enormt potentiale til at blive noget stort. Jeg ville give gutterne en chance for at vise, hvad de kunne, Man kan sige meget om de gutter, men de kan spille CS, og det var det eneste, jeg ville vise verden.

Det var surrealistisk at få et top-100 hold i verden på under én måned. Og Lui Tiarr var også godt klar over, at spillerne snildt kunne få bedre tilbud, end hvad han kunne give dem.

Derfor har det hele tiden været muligt at søge andetsteds, hvis de bare gav to ugers varsel, fortæller Lui Tiarr til Dust2.dk.

Jeg havde aldrig tænkt, at jeg fra starten af ville have et top-100 hold i verden. Jeg vidste godt, at hvis gutterne kunne spille sammen, så ville de få bedre tilbud, end hvad jeg kunne give dem. Jeg gav dem kun muligheden for at vise, hvad de kunne som hold, og jo, jeg lavede en kontrakt, som var på benene i det omfang, at de skulle spille turneringen færdig, men jeg sagde også til dem, at hvis de fik et bedre tilbud som hold, så kunne de gå med to ugers varsel, så jeg også havde noget tid til at finde nye spillere.

Det var en hurtig proces, da ESEA-sæsonen var i fuld gang. Og eftersom Lui Tiarr havde betalt ESEA-licenserne og kontrakten var gennemgået, antog han, at der ikke var noget problem i at offentliggøre holdet.

Spillerne kom lige ind efter, at OPAA havde spillet tre kampe i ESEA. så vi fik snakket om, at de skulle spille ESEA med det samme, og jeg ville lave opslag til kampen, der skulle spilles den samme uge. Jeg spurgte om deres Twitter-profiler, så jeg kunne lave opslaget. Jeg tænkte at efter de havde sagt ja til at spille ESEA, og jeg havde betalt for dem, og vi havde snakket om kontakten, så tænkte jeg, at alt var fint, så jeg offentliggjorde dem. Jeg tænkte, at det ville give god mening at offentliggøre holdet, da de skulle spille ESEA inden den første kamp, så der ikke bare kom et opslag, hvor jeg taggede dem.

Spillerne blev selvfølgelig overraskede, men efter en fælles dialog var det problem ovre. Lui Tiarr tager desuden fuldt ansvar og indrømmer, at kommunikationen fejlede fra hans side af.

Jeg fik så en besked fra gutterne, hvor de skriver, at de blev overraskede over, at de var blevet offentliggjort, så vi fik snakket ud om det og kom videre. Efter spillerne og jeg mødtes til dialog om den tidlige offentliggørelse af holdet, kan jeg sagtens indrømme, at kommunikationen fejlede fra min side af. Det tager jeg også ansvar for.

Linx Legacy bestod af:

  • Danmark PERCY

  • Danmark Ryxxo

  • Danmark notaN

  • Danmark wAGNR

  • Danmark smF

*Dust2.dk har under interviewet med Lui Tiarr forsøgt at få svar på en række ting. Vi ville blandt andet gerne have svar på, hvilke forudsætninger han havde for at lave et CS:GO-hold, og hvad der nu skal ske med Linx Legacy. Det ønsker han dog ikke at svare på før tidligst den 27. december.

#1(Med 0 svar)
24. december 2021 kl. 08:53
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Held og lykke med projektet, rigtig fint vi fik din vinkel på situationen med annoncering. Men også rigtig fint du tager ansvar.

Bliver spændende at se hvem der skal spille det spot nu..
#2(Med 0 svar)
24. december 2021 kl. 12:56
Lynet
Fedt at de fik Lui's side af historien med, men det er ærgerligt at projektet gik i vasken.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.